kanamam var tecrübeli bayanlar yardım!

bahsettiğin nasıl bişey bilmiyorum ama pilastik bişey soktu baya uzun ve genişti çok acı çektim ağladım hatta doktor yarıda bıraktı tekrar denedi yine acı çektim ama belli etmemek için elimle yüzümü kapatıp ağladım:KK43: doktor bi parça var dedi iyi huylumu kötü huylumu bilmiyorum dedi tekrar bakalım dedi şimdi işteyim çok az kanamam var öyle adet kanaması gibi değil.
Benim de öyle bir parça vardı ve kanama tamamen o parçadan kaynaklanıyormuş. Parça alınınca kanama durdu.Boşuna aylarca tedavi görmüşüm. Servikal polip diye geçiyor. Gebelikte hormonlarla büyüme yapıyor.Çok geçmiş olsun.

Benim de öyle bir parça vardı ve kanama tamamen o parçadan kaynaklanıyormuş. Parça alınınca kanama durdu.Boşuna aylarca tedavi görmüşüm. Servikal polip diye geçiyor. Gebelikte hormonlarla büyüme yapıyor.Çok geçmiş olsun.
Benim şuan kanamam durdu gibi ama aralarda siyah kan gibi bi akıntım var bu normalmi bilmiyorum ama doktor olabilir dedi

Benim şuan kanamam durdu gibi ama aralarda siyah kin gibi bi akıntım var bu normalmi bilmiyorum ama doktor olabilir dedi
Merhaba canım, nasıl oldu kanamaların durdu mu? Ben de geşen cuma gecesi öyle birökanama yaşadım ki hatırladıkça ağlıyorum ama bebeğim çok iyi çok şükür. Şimdi yatıyorum hep. İğne, hap..

canım telaşlanma bende de bu haftalarda olmuştu doktor bebek büyüdükçe plesanta baskı yapmıştır dedi ben de çalışıyorum biraz dinlen demişti ben rapor aldım dinlenince geçti sen de bol bol dinlen Rabbim inşallah hepimize sağlıklı bebekler nasip eder

Merhaba canım, nasıl oldu kanamaların durdu mu? Ben de geşen cuma gecesi öyle birökanama yaşadım ki hatırladıkça ağlıyorum ama bebeğim çok iyi çok şükür. Şimdi yatıyorum hep. İğne, hap..
geçti çok şükür kanamam. şuan daha iyyim. yarın dobler ultrasonum var. tetonoz aşımda olacak. şuan herşey yolunda. merak etme geçer. bu zamanlarda bazen olabiliyormuş. benim tam 22 gün sürdü.

geçti çok şükür kanamam. şuan daha iyyim. yarın dobler ultrasonum var. tetonoz aşımda olacak. şuan herşey yolunda. merak etme geçer. bu zamanlarda bazen olabiliyormuş. benim tam 22 gün sürdü.
inşallah canım sana da çok geçmiş olsun ben de iyileşiyorum yavaş yavaş çok şükür

Back
X