Aktif kanamanız devam ediyormu. Progestan tedavisi ile çoğunlukla yok oluyor. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.kanama alanı var dedi ama olabiliyor böle dedi.keseden daha büyük.prolaktib iğnede verdi progestan fitilde devam ediyorum.Aktif kanamanız devam ediyormu. Progestan tedavisi ile çoğunlukla yok oluyor. Geçmiş olsun.
Kan sulandırıcı da kulanıyorum.iğne artı ecopirin ecoprini biraz keselim dedi.Teşekkür ederim.kanama alanı var dedi ama olabiliyor böle dedi.keseden daha büyük.prolaktib iğnede verdi progestan fitilde devam ediyorum.
Ben daha bu sabah taburcu oldum canim doktor bir şey olmaz böyle oluyor bazen dedi yolladi beni ama dün acilen bakan doktor reçete etti sabah 5 tane iğne verdi 3 gunde 1 yapılsın dedi benm kendi doktorum de gerek yok buna dedi kafam karışık evde yatıyorum suan wc dışında kalkmak yasakMerhaba kanama alanı olup geçen var mı lütfen sadece olumlu olan varsa yazsın
Aynen canim bana da yatacaksın dedi hepBen daha bu sabah taburcu oldum canim doktor bir şey olmaz böyle oluyor bazen dedi yolladi beni ama dün acilen bakan doktor reçete etti sabah 5 tane iğne verdi 3 gunde 1 yapılsın dedi benm kendi doktorum de gerek yok buna dedi kafam karışık evde yatıyorum suan wc dışında kalkmak yasak
Geçmiş olsun kan sulandırıcı kullanıyor musunBen daha bu sabah taburcu oldum canim doktor bir şey olmaz böyle oluyor bazen dedi yolladi beni ama dün acilen bakan doktor reçete etti sabah 5 tane iğne verdi 3 gunde 1 yapılsın dedi benm kendi doktorum de gerek yok buna dedi kafam karışık evde yatıyorum suan wc dışında kalkmak yasak
Benim ilk haftalarda vardı kanama alanı.13 haftaya kadar progestan kullandim. Sonrasında kanama yok oldu çok şükür normal şimdi herseyMerhaba kanama alanı olup geçen var mı lütfen sadece olumlu olan varsa yazsın
Evet ileri pihtilasmam var kesmedik o yüzden oskapara devam dun sadece corawpirin icmedimGeçmiş olsun kan sulandırıcı kullanıyor musun
Yatiyorum ama ne zamana kadar byle diye düşününce 9 ay yatacam çok emek verdik çünkü ev isi için bebekten olmak istemem misafir kabul etmiycem bir yere gittiğim de zaten yok tup bebek hemAynen canim bana da yatacaksın dedi hep
Merhaba sizinle benzer seyler yasiyoruz kan pihrilasma soeunum ve kanama alanim var yardimci olabilir misinizYatiyorum ama ne zamana kadar byle diye düşününce 9 ay yatacam çok emek verdik çünkü ev isi için bebekten olmak istemem misafir kabul etmiycem bir yere gittiğim de zaten yok tup bebek hem
Cok gecmis olsun canım ben çift doktor gidiyorum yanitek 1 taneye bağlı kalmadım pruluton iğne haftada 1 vulucam bakalim onun dışında zaten tup bebek benmli progestan kullanıyorum oksapar ve coraspirin kullanıyorum kanamam adet gibi oluyor resmen icerde benmde 4 cm kirst oluşmuş o da iste tup bebekgin bana verdiği bir durum olsa den dolayı sanırım surekli yatıp bol bol su içip dua ediyorum kanama alanı gecici oluyor onda merak etme dışarı atıyorsa daha çabuk geçer insallahMerhaba sizinle benzer seyler yasiyoruz kan pihrilasma soeunum ve kanama alanim var yardimci olabilir misiniz
Teşekkür ederimBenim ilk haftalarda vardı kanama alanı.13 haftaya kadar progestan kullandim. Sonrasında kanama yok oldu çok şükür normal şimdi hersey
Progestan fitil igne proluton hepsini kullaniyorum fakat oksapar iki kullanmam gerekiyordu bire dusurdu cok kanama oldugunda birgyn kesiyor cok korkuyorum kalbi durur di
Bugün kontrole gidiyorumMerhaba sizinle benzer seyler yasiyoruz kan pihrilasma soeunum ve kanama alanim var yardimci olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?