Yakın bir doktora gidip muayene olmadın mı canım?7 haftalık hamileyim 4. Haftadan beri lekelenmelerim vardı ilaçlar , iğne ve istirahat halindeydim. Dün dışarıya çıkmam gerekti biraz yürüdüm dolmuşla evime geldim. Koyu renkli adet kanaması başlangıcına benzer kanama olmuştu. Dünden beri de göğüs hassasiyetim azaldı daha şiddetliydi öncesinde. Kanamalar kahverengi gibi hala ara ara oluyor. Sizce düşük mü yapıyorum. Doktorumla randevumuza da var daha erkene almayı planlıyorum. Lütfen aynı durumu yaşayanlar vardır illa ki bir yorumda bulunur musunuz?
Az önce doktordan geldim kesenin altında kanama alanı oluşmuş, iğnemi tekrar vurulacağım yarın. Bebekte kalp atışı var sıkıntı yok şu anda dedi, riskli gruptasın yine de dediYakın bir doktora gidip muayene olmadın mı canım?
Neden riskli durumdaymışsın canım? Bendede rahımde kanama alanı yok fakat vajınal fitilim geri kahverengı gelıyo sabahlarıAz önce doktordan geldim kesenin altında kanama alanı oluşmuş, iğnemi tekrar vurulacağım yarın. Bebekte kalp atışı var sıkıntı yok şu anda dedi, riskli gruptasın yine de dedi
Daha önce 6 haftalık kalp durmasından dolayı kürtaj oldum belki de o yüzden öyle dedi bir sebep sunmadı ama. Ben de progesteronu fitil olarak kullanacağım artık geri gelme durumu mu oluyor ?Neden riskli durumdaymışsın canım? Bendede rahımde kanama alanı yok fakat vajınal fitilim geri kahverengı gelıyo sabahları
Daha onceki gebeliğin yolunda gitmemiştir şimdiki iyidir. Canım vucut gereklı olan fitili alıyo geri kalanını dışarı atıyo ilaç 2 saat sonra akıyo. Kırmızı akıntım hiç olmadı kahve oluyo miktarı cok degıl ama yınede can sıkıyo. Hep yat mı dedi doktor?Daha önce 6 haftalık kalp durmasından dolayı kürtaj oldum belki de o yüzden öyle dedi bir sebep sunmadı ama. Ben de progesteronu fitil olarak kullanacağım artık geri gelme durumu mu oluyor ?
Günlük işinin haricinde istirahat et dedi ama ben genel olarak yatıyorum.Daha onceki gebeliğin yolunda gitmemiştir şimdiki iyidir. Canım vucut gereklı olan fitili alıyo geri kalanını dışarı atıyo ilaç 2 saat sonra akıyo. Kırmızı akıntım hiç olmadı kahve oluyo miktarı cok degıl ama yınede can sıkıyo. Hep yat mı dedi doktor?
Bende bugun genel olarak hep yattım 2 3 gun yatmayı planlıyorumGünlük işinin haricinde istirahat et dedi ama ben genel olarak yatıyorum.
Ben dün dışarı çıktım yürüdüm biraz doktora o yüzden mi olmuştur dedim, hayır evde de olsaydın olabilirdi dedi . Ama ben yine de yatmanın iyi geldiğine inanıyorum ve bol su içmeninBende bugun genel olarak hep yattım 2 3 gun yatmayı planlıyorum
Aynen bol su içmek cok iyi gelıyomuş cogu doktorda dınlenme verıyo, bende inanıyorum yatmanın yararı olduguna sen bol bol dinlen. Gecen hafta 3 gun yattın 5 gun lekelenmem olmadı doktor alttan muayene ettı cumartesı agrım oldu o gun lekelenmem başladı. Sen alttan mı baktırıyosun?Ben dün dışarı çıktım yürüdüm biraz doktora o yüzden mi olmuştur dedim, hayır evde de olsaydın olabilirdi dedi . Ama ben yine de yatmanın iyi geldiğine inanıyorum ve bol su içmenin
Yok hayır hiç alttan bakılmadı hep karından bakıldı. Senin kaç haftalık şu anAynen bol su içmek cok iyi gelıyomuş cogu doktorda dınlenme verıyo, bende inanıyorum yatmanın yararı olduguna sen bol bol dinlen. Gecen hafta 3 gun yattın 5 gun lekelenmem olmadı doktor alttan muayene ettı cumartesı agrım oldu o gun lekelenmem başladı. Sen alttan mı baktırıyosun?
Ben 5+5 teyım canım alttan bende baktrmıcam artık bi doktora gttım hiç begenmedım zaten alttan baktıkca kahve akıntım oldu. Degiştirdım doktorumu haftaya başkasına gtcem. Senın kaçtı?Yok hayır hiç alttan bakılmadı hep karından bakıldı. Senin kaç haftalık şu an
Benim de 7 haftalık oldu bugün inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız sizler de biz deBen 5+5 teyım canım alttan bende baktrmıcam artık bi doktora gttım hiç begenmedım zaten alttan baktıkca kahve akıntım oldu. Degiştirdım doktorumu haftaya başkasına gtcem. Senın kaçtı?
7 haftalık hamileyim 4. Haftadan beri lekelenmelerim vardı ilaçlar , iğne ve istirahat halindeydim. Dün dışarıya çıkmam gerekti biraz yürüdüm dolmuşla evime geldim. Koyu renkli adet kanaması başlangıcına benzer kanama olmuştu. Dünden beri de göğüs hassasiyetim azaldı daha şiddetliydi öncesinde. Kanamalar kahverengi gibi hala ara ara oluyor. Sizce düşük mü yapıyorum. Doktorumla randevumuza da var daha erkene almayı planlıyorum. Lütfen aynı durumu yaşayanlar vardır illa ki bir yorumda bulunur musunuz?
Evet gittim hemen doktoruma acil olarak, kanama alanı oluştuğunu söyledi kesenin altında ama kese ve bebek iyi dedi biraz içimi rahatlattı.hemen acile gitmen lazım doktor randevusu bekleyecek bir durum yok.
Evet gittim hemen doktoruma acil olarak, kanama alanı oluştuğunu söyledi kesenin altında ama kese ve bebek iyi dedi biraz içimi rahatlattı.
Evet zaten yatıyordum her fırsatta artık kalkmamaya özen göstereceğim inşallahçok şükür. Dinlenin artık yormayın kendinizi.
İnşallah inşallahBenim de 7 haftalık oldu bugün inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız sizler de biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?