Kanama:((

Tatsta

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
62
32
8
istanbul
arkadaşlar merhaba.. bu gün itibariyle 12+4 günlük hamileyim. 7. Haftada yoğun bir kanama geçirdim 1 kutu progestan kullandım ve kanama alanlarım kayboldu. Dün yine bir kanama geçirdim fakat bu kez çok az çok koyu kırmızı ve parçalıydı.sadece bir kez peçeteye geldi ve durdu. Doktorumu aradım istirahat etmemi söyledi. Bu gün tekrar kahverengimsi bir akıntı geldi bir kez.
Sorum şu daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Bebeğimi kaybetmiş olabilir miyim? Yoksa yaşadığım kanama normal olabilir mi? Yorumlarınız bana güç verecek şimdiden teşekkürler

Progestanı sadece 1 kuru kullanıp bıraktınız mı? Ben 5.haftamdaki hafif kanama sebebiyle 3-4 ay progestan kullanmıştım.

Ben 7.haftamda kanama geçirdim ve 12.haftaya kadar progestan kullandım doktorum bıraktırmadı.sırt üstü en az bir 15 gün dinlen sadece tuvalette kalk,progestan kullan,ilişkiye girme,ve en kısa sürede muayeneye git bı kalp atışlarına bakılsın ben bebeğimin kalp atışlarını duymadan rahat edememiştim...böylelikle streste yapmamış olursun için rahat eder canım...rabbim sağlık versin inşallah

Evet doktorum progrstanı 1 kutu kullanıp bıraktırdı. Bu gün acile gidip muayene olmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. inşallah kalp atışlarını duyarız

insallah iyidir bebegin . haber verin lutfen . ben de 11 . haftadan beri kanama ile ugrasiyorum

Kanama bolgesinde kalan kanlar ara ara koyu kahverengi olarak gelmeye devam edebiliyor. Caninizi sıkmayın ve bol bol dinlenin. Hamileligimin 7ayini ciddi kanamalarla gecirdim. Dr son aylar haric bir ped dolusu gelen kanama icin korkmami onun disindakiler icin kalan kanlarin atimi devam eder demisti.

Hamileliğimin 8. haftasında kanama geçirdim ve progestana başladım. 14. haftada bir ped dolusu kanama ile hastaneye gittim serum, iğne ile kontrol altına alındı. 18. haftaya kadar aralıklarla devam etti hep kanamalarım.
Bol bol dinlenin tuvalet harici çok kalkmamaya çalışın.
Her zaman doktormun dediği pembemsi, kırmızı kan önemli onu gördüğünüz zaman mutlaka doktora gitmelisiniz. Diğer kahverengi kanlar geçmişte kanama alanında ki kalmış kanlar.

Tatsta öncelikle çok geçmiş olsun şu an 9+3 üm ve 6.haftada bebegimin kalp atışlarını duyduğum gün kanamam oldu 1 gün sürdü iç kanamaya dönüştü yaklaşık 3.5 cm o günden beri doktor tavsiyesi ve raporu ile istirahat, progestan ve bol sivi icmeye devam ediyorum. Her hafta kontrole gidiyorum. Iki farklı yerde olan kanama alanın şu an birleşmiş ve uzun ince bir şekle girmiş. Dr bana açık kırmızı pembe kan gelirse hiç beklemeden gel ama kahverengi mor köyü kırmızı siyaha yakın kan gelebilir bunlar içerdeki beklemiş kanun atılması şeklindedir demisti. Hâlâ bekliyorum.
Allahim sağlık sıhhatle bu süreci atlatıp bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip etsin insallah sende kendini strese sokma için rahat etsin diye dr git ama devlet hastanesinin aciline fln gidecek olursan kendine istemediğin bir muamelenin yapılmasına izin verme tekrar geçmiş olsun.

Hepinize çok teşekkür ederim, doktora gittik çok şükür bebeğim sağ sağlim yerinde duruyor kalbi atıyor:) kanama alanım olmamasına rağmen tedbir amaçlı yeniden progestan a başladım günde 1 tane. Kanamalar beni çok korkutuyor umarım bir daha yaşamayız. Desteğiniz için teşekkürler. Dilerim bebeklerimize sağ sağlim kavuşuruz

Evet doktorum progrstanı 1 kutu kullanıp bıraktırdı. Bu gün acile gidip muayene olmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. inşallah kalp atışlarını duyarız
Ya tuhaf ben aylarca kullandım progestanı.. bi tane de iğne vurulmuştum.

Ayyy çok sevindim ya Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin..

Arkadaslar merhaba, 5+4 gunluk hamileyim. Az once kirmizi sekilde kanamam oldu. Dr umu aradim progestan verdi. Acaba korkmalimiyim? Yarin gel bakalim dedi. Bu arada ikizlerime gebeyim. Boyle yasayip sag salim evlatlarina kavusan oldu mu acaba ??

Arkadaslar merhaba, 5+4 gunluk hamileyim. Az once kirmizi sekilde kanamam oldu. Dr umu aradim progestan verdi. Acaba korkmalimiyim? Yarin gel bakalim dedi. Bu arada ikizlerime gebeyim. Boyle yasayip sag salim evlatlarina kavusan oldu mu acaba ??
Olmaz mı çoooookkkk. 100 kadından 80i yaşamıştır bunları emin ol. Bende kullandım progestan. Bende o zor zamanlardan geçtim, 1 ay önce bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Dua edin, kendinize dikkat edin. Ani hareketlerden kaçının.

Allah saglik sihhat versin bebegine canim, benimde kanamam ve agrim gecti yarin gidecegim kese kontrolu icin insallah bir sorun cikmaz. Cok tesekkur ederim ilgine

Benim kanamam da 7. Haftada başladı Ve 23. Haftaya kadar devam etti. 25. Hftaya kadar günde iki kez progestan kullandım. Dinlenmek cok fark ediyo. Uzan bolbol. Benimde ara ara koyu kahve rengi kanamam oluyordu. Doktorum koyu kahve rengi kan içerde birikmş eski kan demek korkma demişti. Korkacağın şey açık pembe ve adet kanı gibi renkte olması. Ve adet gibi cok kan gelmesi içini ferah tut yicek ekmeği varsa yaşıyor yicek ekmeği yoksa zaten düşer. Bu kafada ol. Stres cok etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…