Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hamilesindir testin fotoğrafı var mıDua edin kızlar bugün adet günümdü silik çizgi gördüm geldik simdi
Fotoğrafı varmı bende sabah test yapıcamDua edin kızlar bugün adet günümdü silik çizgi gördüm geldik simdi
Çıktı mı canım sonucunDua edin kızlar bugün adet günümdü silik çizgi gördüm geldik simdi
Bende adet gunumde test yaptım silik çıktı ertesi gün tekrarladım tek cizgi çıktı bugün bende kan verdim sonucunu merakla bekliyorumDua edin kızlar bugün adet günümdü silik çizgi gördüm geldik simdi
Gonlunce guzel bir sonuc alirsin umarimBende adet gunumde test yaptım silik çıktı ertesi gün tekrarladım tek cizgi çıktı bugün bende kan verdim sonucunu merakla bekliyorum
İnşallahGonlunce guzel bir sonuc alirsin umarim![]()
Önemli olan artış miktarı ama 2 günde 1 en az %60 artar tekrar kan verinKızlar sonucum 10 çıktı ama 10 cikmaz ki adet gününde ben birkaç kere test yapmıştım silik bile çıkmadı kimyasal mi yaşıyorum kafayı yicem ya
Kuzum onu biliyorum ama yumurtlama günümü de biliyorum kafayı yicemÖnemli olan artış miktarı ama 2 günde 1 en az %60 artar tekrar kan verin
Garanti olsun sen ver yarın kanı düşmüşse kimyasal gibi bişi yaşamışsındır artmışsa hayırlı olsun deriz ne olduğunu biliriz işteKuzum onu biliyorum ama yumurtlama günümü de biliyorum kafayı yicem
Vercm canım yarın bi olsun daGaranti olsun sen ver yarın kanı düşmüşse kimyasal gibi bişi yaşamışsındır artmışsa hayırlı olsun deriz ne olduğunu biliriz işte
Haber verirsin canımmmVercm canım yarın bi olsun da
Veririm cnm benimHaber verirsin canımmm
Neden adet gününde 10 çıkmasın ki böyle bi kural yok ki canım geç döllenme belli kiKızlar sonucum 10 çıktı ama 10 cikmaz ki adet gününde ben birkaç kere test yapmıştım silik bile çıkmadı kimyasal mi yaşıyorum kafayı yicem ya