Kanama

Nazannnnn

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
15
4
16
32
Merhaba kizlar ben lavabodan sonra kan lekesi ne denk geldim bir hışımla hastaneye gittik çok şükür bebeğimin kalp atışları vardı doktor alttan muayene olmak ister misn diye sordu ben riskli diye kabul etmedim doğru mu yaptım onu da bilmiyorum enfeksiyon var bnde ondan ötürü vajinal yoldan fitil kullanmıştım ondan olabilir dedi böyle bir durum yasayaniniz varmı lütfen acil cevap verir misiniz

Lekelenme olunca genelde progestan veriyor doktorlar bebeğin rahat tutunması için. Ben de lekelenme nedeniyle kullanıyorum şu an yok. Kendi doktorunuza mı gittiniz acile mi? Acilse eğer yarın kendi doktorunuzla görüşün bence.

öncelikle cevapladiginiz için teşekkür ederim Ben 30 haftalık hamileyim.evet acile gittim bna zaten herhangi bir ilaç önermedi sadece kanaman cogalirsa tekrar hastaneye git dedi ama şuan leke falan yok sadece içim rahat etsin diye sizlerinde düşüncelerini almak istedim alttan muayene olmadim bu konuda tecrübeleriniz varsa önemli benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…