kanamalar ve akıntıyla başım dertte

hacopoli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
708
7
118
38
İstanbul
Arkadaşlar hamileliğimin 16. haftasındayım. 10. 12. ve 14. haftalarında kanamam oldu. Aralarda da sürekli kahverengi akıntım. 1 aydır istirahat ediyor ilaçlarımı düzenli kullanıyorum. Yapılan testlerde ve ultrasonda bebeğim şu ana kadar sağlıklı gözüküyor. Ama bu kanamalar hiç bitmeyecek gibi. artık tuvalete gidip sürekli kontrol etmek, gece uykularımdan kanamam oldumu acaba diye uyanmak beni de ve eminim ki bebeğimi de çok yoruyor. Allahın bir lütfu olan bu güzelliği kaybetme korkusu, acaba bebeğim sağlıklımı korkusu bir de öğretmenim rapor almak zorunda kalarak benim yavrum kadar değerli öğrencilerimi yarı yolda bırakma korkusu beni yiyip bitiriyor. Aranızda benim gibi olanlar bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz

Kanama sebebini soyledi mi doktor. o haftalarda benim de 2 kere oldu
.ama ben de plasenta previa var. bu sekilde baska arkadaslar da var.
Umarim senin bu kanamalar son olmustur devam etmez

kanama konusunda bi bilgim yok ama şunu söylemeliyim eğerki izin alman gerekiyorsa almalısın merak etme öğrencilerin yarı yolda felan kalmaz bi başka öğretmen tamamlar boşluğunu ben de öğretmenim nasip olursa kasım başı doğumum olacak ve yaz tatiline kadar iznimi uzatacağım tabiki öğrencilerim çok değerli ama hepsinin yanında ailesi var benim yavrumun ise en çok bana ihtiyacı olacak.. zor günler geçiriyorsun evet inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine ve o zaman hepsi unutulur..

Kanama sebebini soyledi mi doktor. o haftalarda benim de 2 kere oldu
.ama ben de plasenta previa var. bu sekilde baska arkadaslar da var.
Umarim senin bu kanamalar son olmustur devam etmez

Doktorum belirli bir nedeninin olmadığını söyledi. Daha doğrusu iki doktor da aynısını söyledi. Umarım son olur.

İnşallah hepsini unuttuğum günleri görürüm. Benim doğumum şubatta aslında ben okula hiç başlamak istemiyorum. En başından başka bi öğretmenle devam ederler ama doktorum bunun için erken bir başla duruma göre karar veririz diyor. Hayırlısı artık.

cnm benım de hamıle oldugumu ogrenmemın 3 gun sonrasında lekelenmem basladı bazen cok bazen az ve 35 40 gun boyunca devamlı surdu ama suan 30. hafatlık olduk bıle bende 10 gun yattım sonra doktor calısmaya devam dedı bende basladım ıse gerı sen kalbını ferah tut hep kanamalı gecırıp sagsalım bebegını kucagına alanlar var cok gecmıs olsun bu arada

benım de aynı tarıhlerde oldu ve aynı şeylerı bende yasadım çok zor bır durum devamlı lavaboya gıdıyordum acaba kanamam var mı dıye sınırlerım ıyıce bozuldum 18 haftama gırdım bır ıkı haftadır bende yok çok şukur korkma dıkkat et en onemlısı o. ben çalışıorum da bır hafta dınlendım allahtan araya bayram gırdı o esnada da dınlendım sımdı ıyıyım çok şukur.sende duzeleceksın moralını yuksek tut ılaçlarını da duzenlı kullanmaya devam et

bende de aynı dönemde kanama oluyordu, bebek aşağıda demişti doktorum yukarı çıkmasına destek için progestan vermişti, 2-3 hafta sonrasında geçmişti. bebekte bir sorun yoktu gelişim vs açısında ama işte aşağıda duruyordu bizim ki :)

Kızlar benim de 9.haftam ve kanama oldu. Dr progestan verdi. 3gundur kullanıyorum ve kanama kırmızıdan kahverengiye dondü. Ayrıca sumukksu parça geldi. Ağrım sızım yok ama Tedirginim. Yarın yakındaki bir doktora gideceğim merakımı gidermek için. Umarım problem yoktur. Allah sabır versin hepimize, bu şüpheler icinde 9 ay zorumus

cevap veren herkese teşekkürler. bende doktor kontrollerime gitmeye devam ediyorum. kanama hala gözüküyor. ama işe gidiyorum.
Biz elimizden geleni yapacağız.Gerisi nasip artık.Ben bu kanamalara alıştım galiba

ben de 9 haftalık hamileyim.bebeği öğrendiğimizden beri kahverengi kanamam oluyor.geçen hafta çok yoğundu. doktora gittik acilen ve doktor 10 günlük rapor verdi.2 gün sonra raporum bitecek.yarın doktora gideceğim ama benim hala devam ediyor.moralim çok bozuk. ben de öğretmenim ve sınıfımdaki çocukları ilk haftadan bırakıvermek beni çok üzdü. keşke hiç olmasa yaaa. çok üzgünüm...((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…