Hayır canım resmi tatil olduğu için gidemiyorumdoktorlar derken?
acile değil jineloğa gittin di mi?
acilde bişey yapamazlır ki ne yapsınlar?Hayır canım resmi tatil olduğu için gidemiyorum
Daha önce benzeri bir sorunda acilde ultrasona almışlardı şimdi ne kadar ısrar etsemde biz anlamayi z diyorlar su ara maddi açıdan iyi değilim özele gidemiyorumacilde bişey yapamazlır ki ne yapsınlar?
en kötü usg yapılması lazım onu da jinekolog yapıyor malum.
özele gitme imkanın yok mu?
Gebelik testi yapsaydın evde keşke, en azından hamilelik şüphem var demişsin için rahatlardı.Normal şekilde oldu bitti canım 4 gün surdu. Yikandim bitti sonra bu şikayetler başladı birden toplam 8 gundur kanama var
Dış gebelik olma ihtimali dahi olabilir..Normal şekilde oldu bitti canım 4 gün surdu. Yikandim bitti sonra bu şikayetler başladı birden toplam 8 gundur kanama var
geçmiş olsun. bulunduğunuz ilde illaki kadın doğum hastanesi vardır. onların acilleri size yardımcı olacaktır. bir arkadaş dış gebelik demiş ama ben sanmıyorum. dış gebelikte ani kramlar girdiğinde ve kanama başladığında iç kanama başlamış olur vücut şoka gireceği için bugünleri göremezdin.Ben çok merakliyimdir zaten hasta olmadan bir gün önce yaapmistim negatifti önceki gebeligimdede aynı zamanda yapmıştım silik çizgi vardı negatif çıkınca üstüne regl olunca o ihtimali hiç düşünmedim. Benim zaten 2 yıldır ilişkim çok ağrılı ve isteksiz işkence gibi geçiyor ani kramplar giriyor her adetim çok sancılı geçiyor ustune birde kürtaj oldum çok korkuyorum ilerde anne olamamaktan veya kötü bi hastalık çıkmasından kurtajdan sonra zaten yıkılmıştım..
sanki rahim bir şeyi dışarı atmaya çalışıyor..düşükmü yapıyorsun acabaAra ara aniden olup kesiliyor şuan yok ani şiddetli sancılar giriyor ardından kan gelip kesiliyor günde 3 4 defa oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?