Cok haklison ama esim hep görevlerde annem hayatta gelmez kendi düzenini bırakmaz en fazla 1 hafta gelir geri gider esim simdi 3 ay sureyeye gidicekmis kara kara düşünüyorum annemlere gitsem koydeler Allah korusun kanamam gene olsa falan 2 saat en erken doktora gitmem evde kalsam daha evvel de kaldım ama hamilelik farklı işte esim 5 gunde 1 izine gelebilirim dedi bilmiyorum kafam karışık belki bir kadın tutarımKolay gelsin ben annemlere taşındım aynı şehirde yaşıyorduk zaten. 2 kez 45 günlük heyet raporu aldım köy okulları açıktı malum çalışmak zorundaydım geçen dönem. Annem bakıyor hala sağolsun keşke imkanın varsa sende anneni ya da yakın bir akrabanı davet etsen yardım için. Bu işin tek çaresi istirahat arkadaşlar.. İş yapmamak yatmak zorundayız. Ben ne yalan söyleyeyim banyomu bile annemle ya da eşimle yapıyorum yorulmamak için. Üstümü filanda onlar giydiriyor eğilemiyorum yere zaten iyice ağırlaştım. Yarın nasipse 31.haftaya giriyoruz.. Haftaya 32 olunca (inşallah) doğum öncesi 8 haftalık izne ayrılıcam onu bekliyorum okullar açılıyor çünkü. Evde yatt bol bol yorma kendini bırak ufak tefek işleri de eşin yapsın. Bebeğinden kıymetli değil