Kan uyuşmazlığı

Zeyn3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
39
7
1
38
Şuan 5 haftalık hamileyim ve 2. Gebeliğim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı kan uyusmazlığımız var ama iğne yapılmadı şimdiki hamileliğimde sorun olurmu lütfen yardım edin çok korkuyorum

Şuan 5 haftalık hamileyim ve 2. Gebeliğim ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı kan uyusmazlığımız var ama iğne yapılmadı şimdiki hamileliğimde sorun olurmu lütfen yardım edin çok korkuyorum

Canım merhaba benim de aynı Şuan 6 haftalık hamileyim ve ilki düşük oldu Ama kürtajdan sonra bana iğnemi yaptılar bu hafta kontrole gidince tekrar sorucam sana düştükten sonra iğne yapılmadı mı

Ayni durum bende de var 2 gebeleligim kurtjla sonuclandi ama 2sinde de ignemi oldum dikkat edilmesi gerekn bi durum bildigim kadaryla hamilelikte ve dogumdan sonrada yapildigi

bundan doktorunuzu haberdar edin.bazı yaklaşımlara göre sekiz hafta öncesinde olan düşüklerde iğne yapılmayabiliyor.bazı kesimlerde her şartta yapılması gerektiğini savunuyor.kendi doktorunuz gerekli testleri yapacaktır

Doktoruma söyledim heray düzenli tahlil yapıldıgında bi sorun çıkmayacagını söyledi fakat ya sorun çıkarsa ya bebeğime bişey olursa gerçekten çok kötü bir durum

Ayni durum bende de var 2 gebeleligim kurtjla sonuclandi ama 2sinde de ignemi oldum dikkat edilmesi gerekn bi durum bildigim kadaryla hamilelikte ve dogumdan sonrada yapildigi
Siz neden 2 kez kürtaj oldunuz kan uyuşmazlığımıydı sebep

Yok biri dusuk oldu 5 baftalik biri kalp atisi yoktu 12 haftalik yani daha arastrilmadi bilmiyorum

İlk hamileliğimde 6 haftalık düşük yaptım düşükten sonra iğne yapılması gerektiğini bilmiyordum sadece doğum sanıyordum kan uyuşmazlıpımız vardı ikinci bebeğimide bu yüzden kaybettim hemen iğne vuruldu bu sefer 3. De oğlum sağlıklı bir şekilde doğdu çok şükür doktoruna muhakkak bilgi ver canım Rabbim büyüktür bebeğini sana sağlıkla bağışlar inşaAllah

İnşallah çok dua ediyorum sen 2. Hamileliğinde doktoruna belirtmişmiydın genede bişey yapılamadımı

Yapılacak hiçbişi yoktu canım kalbi durmuştu kanımı almaya başlayınca reddetmiş

Çok üzüldüm ama bak ne güzel şimdi saglıklı bi evladın var nekadar süre sonra tekrar hamile kaldın peki

İlk hamileliğimde 6 haftalık düşük yaptım düşükten sonra iğne yapılması gerektiğini bilmiyordum sadece doğum sanıyordum kan uyuşmazlıpımız vardı ikinci bebeğimide bu yüzden kaybettim hemen iğne vuruldu bu sefer 3. De oğlum sağlıklı bir şekilde doğdu çok şükür doktoruna muhakkak bilgi ver canım Rabbim büyüktür bebeğini sana sağlıkla bağışlar inşaAllah
indirekt coombs testim negatif çıktı çok mutluyum şuan inşallah ilerde bi sorunum çıkmaz ilk pozitif ddi doktorum daha snra yeniledik negatif çıktı bukez

Çok tesekkür ederim canım heray testi tekrarlıcaz bakalım hayırlısı ama inşallah böyle devam eder

Sonucumu aldım indirekt coombs testim pozitif çıktı
Benim de testim pozitif çıktı. Dr uma mail attım sonuç negatif demek temiz yani dedi kafası mı karıştı anlamıyorum testin üzerinde normal değer kısmında negatif yazıyor benim sonucum pozitif :S 1/1 Titrede pozitif yazıyor sizin böylemiydi ?

Benim pozitif çıkmıstı daha sonra testi tekrarladık bu kez negatif çıktı

Back
X