Kan vermeye geldim

Neden adet gününde 10 çıkmasın ki böyle bi kural yok ki canım geç döllenme belli ki
Kuzum sorun orda zaten ben yumurtlama günümü biliyorum işte 28 nisandi yani 14 gün geçti nasıl 10 olsun bilimsel olmuyor ki hep aynı gün yumurtlarim 13.gun yine aynı yumurtladim adetim düzenlidir ilk bebegimde 8 gün varken 12 ile öğrenmiştim yine aynı yumurtlama gunu yine aynı döngü:(

Kuzum sorun orda zaten ben yumurtlama günümü biliyorum işte 28 nisandi yani 14 gün geçti nasıl 10 olsun bilimsel olmuyor ki hep aynı gün yumurtlarim 13.gun yine aynı yumurtladim adetim düzenlidir ilk bebegimde 8 gün varken 12 ile öğrenmiştim yine aynı yumurtlama gunu yine aynı döngü:(
Ay nolur böyle kötüyü düşünme yumurtlaman değişmiş olabilir olabilir de olabilir döllenme zamanını bilemezsin ki kötüyü çağırma düşünme de sağlıkla ilerleyecek inşallah

Ay nolur böyle kötüyü düşünme yumurtlaman değişmiş olabilir olabilir de olabilir döllenme zamanını bilemezsin ki kötüyü çağırma düşünme de sağlıkla ilerleyecek inşallah
İki kere üst üste olacak eğer sagliksizsa 3.ye korkarım artık çok zor

İki kere üst üste olacak eğer sagliksizsa 3.ye korkarım artık çok zor
Korkularını anlıyorum. Ben de 2 yılın sonunda tedaviyle hamile olduğumu öğrendim 2 günde 2 kat artmadı dış gebelik oldu ve onu kaybettim 1 yıl sonra yine tedavilerle gebe kaldım ilk başta beta 2 kat artmadı o iki günü beklemek bana 2 asır gibi geldi yine mi yine mi diye düşünmekten kendimi alamadım çok şükür ki öyle olmadı seninki de öyle olmayacak sadece nazlı şakacı bi fındık seni endişelendiriyor Allah’ın izniyle sağlıkla ilerleyecek

İlk yumurtlamayı biliyorsun ama belki 2. Ye yumurtan gelişip çatladı bunu bilemezsin canım geç döllenme+geç yerleşme yaşamış olabilirsin şimdiden kimyasalı düşünme. Bekleyebilirsen 2 gün sonra sabredemem dersen yarın kan verip artışa bak bence. Ben hamile kaldığım ay 2 kez yumurtlama gördüm ilki olgunlaşmamıştı hatta şu an kist olarak gözüküyor 2. Yumurtayla hamile kaldım

Back
X