Canım normalde 12. Haftada bırakılıyor. Hâlâ kanama yaşıyor musun veya lekelenme. Ya da kese etrafında kanama alanı var mı. Doktorun ne dedi progesteron bırakman için6. Haftada yaşadığım yoğun kanama ve ardından şu ana kadar süren ara kanama ve lekelenmelerim yüzünden hâlâ Protestan kullanıyorum. Bugün de doktora ne zamana kadar kullanmam gerekecek dediğimde devam et, özellikle bebek erkekse devam edilmesi daha iyi dedi. Araya laf girdiği için soramadım ama sebebini çok merak ettim. Şu an 12. Haftamdayım cinsiyet henüz belli değil, önceki hafta bir çıkıntı gördük erkek olabilir dendi ama çok çok erken. Sebebini bilen var mı? Progestan kullananlar ne zaman bıraktınız
Şu an 12 haftamdayım, üç dört gün öncesine kadar tamamen temizlenmişti lekelenmem dün yine çok çok az şekilde geldi. Bugün sonuç göstermek için gittiğimde doktora söyledim o da kullan dedi erkek bebekse kullanman daha iyi olur dedi o kısmı anlamadım işteCanım normalde 12. Haftada bırakılıyor. Hâlâ kanama yaşıyor musun veya lekelenme. Ya da kese etrafında kanama alanı var mı. Doktorun ne dedi progesteron bırakman için
Evet evet, doğuma kadar da kullanan olmuş. Ne yapalım, kullanırım o zaman ben deBen 30a kadar kullandım neredeyse, uygun gorulduyse devam et, sağlıcakla büyüt inşallah
Asla bı sınırı yok, riskli gebelikse böyle kanamalı falan uzun süre devam ediliyor, benim ara ara lekelenmem kanamam devam ettiği için uzun süre kullandım, kanama alanım vardı, 27. Haftada düzeldi, hatta yetmedi bı süre kortizon ve hormon birlikte iğne olarak kullandım, progs. basit bı hormon hiç kendini tedirgin etme, fitil olarakta yan etkisi min.Evet evet, doğuma kadar da kullanan olmuş. Ne yapalım, kullanırım o zaman ben deherkese sağlıkla sıhhatle nasip olsun inşallah
Lekelenme devam ediyorsa kullanman gerekecek mecbur canım. Sağlıkla vaktinde kucağına alasın inşallahŞu an 12 haftamdayım, üç dört gün öncesine kadar tamamen temizlenmişti lekelenmem dün yine çok çok az şekilde geldi. Bugün sonuç göstermek için gittiğimde doktora söyledim o da kullan dedi erkek bebekse kullanman daha iyi olur dedi o kısmı anlamadım işte
11. haftamda düşük tehdidim başladı, 17. haftamda düşük riskim kalktı ama ya 32 ya 34. haftama kadar progestan kullanmıştım6. Haftada yaşadığım yoğun kanama ve ardından şu ana kadar süren ara kanama ve lekelenmelerim yüzünden hâlâ Protestan kullanıyorum. Bugün de doktora ne zamana kadar kullanmam gerekecek dediğimde devam et, özellikle bebek erkekse devam edilmesi daha iyi dedi. Araya laf girdiği için soramadım ama sebebini çok merak ettim. Şu an 12. Haftamdayım cinsiyet henüz belli değil, önceki hafta bir çıkıntı gördük erkek olabilir dendi ama çok çok erken. Sebebini bilen var mı? Progestan kullananlar ne zaman bıraktınız
İki hafta sonra kontrolüm var o zamana kadar kullanıp bir daha sorayımm amiin inşallah çok teşekkür ederimLekelenme devam ediyorsa kullanman gerekecek mecbur canım. Sağlıkla vaktinde kucağına alasın inşallahbizde erkek bebeği düşürmek kolaydır diye bir laf vardır bilimsel bir karşılığı var mı bilmiyorum ama duymuştum böyle bir şey
Kanama yoğun muydu peki bir de nasıl bir sorun yaşadınız plasenta ile ilgili12. haftada bırakmıştım. 24. haftada yine kanama oldu. Plasenta sebepli.
Sonuna kadar kullanacağız dedi bu kez.
İç çamaşırıma yayılan yoğunlukta. Ceviz büyüklüğünden biraz fazla diyeyim ve 3 saatte bir o şekilde kanama oldu.Kanama yoğun muydu peki bir de nasıl bir sorun yaşadınız plasenta ile ilgili
Çok geçmiş olsun, bununla geçsin gitsin inşallah sağlıkla gelsin kızınızİç çamaşırıma yayılan yoğunlukta. Ceviz büyüklüğünden biraz fazla diyeyim ve 3 saatte bir o şekilde kanama oldu.
3 gün devam etti ve bitti.
Plasenta aşağı konumluymuş. Rahim ağzına çok yakın olduğu için kanama yapabilirmiş.
20. Haftada öğrendim detaylıda, kanamayı 24’te görünce plasenta sebepli olduğu tahmin edildi. Size de geçmiş olsunÇok geçmiş olsun, bununla geçsin gitsin inşallah sağlıkla gelsin kızınız24. Haftada mi plasentanın aşağıda konumlandığıno söylediler, yoksa daha öncesinden bildiğiniz bir şey miydi?