Kan uyuşmazlığı

sfyekrcy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
2
0
1
34
Merhaba arkadaşlar.
Eşimle aramda kan uyuşmazlığı var. Şuan 23. Haftamızdayız. 12. Haftamda indirekt coombs testim 1/8 pozitif çıktı. Doktorum daha önce düşük veya kürtaj oldu mu diye sordu. Ama olmadım. Zaten hamileliğim de süpriz oldu çocuk düşünmüyorduk. Daha önce de hamilelik durumum olsa ve düşük yapsam adet dönemim diye ses etmezdim. Neyse doktorum sonuç olarak kontrol altında tutacağız seni dedi. 22. Haftamda tekrar yaptık testi. 1/4 pozitif olmuş. Ne demek oluyor bu bilginiz var mı. İçim içimi yiyor bebişime bir şey olur mu?

Merhaba
Benim de kan uyuşmazlığı var indirekt coombs testi 1/8 çıktı. 8. Haftamdayım bende panik içindeyim bu oranlar ne anlama geliyor sonucumu tekrarlamak istedi doktor henüz belli olmadı.
Siz kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdınız mı?

Hayır henüz yaptırmadım. Doktorum 28. Haftayı beklememizi söyledi. Kanaman oldu mu senin?

Benim de teslim pozitif çıktı arkadaşlar birbirimizi bilgilendirelim bende 5 haftalık hamileyim doktorum takip edeceğiz eğer bebekte ileride kansızlık oluşursa ona göre değerlendiricez dedi

Benim de teslim pozitif çıktı arkadaşlar birbirimizi bilgilendirelim bende 5 haftalık hamileyim doktorum takip edeceğiz eğer bebekte ileride kansızlık oluşursa ona göre değerlendiricez dedi
13 hafta da testim pozitif çıktı ama tetrili ne kadar bilmiyorum yeni kan verdim bir hafta içinde açıklanacak açıkçası nasıl bir yol izleyeceğimizi bilmiyorum sizde nasıl oluyor ya da yaşayanlar ne yaptılar

Benim doktorum da erken haftalarda bir müdahale yapamıyoruz ilerleyem haftalarda bebeği takip edeceğiz kansızlık olursa müdahale edeceğiz dedi ben farklı bir hastanede testi yineledim negatif çıktı hangisi doğru diye emin olamadım tekrar başka hastanede test verdim sonuç daha belli olmadı

Ayrıca pozitif olanların muhakkak bir perinatolog ile takip edilmesi gerekiyor mümkünse ünideki hocalardan randevu alıp yola onlarla devam etmeniz iyi okur

İndirekt compıst yanlış hatırlamıyorsam kan uyuşmazlığı iğnesi. Bizimde var eşimle aramızda uyuşmazlık. Gebeliğin belirli haftasında kalçada kan uyuşmazlığı iğnesi vuruyorlar. İki gebeliğimdede böyle oldu

Merhaba aynı durum bizdede var ilk gebelik benden eşimin kan grubu kartı fotokopisi istediler bugün de kan verdim sonucu göstermeye gittiğimde yatışı yaparız dediler bu ne demek ? Hastanede kaldınız mı siz nasıl oldu yardımcı olabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…