E evo-evo Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2024 1 0 6 29 15 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ppaattya #61 gggp .!.: herşey güzel olsun çok az yolunuz kalmış bu yolda güzellikle bitsin umarım bende yarın için hem gerginim hem çok heyecanlıyım güzel bir kalp atışı duysam lekelenmelerimi daha az kafaya takarım belki bakalım hep dua ediyorum yarın için Genişletmek için tıkla... Merhaba kanamanız geçti mi bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu ?
gggp .!.: herşey güzel olsun çok az yolunuz kalmış bu yolda güzellikle bitsin umarım bende yarın için hem gerginim hem çok heyecanlıyım güzel bir kalp atışı duysam lekelenmelerimi daha az kafaya takarım belki bakalım hep dua ediyorum yarın için Genişletmek için tıkla... Merhaba kanamanız geçti mi bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu ?
G gggp Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2024 388 270 18 30 15 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ppaattya #62 evo-evo .!.: Merhaba kanamanız geçti mi bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu ? Genişletmek için tıkla... evet bebek iyi şükür progestan fitil kullanıyorum sabah akşam kanamalarım lekelenmelerimse durdu bolca dinlenme yaptım bu süreçte
evo-evo .!.: Merhaba kanamanız geçti mi bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu ? Genişletmek için tıkla... evet bebek iyi şükür progestan fitil kullanıyorum sabah akşam kanamalarım lekelenmelerimse durdu bolca dinlenme yaptım bu süreçte