Kanama tecrübesi olanlar lütfen baksın

Çok sağolun Allah razı olsun.
Ben şuan hastanede yatıyorum
İçimde 1 mi 2 mi bebek var bilmiyorum
Sadece kanama alanları bar riskli deyip yatırıyorlar
Doğru düzgün bir açıklama yapmıyorlar çaresizlik içinde yatıyorum
içinizde kaç bebek olursa olsun. Rabbim yeterki sağ salim kucağınıza versin. Hepsi geçecek inşallah sadece sabretmemiz gerekiyor. İlk kanamam da ultrasonda öyle bi kanama alanı gösterdiler ki bu kan 9 ay bitmez dedim ama çok şükür her seferinde azalıyor. Allah şifa versin inşallah sizede. Sakın moralinizi bozmayın

Merhaba Arkadaşlar;

çoğumuz aynı durumdayız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun öncelikle

benim 2.gebeliğim. şükürler olsun ki bir yavrum var. 2 yi de çok isteyerek yaptık.

ilk muayenemde tahmini 4,5 haftalıkken tek kese göründü. 2 hafta sonra kanamam olunca doktora gittim 2 kese göründü. ikiz gebelik denildi. ve progestan verdi 15 gün sonra mutlaka gelin dedi gönderdi doktor. kanamanın olabileceğini söyledi. bir kaç gün iyiydim sonra kanamam arttı ve ben Ankara ya muayene olmaya gittim durumumu anlattım. ve ultrasonda tek kesenin sağlıklı olduğunu, ama diğer kesenin içinin kanlandığını ve düşük yaptığımı söyledi. prolutan depot iğne verdi tek doz onu yaptırdım bu şekilde diğeri düşecekmiş. 1 hafta sonra gel dedi, ve bugün kontrol var. ama kanamam kahverengi lekelerim hala devam ediyor. forumlarda baktım bu iğne erken doğumu önlemek için miş kafam çok karıştı ? diğer bebek etkilenmesin diye mi acaba bu iğneyi verdi bilmiyorum.

Allah yardımcımız olsun
Ben dün bebeklerimin ikisinin de yaşadığını öğrendim çok şükür
Rahimde kanama alanı duruyor
Progestana devam ediyorum
3 günde bir de proluton depot iğne oluyorum ve hep istirahat halindeyim

Allah yardımcımız olsun

çok sevindim inşallah böyle devam eder. bana iğnenin 1 hafta etkisi sürüyor dedi doktor. bugün ne diyecekler merak ediyorum. progestan da dün akşam bitti tekrar devam edip etmeyeceğimi bilmediğimden bugün soracağım doktora.

Allah yardımcımız olsun
çok sevindim canım senin adına gözün aydın. Ben hala progestanı 3 kere alıyorum günde. için rahat olsun artık:)

bibildiğim kadarıyla depot erken doğum ve düşük önleyici. Gebeliğin başında çoğu bayana yaptırıyo doktor
Merhaba Arkadaşlar;

çoğumuz aynı durumdayız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun öncelikle

benim 2.gebeliğim. şükürler olsun ki bir yavrum var. 2 yi de çok isteyerek yaptık.

ilk muayenemde tahmini 4,5 haftalıkken tek kese göründü. 2 hafta sonra kanamam olunca doktora gittim 2 kese göründü. ikiz gebelik denildi. ve progestan verdi 15 gün sonra mutlaka gelin dedi gönderdi doktor. kanamanın olabileceğini söyledi. bir kaç gün iyiydim sonra kanamam arttı ve ben Ankara ya muayene olmaya gittim durumumu anlattım. ve ultrasonda tek kesenin sağlıklı olduğunu, ama diğer kesenin içinin kanlandığını ve düşük yaptığımı söyledi. prolutan depot iğne verdi tek doz onu yaptırdım bu şekilde diğeri düşecekmiş. 1 hafta sonra gel dedi, ve bugün kontrol var. ama kanamam kahverengi lekelerim hala devam ediyor. forumlarda baktım bu iğne erken doğumu önlemek için miş kafam çok karıştı ? diğer bebek etkilenmesin diye mi acaba bu iğneyi verdi bilmiyorum.[/QUOTE

Back
X