- Konu Sahibi estetisyenn
Arkadaşlar 1 hafta önce bahçemde yaralı ve sağ kanadı kırık bir yavru saksağan kuşu buldum.. sanırım bir hayvanın saldırısına uğramış .. dolaşmadığım veteriner, aramadığım vakıf kalmadı.. veteriner hekimler bu kuşa yapacak hiç bir şey yok, kanadı asla düzelmez, yaşayabildiği kadar böyle yaşasın dediler.. hatta çevremde bir çok insan bu kuş için kendini bu kadar heba edip ağlamana ve masraf etmene gerek var mı? dediler.. ben yılmadım araştırmalarıma devam ettim ve en sonunda salı sabahı saksağan kuşumu alıp Istanbul üniversitesi veteriner fakültesi avcılar kampüsüne götürdüm.. benim kara oğlumu veteriner hekimler muayene ettiler, rontgeni çekildi ve kanadının iki yerinde iki ayrı kemiğin kırık olduğu tesbit edildi.. benim yavru kara oğlum perşembe günü sabah 9.00 da fakültede ameliyata alınacak.. yavru kuşun kırık kanadına pin takılıcak.. arkadaşlar bu kuş için inanın 1 haftadır çok emek ve uğraş veriyorum.. ettiğim bunca masraf helali hoş olsun.. istediğim sizlerden bolca dua.. Allahımın izniyle inşllh ameliyatı başarılı geçer ve benim kara oğlum sağlığına kavuşur.. artık bir kutunun içinde kanadı kırık bir halde değilde, diğer kuşlar gibi gökyüzünde ahenkle dans ederek uçar.. lütfen... sizlerden bolca dua bekliyorum.. bizi yalnız bırakmayın.. sevgiler 

Son düzenleme: