- 29 Mayıs 2021
- 3.025
- 5.947
- 108
- 40
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
-
Kanama miktarın ne kadar peçeteye sürüncemi var yoksa aktif bir kanaman varmiUmarım yardımcı olacak çıkar. 19 Mayıs transfer oldum sanırım hesaplamaya göre 4 haftalık hamileyim. 9 gün bhcg 98 11. Gün 350 idi. 8 haziranda doktor kontrolüm var. Bu haftasonu turist olarak başka bir ülkedeyim az önce tuvalet sonrası tuvalet kağıdında pembe lekelenme/kanama gördüm. Doktoruma ulaşamıyorum yapabilecek birşey var mı? Acile gideyim mi yapılacak birşey var mı?
Bazen yerleşme kanaması diyorlar ama siz isterseniz acile gidinPeçeteye sürünce
Proluton veriliyor geneldeBu durumda genelde ne iğnesi veya fitili veriliyor
Progestan fitil ve proluton veriliyor. Proluton kalçadan vurulan bebeğin tutunmasını kolaylaßtıran bir iğne. Tüp bebek tedavilerinde kanama olsun veya olmasın önlem amaçlı genelde doktorlar fitil verirler ilk üc ay fln. Kimisi vajinal yolla kimisi ağız yoluyla alır bu hapı. Acile gidebilirsiniz doktora ulaşamıyorsanızBu durumda genelde ne iğnesi veya fitili veriliyor
Çok üzüldüm. Benden bir gün önce transfer olmuşsunuz. Ağrı kramp vs olmuş muydu? Ya da kanama lekelenmenin ötesinde miydi? Miktarı çok muydu? Allah tez zamanda, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.Bnde 18 mayısta transfer oldum. İlk önce tek kese gördük. Pazartesi sabah lekelenmem oldu. Dr a gittim 2. Keseyi gördük. Dün sabahta kanama ile birlikte bebeklerimi kaybettiğimi öğrendim. İhmal etmeyin sakın. Streste yapmayın biliyorum çok zor şu durumda ama.İnş bebeğiniz sizinle kalır.
Hay Allah iki kez aynı zorluğu yaşamışsınız Allah sabır versin ve bundan sonraki süreci kolay eylesin inşallah. Kaç haftaydı? Belirtiniz neydi?Benimde kanamam var hastanedeyim. Tüp bebek degil ama ekimde de böyle oldu kaybettim
Bende hastanedeyimBenimde kanamam var hastanedeyim. Tüp bebek degil ama ekimde de böyle oldu kaybettim
Umarım yardımcı olacak çıkar. 19 Mayıs transfer oldum sanırım hesaplamaya göre 4 haftalık hamileyim. 9 gün bhcg 98 11. Gün 350 idi. 8 haziranda doktor kontrolüm var. Bu haftasonu turist olarak başka bir ülkedeyim az önce tuvalet sonrası tuvalet kağıdında pembe lekelenme/kanama gördüm. Doktoruma ulaşamıyorum yapabilecek birşey var mı? Acile gideyim mi yapılacak birşey var mı?
6+4 verdikeri ped dolmadi, kese normaldi kalp atisi vardi. Bugün bakılacakBende hastanedeyimNisan'da düşük yaptım adet görmeden hamile kaldım 6+3um kese düzgün dediler. 2 ped dolusu kan geldi şimdi peceteye silince geliyor. Yarın kese bozulduysa kürtaja alicaklar senin ne kadar kanamam oldu kaç haftaliksin
Aizin durumunuz ne kalp atışını duyabildinz miUmarım yardımcı olacak çıkar. 19 Mayıs transfer oldum sanırım hesaplamaya göre 4 haftalık hamileyim. 9 gün bhcg 98 11. Gün 350 idi. 8 haziranda doktor kontrolüm var. Bu haftasonu turist olarak başka bir ülkedeyim az önce tuvalet sonrası tuvalet kağıdında pembe lekelenme/kanama gördüm. Doktoruma ulaşamıyorum yapabilecek birşey var mı? Acile gideyim mi yapılacak birşey var mı?
İyimisiniz, her şey yolundadır umarımBende hastanedeyimNisan'da düşük yaptım adet görmeden hamile kaldım 6+3um kese düzgün dediler. 2 ped dolusu kan geldi şimdi peceteye silince geliyor. Yarın kese bozulduysa kürtaja alicaklar senin ne kadar kanamam oldu kaç haftaliksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?