Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen doktorunuzu arayın ve acile gidin, müdahale edeceklerdir. Progesteron kullanıyor musunuz?Bi saat önce kanamam oldu az önce doktordan geldim kese ve kalp atısları yerinde dedi ama hala devam ediyo dün şevinçli haber aldım bugun hevesim kursagımdq kaldı aglamaktan helak oldum
4 bucuk haftalık normal mi yaniKaç haftalık? Kanama 3 gün falan sürüyor bildiğim.. Arkadaşımın da şakır şakır oldu geçenlerde ama geçti 3-4 gün sonra..
Gittin progestan yaptı tekrardan aspirini kes dedi yarın tekrara gidicemHemen doktorunuzu arayın ve acile gidin, müdahale edeceklerdir. Progesteron kullanıyor musunuz?
Arkadaşım 13. haftada olmuştu. Doktor bebek iyi dediyse iyidir, sadece özellikle 1 hafta pek ayakta kalmayın, yorulmayın.4 bucuk haftalık normal mi yani
Şimdilik sorun yok dedi hala devam ediyor amaArkadaşım 13. haftada olmuştu. Doktor bebek iyi dediyse iyidir, sadece özellikle 1 hafta pek ayakta kalmayın, yorulmayın.
Benimde oldu ilk haftalarda kese etrafında, bol bol dinlen iş yapma. Yatıp istirahat et. Progesteron iğne olmuştum bende , büyürken de kese kanams olabiliyor kalp atışı duyduğun sürece kanama olsa da korkmaŞimdilik sorun yok dedi hala devam ediyor ama
Ne kadar sürdü sizin pekiBenimde oldu ilk haftalarda kese etrafında, bol bol dinlen iş yapma. Yatıp istirahat et. Progesteron iğne olmuştum bende , büyürken de kese kanams olabiliyor kalp atışı duyduğun sürece kanama olsa da korkma
Kanama yoğun olarak 1 gün ama kahverengi olarak 10 haftayı geçti, doktorum kahverenginin de kanama olarak değerlendirileceğini söylemiştiNe kadar sürdü sizin peki
Benim dün yoğundu şimdi kahverengi olmuş tekrar gidicem doktora ögleden sonraKanama yoğun olarak 1 gün ama kahverengi olarak 10 haftayı geçti, doktorum kahverenginin de kanama olarak değerlendirileceğini söylemişti
Yerleşirken ilk haftalar oluyormuş böyleBenim dün yoğundu şimdi kahverengi olmuş tekrar gidicem doktora ögleden sonra
Bi saat önce kanamam oldu az önce doktordan geldim kese ve kalp atısları yerinde dedi ama hala devam ediyo dün şevinçli haber aldım bugun hevesim kursagımdq kaldı aglamaktan helak oldum
İnşallah bi sıkıntı olmazYerleşirken ilk haftalar oluyormuş böyle
Sizin ne kadar sürdü benim dün akşam yogun şekilde geldi sabaha azaldı kahve rengi leke geliyoCanim aglama sakin ol bebege dikkat yat dinlen bnimde cok kanama olmustu bisey olmadi
Sizin ne kadar sürdü benim dün akşam yogun şekilde geldi sabaha azaldı kahve rengi leke geliyo
Kanama mı leke miBen gezmeye gitmistim eve geldigimde heryarim batmisti korktum ertesi gun doktora gittim dinlen dedi kanama azaldi bi kac gun devm etti
İnşallah bişe olmazKanama