Kanama alanı

Sinddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
300
76
98
Merhaba kanama alanı olup geçen var mı lütfen sadece olumlu olan varsa yazsın

Aktif kanamanız devam ediyormu. Progestan tedavisi ile çoğunlukla yok oluyor. Geçmiş olsun.

Aktif kanamanız devam ediyormu. Progestan tedavisi ile çoğunlukla yok oluyor. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.kanama alanı var dedi ama olabiliyor böle dedi.keseden daha büyük.prolaktib iğnede verdi progestan fitilde devam ediyorum.

Teşekkür ederim.kanama alanı var dedi ama olabiliyor böle dedi.keseden daha büyük.prolaktib iğnede verdi progestan fitilde devam ediyorum.
Kan sulandırıcı da kulanıyorum.iğne artı ecopirin ecoprini biraz keselim dedi.

Merhaba kanama alanı olup geçen var mı lütfen sadece olumlu olan varsa yazsın
Ben daha bu sabah taburcu oldum canim doktor bir şey olmaz böyle oluyor bazen dedi yolladi beni ama dün acilen bakan doktor reçete etti sabah 5 tane iğne verdi 3 gunde 1 yapılsın dedi benm kendi doktorum de gerek yok buna dedi kafam karışık evde yatıyorum suan wc dışında kalkmak yasak

Aynen canim bana da yatacaksın dedi hep

Geçmiş olsun kan sulandırıcı kullanıyor musun

Bende tup bebkle bu ay hamile kaldim 6.haftamda cok buyuk bir kanama yasadim ve kanama alanim oldugunu ogrendim su anda bende yatiyorum .size sormak istedigim kan pihtilasmasi var ve kan sulandirici igneyi de kesemem sadece 2 den bire dustu doktorum oda kanamayi artiriyor.ne yapacagimi sasirdim 7 haftalik su anda ayni durumu yasayan var mi cevap yazarsaniz sevinirim

Yatiyorum ama ne zamana kadar byle diye düşününce 9 ay yatacam çok emek verdik çünkü ev isi için bebekten olmak istemem misafir kabul etmiycem bir yere gittiğim de zaten yok tup bebek hem
Merhaba sizinle benzer seyler yasiyoruz kan pihrilasma soeunum ve kanama alanim var yardimci olabilir misiniz

Merhaba sizinle benzer seyler yasiyoruz kan pihrilasma soeunum ve kanama alanim var yardimci olabilir misiniz
Cok gecmis olsun canım ben çift doktor gidiyorum yanitek 1 taneye bağlı kalmadım pruluton iğne haftada 1 vulucam bakalim onun dışında zaten tup bebek benmli progestan kullanıyorum oksapar ve coraspirin kullanıyorum kanamam adet gibi oluyor resmen icerde benmde 4 cm kirst oluşmuş o da iste tup bebekgin bana verdiği bir durum olsa den dolayı sanırım surekli yatıp bol bol su içip dua ediyorum kanama alanı gecici oluyor onda merak etme dışarı atıyorsa daha çabuk geçer insallah

Benimkide tup bebekle oldu bu ay ama sevinemedik bir turlu surekli kanama yasiyorum iki sefer bu sebeple doktora gittim.bende iki doktora godiyorum bir tup bebek bir tane de profesor doktora

Progestan fitil igne proluton hepsini kullaniyorum fakat oksapar iki kullanmam gerekiyordu bire dusurdu cok kanama oldugunda birgyn kesiyor cok korkuyorum kalbi durur diye

Hamileliğimin başından beri kanama alanım vardı ara ara lekelenmem oluyordu bir kerede kırmızı kanamam oldu 6. Haftadan 16. Haftaya kadar progestan kullandım kapsül olanını. Leke ve kanamam olduğu zamanlarda her gün iğne vuruldum. Şuan 27 haftalığım çok şükür iyiyim 16. Haftadan sonra bir sıkıntım kalmadı. Sizde canınızı sıkmayın kendinize dikkat edin mecburi haller dışında kalkmayın ki benim 2 tane daha çocuğum olduğu için çok fazla yatamamıştım bile. Kalkıp yemeğimi de yaptım çocukların ihtiyaçlarınında gördüm ama ev işi yapmadım. Yani siz elinizden geleni yapın gerisi takdiri ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…