Bence doktor degıstır cok sacma yani benım de 6. Haftada oldu hemde aşırı adet olur gibi böyle aspirin kullanıyodum doktorum direk kesti kanamayı arttırır diye progestan fitil ve iğne baslattı belli bi süre sabah aksam azalında gunde bıre dusurduk oyle atlattım bu surecı ama kanama olunca aspirin kullanılmazKızlar, lekelenme olduğu için doktora gitmiştim o da bana Protestan fitil vermişti. Bir de daha önce düşüğüm olduğu için corasprin verdi önlem amaçlı. Lekelenme azaldı ama bitmedi. Ben başka doktora gittim. O da corasprin için başlamışsın madem devam et şimdi bırak demeyeyim sana dedi. Ama endişelendim. Daha fazla kanama alanı yapar diye korkuyorum. Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Buna en güzel cevabı doktor verir. En kısa zamanda bi doktorla görüşünSağ olun kızlar dediğiniz gibi ben başka doktorla görüşeyim, gidene kadar da içmiyim. Kan pıhtılaşma problemi olan bir kadın lekelenme olduğu halde corasprini devam ettirmeli mi ki acaba? Benim böyle bir hastalık net değil ama ya varsa
Sevindim adınıza, teşekkür ederimBen de oksapar iğne kullanıyordum kanamam olduğunda. Progestan başlamıştık ve doktorum 10 gün kadar oksaparı kesmişti sanırım kanamayı tetikler diye. Benim de pıhtılaşma sorunum var çok tedirgin olmuştum o dönem ama çok şükür bir sorun yaşamadım
Bence bırakmayın. Bana da iki doktor kes dedi ama biri takipli doktorum olmak üzere ikisi de devam edelim dedi. Eskiden kanamayı arttırabileceği düşünülüyordu ama yeni çalışmalarda böyle bir etkisi olmadığı kanıtlandı dediler. Senin daha önceden de kaybın olduğu için coraspin senin için önemli dedirler. Ben bırakmadım. Kanama alanım da kayboldu çok şükür. Artma olmadı.Kızlar, lekelenme olduğu için doktora gitmiştim o da bana Protestan fitil vermişti. Bir de daha önce düşüğüm olduğu için corasprin verdi önlem amaçlı. Lekelenme azaldı ama bitmedi. Ben başka doktora gittim. O da corasprin için başlamışsın madem devam et şimdi bırak demeyeyim sana dedi. Ama endişelendim. Daha fazla kanama alanı yapar diye korkuyorum. Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Hadi yaBence bırakmayın. Bana da iki doktor kes dedi ama biri takipli doktorum olmak üzere ikisi de devam edelim dedi. Eskiden kanamayı arttırabileceği düşünülüyordu ama yeni çalışmalarda böyle bir etkisi olmadığı kanıtlandı dediler. Senin daha önceden de kaybın olduğu için coraspin senin için önemli dedirler. Ben bırakmadım. Kanama alanım da kayboldu çok şükür. Artma olmadı.
Ben bıraktım, doktorumda kanama olunca bıraktırdı. Sürekli yatarsam varis çorabı giyiyorum kan dolaşımı iyi olsun pıhtı atmasın diyeHadi yaanneleri böyle arada bırakıyorlar. En iyisi doktoruma danışayım ben. Teşekkür ederim
Peki bu kanama kırmızı mı yoksa sadece lekelenme mi? Ve bu kanama bitince tekrar başladınız mı ayeıca pıhtılaşma sorununuz var mı testler yapıldı mı?Ben bıraktım, doktorumda kanama olunca bıraktırdı. Sürekli yatarsam varis çorabı giyiyorum kan dolaşımı iyi olsun pıhtı atmasın diye
Sigara da kullanmıyorum kötü alışkanlığım yok ve bol sıvı
Peki bu kanama kırmızı mı yoksa sadece lekelenme mi? Ve bu kanama bitince tekrar başladınız mı ayeıca pıhtılaşma sorununuz var mı testler yapıldı mı?
Sizde kanama nedeni ne söylediler?8. Haftada kanamadan dolayı bıraktırdı doktorum ama pıhtılaşma sorunum yoktu belki sizde kâr zarar dengesine göre kullanmak gerekiyordur başka bir doktora da sorun kullan derse kullanın
Kanama alanı varmış nedenini bilmiyorlarmış aslında çok kişide oluyormuş benim çevremde olmayınca korkmuştumSizde kanama nedeni ne söylediler?
Şuan kaç haftalık hamilesiniz? Ve sonrasında hiç oldu muKanama alanı varmış nedenini bilmiyorlarmış aslında çok kişide oluyormuş benim çevremde olmayınca korkmuştum
3 defa oldu 1 hafta arayla doğum yaptım ben şükür sorun olmadıŞuan kaç haftalık hamilesiniz? Ve sonrasında hiç oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?