arkadaşlar merhaba.. bu gün itibariyle 12+4 günlük hamileyim. 7. Haftada yoğun bir kanama geçirdim 1 kutu progestan kullandım ve kanama alanlarım kayboldu. Dün yine bir kanama geçirdim fakat bu kez çok az çok koyu kırmızı ve parçalıydı.sadece bir kez peçeteye geldi ve durdu. Doktorumu aradım istirahat etmemi söyledi. Bu gün tekrar kahverengimsi bir akıntı geldi bir kez.
Sorum şu daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Bebeğimi kaybetmiş olabilir miyim? Yoksa yaşadığım kanama normal olabilir mi? Yorumlarınız bana güç verecek şimdiden teşekkürler
Ya tuhaf ben aylarca kullandım progestanı.. bi tane de iğne vurulmuştum.Evet doktorum progrstanı 1 kutu kullanıp bıraktırdı. Bu gün acile gidip muayene olmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. inşallah kalp atışlarını duyarız
Ayyy çok sevindim ya Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin..Hepinize çok teşekkür ederim, doktora gittik çok şükür bebeğim sağ sağlim yerinde duruyor kalbi atıyor:) kanama alanım olmamasına rağmen tedbir amaçlı yeniden progestan a başladım günde 1 tane. Kanamalar beni çok korkutuyor umarım bir daha yaşamayız. Desteğiniz için teşekkürler. Dilerim bebeklerimize sağ sağlim kavuşuruz
Olmaz mı çoooookkkk. 100 kadından 80i yaşamıştır bunları emin ol. Bende kullandım progestan. Bende o zor zamanlardan geçtim, 1 ay önce bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Dua edin, kendinize dikkat edin. Ani hareketlerden kaçının.Arkadaslar merhaba, 5+4 gunluk hamileyim. Az once kirmizi sekilde kanamam oldu. Dr umu aradim progestan verdi. Acaba korkmalimiyim? Yarin gel bakalim dedi. Bu arada ikizlerime gebeyim. Boyle yasayip sag salim evlatlarina kavusan oldu mu acaba ??
Olmaz mı çoooookkkk. 100 kadından 80i yaşamıştır bunları emin ol. Bende kullandım progestan. Bende o zor zamanlardan geçtim, 1 ay önce bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Dua edin, kendinize dikkat edin. Ani hareketlerden kaçının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?