Kanama normal mi

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Merhaba kızlar eltim tüp bebek yaptırdı şimdi 4 5 haftalık hamile dün kanaması oldu adet kanaması gibi ama sonra durdu . Doktorunu aradı kan sulandırıcı ilaçlardan dolayı kanama olmuş olabilir ilacı kes demiş. Sizce normal mi kanama . Devam etmiyor kanaması ama insan Yinede korkuyor . Yarın hastaneye gidecek ama yine size bi soralım dedik şimdiden teşekkürler

merve senin yorumunu da bekliyorum cnm

Fikri olan yokmuu

3 denememdede kanama oldu. Bunun belli bir standarti yok.
Doktora kontrol gidip durumu takip edecek.
Eğer durur ise takibi de iyi ise devamı gelir burdan birşey söylemek güç.
3 denemen de düşükle mi sonuçlandı

Reactions: H M
İlk ikisi erken haftalarda birinde keseleri gördükten sora. Sonuncusu kalbi durdu düşmedi canim 3 ayliktim ama kanamam kesilmişti.
Anladım Rabbim yerlerini doldursun inşallah ...yorumun içşn saol

Mutlaka doktora görünmesi lazım kanamalar olabiliyor Evet ama olmasa daha iyi tabii ki bir süre kan sulandırıcıyı bıraktırır sonra tekrar başlatır içeride kanama alanı olabilir.

Anladım Rabbim yerlerini doldursun inşallah ...yorumun içşn saol
Yani her gebelik kanamadan bitmiyor çok yoğun ve aşırı ağrılarla olursa bu sknti..
Ultrasonda keseyi bekleyip yada öncesinde kan takibi yapıp durumun nasıl gelişeceğini bekleyecek. İlaçlarini iğnelerin kullansın doktora sorup bıraksın kimini.
Ultrasonda da bebektenmi rahimde görülen hematomdan mi vs diye ancak sükunetle sabırla bekleyip gorucek inşallah Rabbim ona bağışlasın sağlıkla, nasibi var ise dogacaktir

Mutlaka doktora görünmesi lazım kanamalar olabiliyor Evet ama olmasa daha iyi tabii ki bir süre kan sulandırıcıyı bıraktırır sonra tekrar başlatır içeride kanama alanı olabilir.
Sen nasılsın nasıl gidiyor canim

Birkaç gün önce gitmişti doktora keseyi görmüştü Doktor bi sorun görünmüyordu . Yarın yada birkaç güne gidecek inşallah bişey yoktur saol

Birkaç gün önce gitmişti doktora keseyi görmüştü Doktor bi sorun görünmüyordu . Yarın yada birkaç güne gidecek inşallah bişey yoktur saol
İyi barim sırasıyla bekleyecek artık sende biliyorsun

Ahsen555 de lekelenme var ama o ilaçları kullanıyor hala. Bence muayane olması lazım ama yoğun kanama olduysa.

Asbei konuyuda gasbettik kusura bakma arkadaşı görünce sormadan edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…