kanamalı gebelik geçirip olumlu sonuç alan var mı ?

new smiles

*kavuşmamıza az kaldı miniğim*
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
3.640
1.830
78
merhabalar
143.5 bhcg değerim arkadaşlar bugün adet günüm. ama kanamam var. ilk gebeliğim pıhtılşamadan gitti, 2. ise dış gebelikti. şu an sadece coraspirin kullanıyorum, yeterli değil mi bilmiyorum. gebe kalınca gel dediler ben nerden bileyim bukadar erken problem olacağını. kanamalı gebelik geçirip sağlıkla kucağına alan var mı ? morale çok ihtiyacım var

War canim benim kardesim kanamali bi gebelik gecirip tosunumuzu dogurdu ama benimki kanamayla sonu husran olarak sonuclandi ilki
simdi ikinciye hamileyim yine kahwerengimsi biseyler war ama napalim onlemlerimizi aldik gerisi Allaha kaldi

War canim benim kardesim kanamali bi gebelik gecirip tosunumuzu dogurdu ama benimki kanamayla sonu husran olarak sonuclandi ilki
simdi ikinciye hamileyim yine kahwerengimsi biseyler war ama napalim onlemlerimizi aldik gerisi Allaha kaldi
inşallah alırsın bu defa kucağına canım.kanama normalmiydi peki canım, yani adet kanaması gibimiydi kardeşine ve sende. benimki adet gibiydi 2-3 saat önce. pıhtılaşmadan kaynaklanıyor olabilir.

Insallah bu sefer hersey guzel olur insaallah benim kahwerengiden kirmiziya dondu kirmiziya dondukten sonra kucuk pelte gibi parcalar geldi minik minik
kardesim ustune gordu 5. Aya kadar adet oldu :)
simdikide sarimsi kahwerengmsi acik renkte bi akinti afedersin ama acik olmak icin ayrinyili yaziyorum

Insallah bu sefer hersey guzel olur insaallah benim kahwerengiden kirmiziya dondu kirmiziya dondukten sonra kucuk pelte gibi parcalar geldi minik minik
kardesim ustune gordu 5. Aya kadar adet oldu :)
simdikide sarimsi kahwerengmsi acik renkte bi akinti afedersin ama acik olmak icin ayrinyili yaziyorum
hımmm anladım canım.çok sağ ol bilgiler için. kardeşine maşallah diyorum ne kadar şanslıymış. sende bu defa sorun olacağını sanmam. beimde inşallah kanamam durur ve pazartesi değerim 2 katına çıkar. ama adet sancım var öyle korkuyorumki yine aynı şeyleri yaşamaktan

Rica ederim keske daha fazla bisey yapabilsem nasil bi stres oldugunu cok iyi biliyorum cunku senin icin tek yapabilcegim dua etmek :)
Kardesim gebeligini gec ogrendi buyuzden Rabbim wericem desin yeterki 5.ayin sonunda ogrendi saka gibiydi

Doktoruna acil gitsen bazen igneyle durdurulabiliyor

Rica ederim keske daha fazla bisey yapabilsem nasil bi stres oldugunu cok iyi biliyorum cunku senin icin tek yapabilcegim dua etmek :)
Kardesim gebeligini gec ogrendi buyuzden Rabbim wericem desin yeterki 5.ayin sonunda ogrendi saka gibiydi

Doktoruna acil gitsen bazen igneyle durdurulabiliyor

il dışındayım canım malesef. bugün gittiğimde özele saat geçti zaten dr. bulamadım. sadece bhcg baktırdım 143.5 pazartesi günü inşallah ikiye katlarsa iğneye başlatırlar sanırım. burda dr. bulamazsam oturduğum yere hemen geri dönücem. aynı hastanede yaptırmak istiyorum testi sonra duruma göre hemen hareket edicem.
bu arda adet sancım var canım sendede oldu mu ?

Digerinde olmustu bundada oluyo ama ictigim onlem amacli bi ilac war progestan duymussundur o ilac baya rahatlatiyomus rahmi gercektende oyle digerine gore az agrim oluyor

Digerinde olmustu bundada oluyo ama ictigim onlem amacli bi ilac war progestan duymussundur o ilac baya rahatlatiyomus rahmi gercektende oyle digerine gore az agrim oluyor
ben bugün bir dr. bulamadığım için eczaneden aldım onu canım. ilk gebeliğimdede kanama vardı dr. vermişti oradan biliyorum. neyse 200 mg olandan içtim ve 1 saat baş dönmesi oldu yavaş yavaş geçiyor inşallah.

17.haftaya kadar şiddetili kanamalrım oldu ,dr a hep kürtaj olucam diye gidiyordum ,ama şükür şuana kadar geldik

ben bugün bir dr. bulamadığım için eczaneden aldım onu canım. ilk gebeliğimdede kanama vardı dr. vermişti oradan biliyorum. neyse 200 mg olandan içtim ve 1 saat baş dönmesi oldu yavaş yavaş geçiyor inşallah.

Merhabalar,

Progestan bende kullanıyorum, Dr.um hem daha etkili olduğu için hem de yan etkilerden etkilenmemem adına vajinal almamı istedi...Sizde bir danışın isterseniz

Dimi o bas donmesi yapiyo baya ben bebektenmi ilactan mi cozememistim
acayip yapıyor canım. ama 1 saate geçiyor. ben ağız yoluyla lamıştım dün. yarın sonucum 2 ye katlarsa inşallah tekrar sorucam dr. a kendi bildiğim gibi kullandım dün eczaneden aldım hemen

17.haftaya kadar şiddetili kanamalrım oldu ,dr a hep kürtaj olucam diye gidiyordum ,ama şükür şuana kadar geldik
maşallah canım Allah dahada iyi etsin bebeğini. çok sağ olun hepiniz umut oldunuz gerçekten. 2 kayıptan sonra korkmamak elde değil. neyseki adet sancım devam ediyor arada ama kanam durdu, yani hafif kahverengi geliyor oda az. inşallah dış gebelik olmaz yine, aklıma getirmek istemiyorum kötü şeyler.

Merhabalar,

Progestan bende kullanıyorum, Dr.um hem daha etkili olduğu için hem de yan etkilerden etkilenmemem adına vajinal almamı istedi...Sizde bir danışın isterseniz
ben malesef dr. a görünemedim. ama daha önceki gebeliğimde bende vajinal almıştım. yarın değerim 2 ye katlarsa inşallah vajinal devam ederim.

Merhaba; 5 gün önce sabah kalktığımda iç çamaşırımda kahverengi kan gördüm. Hemen hastaneye gittik. Bu yerleşme kanamasıymış. Koyu renk kan tehlikeli değilmiş. 5 kadından 2 sinde olur dedi doktorum. Ama her sekılde kanama bızım ıcın onem teskıl eder o yuzden ilaç yazıcam bu bebegın rahme daha ıyı tutunmasını sağlıyacak dedi. Crinone jel verdi 15 gunluk tedavıye basladık. o gunden sonra hıc kanamam olmadı. Bugun kontrolum var. Insallah herhangi bir sorun cıkmaz.

Merhaba; 5 gün önce sabah kalktığımda iç çamaşırımda kahverengi kan gördüm. Hemen hastaneye gittik. Bu yerleşme kanamasıymış. Koyu renk kan tehlikeli değilmiş. 5 kadından 2 sinde olur dedi doktorum. Ama her sekılde kanama bızım ıcın onem teskıl eder o yuzden ilaç yazıcam bu bebegın rahme daha ıyı tutunmasını sağlıyacak dedi. Crinone jel verdi 15 gunluk tedavıye basladık. o gunden sonra hıc kanamam olmadı. Bugun kontrolum var. Insallah herhangi bir sorun cıkmaz.
Güzel haberlerini bekliyoruz :KK46::KK46::KK46:

ne güzel düzelmiş canım. benim daha öncede problemim olduğu için en ufak kanama yada ağrı beni çok korkutuyor. bugün yine kan verdim 2 den sonra çıkacak sonuç. inşallah 2ye katlar ve güzel olur

Back
X