• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan verdim

canimmmm cokkkk sevindim dun aksam o kadar bunalmistinki inan bende cok uzulmustum zor bir surec biliyorom ama RABBIM seni sevindirdi insallah sira bizde YUCE MEVLAM sorunsuz bir hamilelik gecirip kucagina almayida nasip etsin bizede dua et ne olurrr

Rabbim 1 saat sonra senı dunyanın en mutlu insanlarından yapsın
Rabbim yavrunun minicik bedenini hem yüregıne hem gobegıne kondursun saglıkla dunyaya getırmyıde nasıp etsın

Rabbim bu çetin yollarda bizleri yoldaşsız bırakmasın ımtıhanı kaybedenlerden eylemesin sonuda hepımızın yuzunu ebedi güldürsün ins
kalbimiz senle canım

allah muradını versin balım saol:Saruboceq:

adammmmm... senin için bir sürü tebrik ve iyi dilek yazdımmm... bak hamilesin benim içinde dua etsen nolur sankiiii... yoksa yazdıklarım gelmedi miiii:a015:

inşallah allahım emeklerinizi boşa çıkarmaz ve müjdeli haberlerini alırız canım. en zor saniyelerinde biraz daha sık dişini. allahım eşinin ve senin yüzünüzü güldürür inşallah... dualarım sizinle...

allah muradını versin balım:Saruboceq:

bu foruma bi kaç gündür giriyorum ve son konularda sizleri görüyorum.ve ilk mutlu haberi sizden duydum...tebrik ederim.inşallah güzel bi hamilelik yaşarsınız.
Allahım isteyen herkese versin...

şimdilik burda tek bildiğim ve hikayesini ağlayarak okuduğum BADEM sana inşallah...

bu foruma bi kaç gündür giriyorum ve son konularda sizleri görüyorum.ve ilk mutlu haberi sizden duydum...tebrik ederim.inşallah güzel bi hamilelik yaşarsınız.
Allahım isteyen herkese versin...

şimdilik burda tek bildiğim ve hikayesini ağlayarak okuduğum BADEM sana inşallah...

Canımmmm mafoldumben mafoldumben

Çok sağol güzel dileklerin için..Allah gönlündekileri versin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar pembe damla şeklinde kan geliyo....bugün regl günüm...acaba bundan mı...yoksa kötü bişey mi

Back
X