Kanamam var ne yapmalıyım

herseybenibulur

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
4
0
1
28
HSu an 7 haftalik hamileyi yaklaşık 2 haftadir kahverengi olmak uzere gunde 3 4 damla seklinde kanamam vardi. Bugun esimle cinsel iliski sonucu kanama artti ve rengi kan kirmizisina dondu ve 20 25 damla olacak sekilde artti. Daha sonra tekrar kontrol ettiğimde yine 20 25 damlaydi ama kahverengilesmisti. Korkmam mi lazim yoksa endise edecek bir durum yok mu? Ayrıca 2 haftadir progestan kullaniyorum.

Ilk iki ay bebeklerin tutunmasi vs zor donem dr keske iliski yasagi verseydi lekelenmwde varmis insallah birsey olmaz siz dr gidin muhakkak kanamayi durduran hap vs veririr.

Bana bu tarz bisey soylenmemisti ve kanamam artti simdi doktora gidicez ama cok korkuyorum bisey olacak diye sizce bisey olu rmu
Canim benim doktorum ozellikle kanin rengini soruyodu hep genellikle kirmizi kan gordunmu beni direk ara derdi o yuzden bilemedim bende insallah bisey olmamistir ya

Prgestan kullanıyosn düşük riskin var demektir keşke ilişki olmasydı..inş bebekle alakalı değildir..

Canım progestan kullaniyosan düşük tehliken vardır. Doktor söylemese bile ilişkiye girmemen lazım. Düşük tehliken olmasa bile daha 7 haftalikmissin biraz tutnmasini bekleseydin keşke. Kanaman her olduğunda doktorunu ara git

Protestan içiyorsan düşük riski vardır ilişkiyi yasaklaması gerekirdi doktorunuzun.bundan sonra dikkat edin bol bol dinlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…