Ona bakarsan bana 2 gün üst üste tek verdii senin ki gene iyii bence doktoruna güven kendin içini rahat etsin öyle bi zararı çok olsa doktor önermezdii
Ona bakarsan bana 2 gün üst üste tek verdii senin ki gene iyii bence doktoruna güven kendin içini rahat etsin öyle bi zararı çok olsa doktor önermezdii
Bana düşük tehlikeden dolayı önce progestan verdii baya kanama geçirdim bende sonr abitince kahve leke hala gelmeye başlayınca prolukton verdi bugün vuruldum yarın tekrar vurulcam zaten progestandan prolukton daha iyii ona bakarsan
Bana düşük tehlikeden dolayı önce progestan verdii baya kanama geçirdim bende sonr abitince kahve leke hala gelmeye başlayınca prolukton verdi bugün vuruldum yarın tekrar vurulcam zaten progestandan prolukton daha iyii ona bakarsan
Transfer sonrası 9.günümde 18temmuz kanama yaşadım 2gun kırmızı. Sonra farklı günlerde de 2kez daha kanama yaşadım.son kanamam baya kıpkırmızıydı ve cok küçük pıhtı geldi.kese için gittiğimizde kontrole 7haftalik olması gerekirken 5haftalik göründü kese yolk var ama kese boş dedi doktorum. 10gun sonra tekrar bakalım dedi perşembe 10.günüm kontrolüm var kesinleşecek artık ama umudum yok hic