3 denememdede kanama oldu. Bunun belli bir standarti yok.Fikri olan yokmuu
3 denemen de düşükle mi sonuçlandı3 denememdede kanama oldu. Bunun belli bir standarti yok.
Doktora kontrol gidip durumu takip edecek.
Eğer durur ise takibi de iyi ise devamı gelir burdan birşey söylemek güç.
İlk ikisi erken haftalarda birinde keseleri gördükten sora. Sonuncusu kalbi durdu düşmedi canim 3 ayliktim ama kanamam kesilmişti.3 denemen de düşükle mi sonuçlandı
Anladım Rabbim yerlerini doldursun inşallah ...yorumun içşn saolİlk ikisi erken haftalarda birinde keseleri gördükten sora. Sonuncusu kalbi durdu düşmedi canim 3 ayliktim ama kanamam kesilmişti.
Yani her gebelik kanamadan bitmiyor çok yoğun ve aşırı ağrılarla olursa bu sknti..Anladım Rabbim yerlerini doldursun inşallah ...yorumun içşn saol
Sen nasılsın nasıl gidiyor canimMutlaka doktora görünmesi lazım kanamalar olabiliyor Evet ama olmasa daha iyi tabii ki bir süre kan sulandırıcıyı bıraktırır sonra tekrar başlatır içeride kanama alanı olabilir.
Birkaç gün önce gitmişti doktora keseyi görmüştü Doktor bi sorun görünmüyordu . Yarın yada birkaç güne gidecek inşallah bişey yoktur saolYani her gebelik kanamadan bitmiyor çok yoğun ve aşırı ağrılarla olursa bu sknti..
Ultrasonda keseyi bekleyip yada öncesinde kan takibi yapıp durumun nasıl gelişeceğini bekleyecek. İlaçlarini iğnelerin kullansın doktora sorup bıraksın kimini.
Ultrasonda da bebektenmi rahimde görülen hematomdan mi vs diye ancak sükunetle sabırla bekleyip gorucek inşallah Rabbim ona bağışlasın sağlıkla,nasibi var ise dogacaktir
İyi barim sırasıyla bekleyecek artık sende biliyorsunBirkaç gün önce gitmişti doktora keseyi görmüştü Doktor bi sorun görünmüyordu . Yarın yada birkaç güne gidecek inşallah bişey yoktur saol
Lekelenme değil bildiğin adet kanı gibi biraz gelmiş ilacı bırakınca durmuşAhsen555 de lekelenme var ama o ilaçları kullanıyor hala. Bence muayane olması lazım ama yoğun kanama olduysa.
İyiyim canım Çok şükür iyi gidiyor en son 2 hafta önce muayene olmuştum ne oldu ne bitti içerde haberim yokSen nasılsın nasıl gidiyor canim
Merak içinde kalıyor insan bu virüs zamanında cihaz şart evlereİyiyim canım Çok şükür iyi gidiyor en son 2 hafta önce muayene olmuştum ne oldu ne bitti içerde haberim yok
İnşallah iyidir canım 4 Ocak'ta randevum var el mahkum bekleyeceğizMerak içinde kalıyor insan bu virüs zamanında cihaz şart evlere
İyidir iyidir inşallah
İnşallah bi şey olmaz canım.Lekelenme değil bildiğin adet kanı gibi biraz gelmiş ilacı bırakınca durmuş
Ay çok varmış dogurmayami gidicen yahuİnşallah iyidir canım 4 Ocak'ta randevum var el mahkum bekleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?