Kanadı kırık saksağan kuşum...

kanadı kırık saksağan kuşumun artık bir yuvası var... ALLAH bu hayvan sever dostumuzdan binlerce kez razı olsun....

yuva bulan dostlarımız:))) | Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı

:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

Yaaaaaa nasıl iyi geldi bu haber nasıl sevindim anlatamam:52::52::52: Sen nasıl bir nsansın yaa sonuna kadar uğraştın hiç bırakmadın peşini... Ne sahiplenenler ne sahiplendirenler bizim kadar ayrıntılı bilmiyorlardır belki senin çabalarını... Yolun hep açık olsun hep kendin gibi insanlarla karşılaş estetisyen bu devirde senin gibi insanlara çok ihtiyaç var......:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Arkadaşlar; kanadı kırık kuşumun hikayesi için beni takip ettiğiniz için sizlere minnet duyuyorum.. Allah hepinizden binlerce kez razı olsun.. artık benim kuşumun adı kara oğlum değil, aslı oldu :16: çok mutluyum inanın her aklıma geldiğinde gözlerim doluyor.. en yakın zamanda bu barınağa ziyarete gitmek onlara mama götürmek istiyorum.. ne haçiko vakfı, ne haytap, nede haysev sesimi duydu.. başta MERAL OLCAY olmak üzere FATİH BELEDİYESİ YEDİ KULE HAYVAN BARINAĞINA, tüm çalışanlarına ve gönüllü sahiplenen ailelere binlerce kez teşekkürler... artık sesimizi duyuracağımız bir barınak yönetimimiz var... Allah hepimizin karşısına içlerinde vicdan ve merhamet taşıyan insanlarla karşılaştırmak nasip etsin inşallah.. hepinizi çokkkk öpüyorum.. sevgi ve selamlar :54:

Son düzenleme:
ne kadar tatlısınız yaa..
Hayvan sevgisi olmayanın insan sevgiside saygısıda olmazmış..

Allah yar ve yardımcınız olsunn =)

Yerim bunu çok çirkinn

Eklentiler

• $1398804852725.webp
    $1398804852725.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 65
Back
X