kan verdim hadi hayırlısı

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
158
kızlar şimdi kan vermeden geldim bugünkü çektiklerim polikliniklerin çoğu kanda test yapmıyoılarmış en sonunda bende kendi doktoruma hastaneye gittim yarın 2 buçukta çıkacak sonucum hiç ümidim yok ama kahverengi lekelenmemde oldu dün geceden beri ama kırmızı kan gelmedi ilacımı kesmedim doktorumda öyle dedi belki geç tutunma yaşayabiliniyormuş dua ediyorum kırmızı görmeyeyim diye rabbim neylerse güzel eğler :Saruboceq:

olcak canim...emin ol...sende hamileyim diye burda bangir bangir...bagircaksin...insallah

saol canım arkadaşım hamişlerin duaları kabul olur inşallah canım yarın bu zamanlar bende bi hamileyim çığlığı atarım bitanem

canım inşallah hayırlı haberler alırsın.benimde kahverengi pembe lekelenmem oldu ama çok şükür hamileyim.

canım benım hakkında hayırlısı olsun

inşallah nazcığım sen ne yaptın nasıl gidiyo bekleyiş bi hareketlenme varmı bebişlerinde :ecrin_bebek:inşallah olacak canım seninde ilk denenmi sorununuz ne

canım inşallah hayırlı haberler alırsın.benimde kahverengi pembe lekelenmem oldu ama çok şükür hamileyim.

inşallah arkadaşım ben 10. gün test yaptım negatif çıktı çok ağladım inşallah gülerim yarın sonucu alınca bugünde çok yordum kendimi kan vermek için baya bi dolaştım canım az önce jelimi kullandım onda kahverengi pıhtı şeklinde parçalar geldi korkuyorum sendede öyle bişey olmuşmuydu

Canım korkacak birşey yok bende cuma günü gittiğim kontrol sonları iğneden jele döndü doktor ve özellikle uyardı, jel topak topak geri gelebilir bazen bu topaklar kahverengi olabilir diye. Sende sakın endişe etme, bu yaşadığın normal yani. İnşallah yarın müjdeli haberler alacağız. Allah gönlündekini kucağına almayı nasip etsin.

canım benim ne güzel konuşmuşsun amin inşallah canım gönlümdekini kucağıma verir bebek olunca konu akan sular duruyo sanki rabbim bütün annelerin kucağını boş bırakmaz inşallah hayırlı evlatlar verir hayırlı zamanlarda opuyorumnanaktan

hadi hayirli haberlerini bekliyorum canim insallah hamilesin yarinda cok gec be niye bugun vermiyorlar su sonucu

hadi hayirli haberlerini bekliyorum canim insallah hamilesin yarinda cok gec be niye bugun vermiyorlar su sonucu

özel polikliniklerin hepsini gezdik orlarda idrar yaparlarmış canım bilmiyorumki en sonunda hastaneye gittik mecbur özel kurum olmayıncada zamanı gelmeden çıkarmıyolar olsun inşallah hayırlı olur canım geç olsunda güç olmasın dua et canım benim:Saruboceq:

bende simdi gidiyorum kan vermeye randevum 12 30 da burada saat oglen 12 su anda biliyosun ayni gun transfer olmustuk sen ben ve gulen 06 insaallah ucumuzde hamileyizdir bende ancak yarin alirim sonucu yarin burda insaallah beraber sevinmek uzere bye

bende simdi gidiyorum kan vermeye randevum 12 30 da burada saat oglen 12 su anda biliyosun ayni gun transfer olmustuk sen ben ve gulen 06 insaallah ucumuzde hamileyizdir bende ancak yarin alirim sonucu yarin burda insaallah beraber sevinmek uzere bye

inşallah canım yarın çifte düğün yaparız hep beraber rabbim sesimizi duyar kollarımıza alırız bebişlerimizi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…