Kanama

Kolay gelsin ben annemlere taşındım aynı şehirde yaşıyorduk zaten. 2 kez 45 günlük heyet raporu aldım köy okulları açıktı malum çalışmak zorundaydım geçen dönem. Annem bakıyor hala sağolsun keşke imkanın varsa sende anneni ya da yakın bir akrabanı davet etsen yardım için. Bu işin tek çaresi istirahat arkadaşlar.. İş yapmamak yatmak zorundayız. Ben ne yalan söyleyeyim banyomu bile annemle ya da eşimle yapıyorum yorulmamak için. Üstümü filanda onlar giydiriyor eğilemiyorum yere zaten iyice ağırlaştım. Yarın nasipse 31.haftaya giriyoruz.. Haftaya 32 olunca (inşallah) doğum öncesi 8 haftalık izne ayrılıcam onu bekliyorum okullar açılıyor çünkü. Evde yatt bol bol yorma kendini bırak ufak tefek işleri de eşin yapsın. Bebeğinden kıymetli değil
Cok haklison ama esim hep görevlerde annem hayatta gelmez kendi düzenini bırakmaz en fazla 1 hafta gelir geri gider esim simdi 3 ay sureyeye gidicekmis kara kara düşünüyorum annemlere gitsem koydeler Allah korusun kanamam gene olsa falan 2 saat en erken doktora gitmem evde kalsam daha evvel de kaldım ama hamilelik farklı işte esim 5 gunde 1 izine gelebilirim dedi bilmiyorum kafam karışık belki bir kadın tutarım

Cok haklison ama esim hep görevlerde annem hayatta gelmez kendi düzenini bırakmaz en fazla 1 hafta gelir geri gider esim simdi 3 ay sureyeye gidicekmis kara kara düşünüyorum annemlere gitsem koydeler Allah korusun kanamam gene olsa falan 2 saat en erken doktora gitmem evde kalsam daha evvel de kaldım ama hamilelik farklı işte esim 5 gunde 1 izine gelebilirim dedi bilmiyorum kafam karışık belki bir kadın tutarım
Yalnız kalma sakın ya birinden yardım iste ya da ailene git. Haklısın köyden yetişme konusunda hastaneye sıkıntı olabilir. Allah yardımcın olsun. Bu da bir imtihan geçecek ben inanıyorum çektiklerimizin mükafatı olarak bebeklerimizi alacağız kucağımıza 🤲🤲🤲 az önce bir komşu geldi ziyarete şuan 20 yaşında oğlu var ve hamileliğinde kanaması olmuş. Yani benim çektiğim gibi o kadın da kanamadan aylarca yatmış evde biraz erken doğum yapmış ama bebeğin kilosu iyiymiş eve göndermişler küvöze girmemiş. Moral oldu bana bu durum mesela.. İnşallah Allah büyük 🤲

Yalnız kalma sakın ya birinden yardım iste ya da ailene git. Haklısın köyden yetişme konusunda hastaneye sıkıntı olabilir. Allah yardımcın olsun. Bu da bir imtihan geçecek ben inanıyorum çektiklerimizin mükafatı olarak bebeklerimizi alacağız kucağımıza 🤲🤲🤲 az önce bir komşu geldi ziyarete şuan 20 yaşında oğlu var ve hamileliğinde kanaması olmuş. Yani benim çektiğim gibi o kadın da kanamadan aylarca yatmış evde biraz erken doğum yapmış ama bebeğin kilosu iyiymiş eve göndermişler küvöze girmemiş. Moral oldu bana bu durum mesela.. İnşallah Allah büyük 🤲
Rabbim büyük canim kimse gelmez ki kardeşim okuyor üniversite de annem babami bırakmaz babam da çalışıyor oda gelemez yani eşimin ailesi zaten sahip bile çıkmaz para verince selam verirler sadece bilmiyorum haftada 3 gun kadin tutmayı düşünüyorum yarım gün falan en azından evi toparlar camasir falan yemek yapar bana yarenlik eder 5 gunde 1 esim gelecek komşular da gun yaparız diyor ama sağından dolayi ben pek yanaşmadm çok pimpirikliyim suan ya kadın tutsam kadın hastalık getirirse naparim mesela

Amin 🤲 Rabbim bebeklerimizi korusun 🙏 çok şey yaşadım inan hiç kolay değil.. Hep sorguluyorum kendimi, ilk kanamamın olduğu gün kahvee içmiştim o mu tetikledi diyorum. Sonra aklıma yaptığım yürüyüşler geliyor. Belkide çokk yordum diyorum bebeğimi de kendimi de.. Vücut dayanamadı ve kanamalar meydana geldi. Ama 13.hafta miat oldu o zamandan beri hapis hayatı yaşıyorum. Yatmak, uyumak, tv izlemek, yürümemek tek hobim.. Bana pruloton iyi geldi sanırım çünkü doktor kesmedi iğnemi bünye bünye değişiyor demekki. İlaçlar iğneler sayesinde bu haftalara gelebildim..
Cok şükür rabbime canım yürüyüşle alakası olmaz bende öyle demiştim ama buda imtihan nice hamileler var ağır iş yapan cok şükürhalimize

Cok şükür rabbime canım yürüyüşle alakası olmaz bende öyle demiştim ama buda imtihan nice hamileler var ağır iş yapan cok şükürhalimize
Bugun yine kanamam oldu dr sadece pruluton vurul evde yat dinlen dedi eve geldik yatiyorum ama belim ağrıyor kizlar Normal mi bunlar

Bugun yine kanamam oldu dr sadece pruluton vurul evde yat dinlen dedi eve geldik yatiyorum ama belim ağrıyor kizlar Normal mi bunlar
Canım benimde aşırı agrırdı ilk baştaki kanamalarımda bazen bıçak sürtüyolarmış gibi normal di birde bende pruloton vurulunca kasık belim agrır yatmaya devam et yastık koy bacak arana

Geçmiş olsun illa ki ağrın olacak rahim şuan bebeği atmak için uğraşıyor kasılıyor. İğne şart demiştim ihmal etme.

Canım benimde aşırı agrırdı ilk baştaki kanamalarımda bazen bıçak sürtüyolarmış gibi normal di birde bende pruloton vurulunca kasık belim agrır yatmaya devam et yastık koy bacak arana
Evet bende oturamazdım kanama olunca ve sonrasında. Hatta hastanede tekerlekli sandalyeyle odaya çıkarırlardı nasıl bıçak batar gibi ağrı batardı otururken kasıklarıma sonra doktora sordum dedi ki rahim kasılıyor kasıldığı için de bu bıçak batmaları oluyor, bebeği atmak istiyor.

Bu arada canım alakası oluyor maalesef yürüyüş ve hareketle tabi bümye bünye fark eder. Ne kadınlar var tarlada iş yapan ama bir şey olmadan doğuran. Perinatologa gittim doçentti aynı zamanda dedi ki hareket etmeyeceksin bırak yürümeyi tuvalet dışında yerinden kalmayacaksın eğer sözümü dinlersen 39ları görürsün hafta olarak yoksa erken doğum kaçınılmaz olur kanamalar yüzünden ve tabi bu rahim kısalığına yol açtı maalesef.

Aynen öyle yapıyorum kuzum ama dr a dicem en azından bu günlerde 3 gunde 1 vurdurmak istiyorum prulutonu

Evet bende oturamazdım kanama olunca ve sonrasında. Hatta hastanede tekerlekli sandalyeyle odaya çıkarırlardı nasıl bıçak batar gibi ağrı batardı otururken kasıklarıma sonra doktora sordum dedi ki rahim kasılıyor kasıldığı için de bu bıçak batmaları oluyor, bebeği atmak istiyor.
Hay ben rahmi yaa tutunsun diye yapmadığım kalmadi essek rahim atmaya çalışıyor bir de hadsiz yaa bende de oluyor işte bebegim ya ama hani mesela yatınca geçiyor az az

Hay ben rahmi yaa tutunsun diye yapmadığım kalmadi essek rahim atmaya çalışıyor bir de hadsiz yaa bende de oluyor işte bebegim ya ama hani mesela yatınca geçiyor az az
İnşallah tutunur dua et bol bol ve istirahate devam et.. Allah çektiklerimizi görüyor bebeklerimizi bize bağışlasın 🤲 🤲

Kizlar 8 haftalık geleyim bugun sabah kanamaya uyandım tup bebek apar topar hastaneye geldik hemen igne ve serum ve yatış yapildi suan hastaneden yazıyorum size de böyle olan var mı çok korkuyorum
Sizin durumunuz nasıl oldu bende 7. Haftaya gidereceğim kanamam oldu dün adet kanaması gibi iğne yaptım bir kaç saat sonra durdu ama sabah yine oldu

Yaparmı yaa 🤦‍♀️ bende şuan vuruluyorum bugünnvuruldum ve yarın da vurulcam
Doktor sitesinde gördüm , bebek kızsa tüylenme yapar diyor, ben de bilemedim, tüylerim gebelikte yavaş uzardı , şu an hızlı uzuyor , acaba sebep bu mu

Back
X