Kanamalı geçen gebelik

İnşallah öyle olur bizim tek anlaşamadığınız kanamalardan dolayı kan sulandırıcı iğne kullanamıyorum bir doktorum kullan diğer doktorum kanaman varsa olmaz diyor bundan önce iki düştüğüm olduğu için önlem amaçlı vermişlerdi km pıhtılaşmam yok inşallh bende evladımı kızımı sağ sağlam kucağıma alırım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah cnm ben kan sulandırıcı kullanmıştım bence birşey olmayacak büyümüş artık dusseydi düşerdi korkma

İnşallah cnm ben kan sulandırıcı kullanmıştım bence birşey olmayacak büyümüş artık dusseydi düşerdi korkma

Valla dua etmekten başla birler gelmiyor zaten elimden bu gün tekrar kontrole gittim bebeğimin durumu iyi kalp ayını 156 keseside düzenli suyu da iyi ama kesenin dışında ufak bir kanama alanı mevcut galiba 13 mm tam bilmiyorum anlamıyorum da o yüzden tekrarsan iğne kullanmam yasaklandı 1 hafta saha inşallah birler olmaz çok korkuyorum ya iğneyi kullanmadım siye birşey olursa kendimi hep suçlu hissederim

Valla dua etmekten başla birler gelmiyor zaten elimden bu gün tekrar kontrole gittim bebeğimin durumu iyi kalp ayını 156 keseside düzenli suyu da iyi ama kesenin dışında ufak bir kanama alanı mevcut galiba 13 mm tam bilmiyorum anlamıyorum da o yüzden tekrarsan iğne kullanmam yasaklandı 1 hafta saha inşallah birler olmaz çok korkuyorum ya iğneyi kullanmadım siye birşey olursa kendimi hep suçlu hissederim
Aynı kanama bende de olmuştu içerde hala kanama var demişti doktor inşallah seninde geçer

Canım dünden bu yana yok gibi ama belli olmuyor.Belkide şuan progestan kesti.Allahim hepimize hayırlı gebelik versin.Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım vede hap benimde iki kalp atışı alinamamasi sebebiyle düşüğüm var😔Bide benim gebeliğim daha çok yeni keseyi bile görmedim düşün 4haftalik..
Bende aynı durumdayım cnm merak etme tutunma kanamasidir stres yapma bende göremedim keseyi ama değerim artıyor kanamam da var 2 gündür progestan içiyorum

Bende aynı durumdayım cnm merak etme tutunma kanamasidir stres yapma bende göremedim keseyi ama değerim artıyor kanamam da var 2 gündür progestan içiyorum
Canım maalesef kimyasalmiş ...üstüne birde Corona oldum..Umarım senin sağlıklıdır 🙏

Back
X