Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman kesildi bilginiz varmı dogurana kadarmı oldu
Çok uzun sürdü ama kesildiği dönem oldu mu bilmiyorum acıkcası. Online olunca yazar size.Ne zaman kesildi bilginiz varmı dogurana kadarmı oldu
Cnm merve
Ne zaman kesildi bilginiz varmı dogurana kadarmı oldu
Çiçeğim sonuna çok şükürCnm merve
Kusura bakmayn biraz geç cvp oldu..
Bende tüp bebekle gebe kaldm mehacım
5. Haftada kanamam başladı 13. Haftaya kadar devam etti..
İlk 2 kanamam regl kanamasından beterdi ayaklarımdan akıyordu kanlar o derece..
Hastanede yattm 1 hafta 1 hafta..
Daha sonraları senin gibi iğne + fitil kullanmama rağmen lekelenmeleri hiç bitmedi..
Benm kese altı kanamam vardı.. Bebek büyüdükçe kanama alanı kapandı..
Daha sonrada bebeşin eşiği aşağda denildi.. Oda zamanla düzeldi..
Burada önemli olan kanamanın sebebini bulmak... Doktorın sana ne dedi bu konuda?
Moral cok önemli diyecem amamerve de biliyor benm nasıl üzüldüğümü..
Evet cok zor... Anlıorm seni.. Ama hepsi geçiyor... Son zamanlar tüp bebek hastalarının coğu bu durumu yaşıyor..
Cok tşk ederim cok ayrıntılı cevap vermişsin ben 16 haftayı doldurdum hala devam ediyor iki yerde var biri dışarı aksada diğeri iöerde kaybolur dedi sebebini bulamadılar genetik test istediker onuda verdim bende 4 kez yattım kimi zaman 3 kimi zaman 4 er gün hastanede saglıklı sıhatli olsunda bu şekilde olanları doguranları kanaması kesilenleri cok merak ediyorumCnm merve
Kusura bakmayn biraz geç cvp oldu..
Bende tüp bebekle gebe kaldm mehacım
5. Haftada kanamam başladı 13. Haftaya kadar devam etti..
İlk 2 kanamam regl kanamasından beterdi ayaklarımdan akıyordu kanlar o derece..
Hastanede yattm 1 hafta 1 hafta..
Daha sonraları senin gibi iğne + fitil kullanmama rağmen lekelenmeleri hiç bitmedi..
Benm kese altı kanamam vardı.. Bebek büyüdükçe kanama alanı kapandı..
Daha sonrada bebeşin eşiği aşağda denildi.. Oda zamanla düzeldi..
Burada önemli olan kanamanın sebebini bulmak... Doktorın sana ne dedi bu konuda?
Moral cok önemli diyecem amamerve de biliyor benm nasıl üzüldüğümü..
Evet cok zor... Anlıorm seni.. Ama hepsi geçiyor... Son zamanlar tüp bebek hastalarının coğu bu durumu yaşıyor..
Bol bol dinlen ayağa kalkmamaya çalışCok tşk ederim cok ayrıntılı cevap vermişsin ben 16 haftayı doldurdum hala devam ediyor iki yerde var biri dışarı aksada diğeri iöerde kaybolur dedi sebebini bulamadılar genetik test istediker onuda verdim bende 4 kez yattım kimi zaman 3 kimi zaman 4 er gün hastanede saglıklı sıhatli olsunda bu şekilde olanları doguranları kanaması kesilenleri cok merak ediyorum
Allah yardımcın olsunKardeşlerim prulotonda vurulsam dahi özellikle yatarken kanamam gecmiyor yine öğrenmek istiyorum kanaması olup hastanelerde yayıp cıkıp sürekli bebişini doguran ya da kaybeden varmı
İnşallah tam zamanında bebegini kucagına alırsın haberini mutlaka beklerim dogumdan sonra Allah yardımcın olsunAllah yardımcın olsun![]()
![]()
ben pruloton +duphaston +progestan +endol fitil kullanıyorum. Endol 32.haftamds bıraktım. Şuan 34 oldum. 12.haftada başlayan kanamam oldu. İçerde 2 kanama alanı görülüyor. En son 30. hafta da damla damla kan geldi. 12 ve 22. Hafta arasında full şakır şakır kanama yaşadım. 6 - 7 kez hastanede yattım. Rabbim büyük bebek çok şükür düşmedi inşallah doğururum zamanında da
bol bol dinlen benimde uykumda başlayan kanamam oldu. Altım ıslanınca uyanır görürdüm sonrası acil tabi. Mutlaka kan değerine baktır. Kanın düşerse kan verdir.