Afitab_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2016 976 309 103 2 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Afitab_ #1 Aradim hemen beni cagirsinlar kan almaya diye. Taaaa cumaya atti kadin. Belki de ozamana kadar gelirse gelir gelmesse kandan bakalim dediler kendilerince
Aradim hemen beni cagirsinlar kan almaya diye. Taaaa cumaya atti kadin. Belki de ozamana kadar gelirse gelir gelmesse kandan bakalim dediler kendilerince
Kafam-karisik Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2016 3.626 4.801 63 33 2 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Afitab_ #2 Saglik ocagina gitseydin hemen yaparlardi yarinda sonucu alirdin yada ozel hastanede yarim saatte cikiyor sonuc
Saglik ocagina gitseydin hemen yaparlardi yarinda sonucu alirdin yada ozel hastanede yarim saatte cikiyor sonuc
Afitab_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2016 976 309 103 2 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Afitab_ #3 umut-001 .!.: Saglik ocagina gitseydin hemen yaparlardi yarinda sonucu alirdin yada ozel hastanede yarim saatte cikiyor sonuc Genişletmek için tıkla... Ama sey ben almanyadayim. O yuzdene beklemem lazim randuvuyu.
umut-001 .!.: Saglik ocagina gitseydin hemen yaparlardi yarinda sonucu alirdin yada ozel hastanede yarim saatte cikiyor sonuc Genişletmek için tıkla... Ama sey ben almanyadayim. O yuzdene beklemem lazim randuvuyu.
Kafam-karisik Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2016 3.626 4.801 63 33 2 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Afitab_ #4 Afitab_ .!.: Ama sey ben almanyadayim. O yuzdene beklemem lazim randuvuyu. Genişletmek için tıkla... Ha anladim cnm bn turkiyedesin die dusunmustum Allah yardimcin olsn gonlune gore versin
Afitab_ .!.: Ama sey ben almanyadayim. O yuzdene beklemem lazim randuvuyu. Genişletmek için tıkla... Ha anladim cnm bn turkiyedesin die dusunmustum Allah yardimcin olsn gonlune gore versin