kanamam var.yardımınıza ihtiyacım var....

hrc

mutluyum
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
120
3
296
İstanbul
kızlar hatırlaladız dimi kan testi sonucum pozitifti.hatta 14.gün bi daha yaptırdım 850 çıktı 1 gün sonra adet ağrısı gibi sancı ve akşam üstü pembe az bir kanama..ertesi gün biraz daha fazla ama kesik kesik.hemen dr u aradım hemşire sokın korkma yerleşme dei.bide tam adet günümde oluca merak etme dediler.fakat bugün 4.gün kırmızı ve aralılarla kahve pelte şeklinde geliyor.bugün dr a gicem.onlara göre herşey normal ama ben bitmiş durumdayım.sevincin arkası hüzünmü olmalıydı.varmı başınıza gelipte sağlıklı bi şekilde devam eden.allah sizlerden razı olsun herşeyimi paylaştım sizlerle mutluluğumu sıkıntımı..

Canim bende ayniyim bende sevincimi tam yasayamadan agrilarim ve kanamam basladi ultr.yapilirken kullanilan o uzun cubuk kanamayi dahada tetikler korkusu ile doktorada gidemiyorum brde daha cok kucuk birsey belli olmaz drfi doktorum hayirlisini dileyip bekliyorum hersey ikimiz icinde iyi olacak insallah Rabbim buyuk canim ben hep yatiyorum sende yat yorma krndini...

kızlar hatırlaladız dimi kan testi sonucum pozitifti.hatta 14.gün bi daha yaptırdım 850 çıktı 1 gün sonra adet ağrısı gibi sancı ve akşam üstü pembe az bir kanama..ertesi gün biraz daha fazla ama kesik kesik.hemen dr u aradım hemşire sokın korkma yerleşme dei.bide tam adet günümde oluca merak etme dediler.fakat bugün 4.gün kırmızı ve aralılarla kahve pelte şeklinde geliyor.bugün dr a gicem.onlara göre herşey normal ama ben bitmiş durumdayım.sevincin arkası hüzünmü olmalıydı.varmı başınıza gelipte sağlıklı bi şekilde devam eden.allah sizlerden razı olsun herşeyimi paylaştım sizlerle mutluluğumu sıkıntımı..

canim sakin sitres yapma bilmistim bi aksilik oldugunu sakin bi is yapma bol istirahat et dinlen rabbim isallah sana bagislar yavrunu bol dua et bisey olmaz allahin izniyle

Canım Allahın izniyle birşey olmaz. yat dinlen yorma kendini,çokta düşünme demk kolay biliyorum,yapması zor. ama Allah sabrını verir

canım benimde senin gibi kanamam vardı ve ilk 3 ay sürdü şimdi çok şükür kızım 5 günlük sana tavsiyem mutlaka yat ve bıol su iç çok dua et Rabbim yardımcın olsun sakın üzülme..doktorun mutlaka destekleyici ilaçlar verecektir

canim sakin sitres yapma bilmistim bi aksilik oldugunu sakin bi is yapma bol istirahat et dinlen rabbim isallah sana bagislar yavrunu bol dua et bisey olmaz allahin izniyle

bugün yoğun kanama ve parçalarla bebeğimi düşürdüm kızlr.öğlen dr ultrasona soktu kesemizi gördük herşey yolundaydı çok güzel dedi bebk minik ama görünüyordu.haftaya gel kalp atışlarını gör dedi.resminide verd elimize.geldik 1 saat sonra kanama ve parça şeklinde evde tek başıma düşük yaptım kızlar.o duyguyu anlatamam size.:2:allah hayırlısını versin inşallah bundan sonra..ama herşey 1 saat için nasıl değişti anlamış değiliz..allaha emanet olun..

Canim bende ayniyim bende sevincimi tam yasayamadan agrilarim ve kanamam basladi ultr.yapilirken kullanilan o uzun cubuk kanamayi dahada tetikler korkusu ile doktorada gidemiyorum brde daha cok kucuk birsey belli olmaz drfi doktorum hayirlisini dileyip bekliyorum hersey ikimiz icinde iyi olacak insallah Rabbim buyuk canim ben hep yatiyorum sende yat yorma krndini...

haskız arkadaşım nasıl oldun canım umarım senin ve diğer arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı olur.hep yat sakın kalkma..allah seni ve bebeğini korusun canım:nazar:

bugün yoğun kanama ve parçalarla bebeğimi düşürdüm kızlr.öğlen dr ultrasona soktu kesemizi gördük herşey yolundaydı çok güzel dedi bebk minik ama görünüyordu.haftaya gel kalp atışlarını gör dedi.resminide verd elimize.geldik 1 saat sonra kanama ve parça şeklinde evde tek başıma düşük yaptım kızlar.o duyguyu anlatamam size.:2:allah hayırlısını versin inşallah bundan sonra..ama herşey 1 saat için nasıl değişti anlamış değiliz..allaha emanet olun..

peki doktora dedinizmi belki normal kanamadir bebeke bisey olmamistir

canım geçmiş olsunn..bencede keşke doktoruna gidip tekrar ultrasonda baktırsaydın..belkide bebişin hala ordadır....böyle kanama geçirip bebeğine hiçbirşey olmayan anneler varrr ümidini kaybetmeee.doktorunla konuş hemenn.....

canım geçmiş olsunn..bencede keşke doktoruna gidip tekrar ultrasonda baktırsaydın..belkide bebişin hala ordadır....böyle kanama geçirip bebeğine hiçbirşey olmayan anneler varrr ümidini kaybetmeee.doktorunla konuş hemenn.....

Lütfen doktoruna git ve ultrasonla acil baktır,kesin sonucu al canım,dilerim herşey yolundadır..

Geçmiş olsun arkadaşım fiziksel olarak geçti ama kalp sızısını zaman alır inşallah tez vakitte bebeğin gelir çektiğin acılarını bitirir amin

haskız arkadaşım nasıl oldun canım umarım senin ve diğer arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı olur.hep yat sakın kalkma..allah seni ve bebeğini korusun canım:nazar:

Ah canim benim cok uzuldum sevincimiz yarim kaldi inan benimde hic umudum kalmadi Rabbimde bizi boyle siniyor kendini cpk yipratma insallah bir dahaki sefere hersey daha guzel olacak.....

Ah canim benim cok uzuldum sevincimiz yarim kaldi inan benimde hic umudum kalmadi Rabbimde bizi boyle siniyor kendini cpk yipratma insallah bir dahaki sefere hersey daha guzel olacak.....

canım senin için dua cıyım..sakın panik yapma korkma..herkeze aynı şey olucak değilya.kısmeti varsa bu dünyada ne olursa osun gelecektir dünyaya..umarım iyisindir.allah amenet ol olurmu:nazar:

baktırdım canım kese dağılmış yani gitmiş bebek..hayat devam ediyor.

Şimdi senin içinde ki kopan fırtınayı hiç bir şey dindirmez , içindeki boşluk dolmaz biliyorum . Baştan negatif sonucu almanın acısı bile daha çabuk geçiyor ama güzel haberden sonra bu şekilde bebeğini kaybetmek çok zor canım . Allah yardımcın olsun ve sana sabır versin . Tabiki sen bugünleri atlatacaksın . İnan bana daha bir azimle yeniden bu yolda yürümeye başlayacaksın . Sana tavsiyem bu süreçten lütfen elinden geldiği kadar kendini yıpratma . Sevinç , üzüntü , mutluluk hepsi biz insanlar için ve biz bunlara zamanla alışıyoruz . üzüntün çok taze ama geçecek hepsi umutsuzluğa kapılma güçlü olmaya çalış ... Allah yardımcın olsun canım bol bol dua et :((((((((((((((((

Gelmiş Geçmiş olsun ...

canım çok üzüldüm nasip değilmiş mevlam herşeyin hayırlısını versin inş. işte kimsii hop hp gezer bişey olmaz biz yatarız dikkat ederiz yinede olmaz nasip işte. benim 3 denememde tam tutundular nasip herşey. zamanı vardır diyelim hayırlı zamanda gelsin bebişin inş.

üzüldüm canım ,...............ne diyeceğimi bilemedim ekrana baktım kaldım .Allah sabır versin ve inşAllah en kısa zamanda tekrar hamile olursun ve sağ sağlim dünyaya getirirsin.

hrc çok geçmiş olsun canım Allahım sabır versin en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah

canım acını anlıyorum, benim de daha bu pazar başıma geldi..İçim yandı resmen, o kadar hevesliydim o kadar mutluydum ki ama olmadı..Saatlerce ağladım, hala arada ağlıyorum ama epey toparladım. Eşimle bir plan yaptık, neler yapabiliriz diye düşündük.Yeni doktor araştırdık, testleri araştırdık, psikolojimizi nasıl düzeltiriz diye araştırdık. Bunları öğrenmek bana çok iyi geldi. Bir de benzer şeyler yaşamış arkadaşların topiklerine girdim, onların deneyimlerinden faydalandım, tesellilerini aldım. O da çok iyi geldi çünkü yaşamayan bu acıyı ancak tahmin edebilir. Bebekle ilgili her şeyi attım, hazırlıkları yok ettim. Hiç hamile kalmamış hayatıma geri döndüm. Hemen işe gittim misal. Bir de, biraz bencilce gelecek belki ama daha acım taze, onlar beni anlarlar, hamile olan arkadaşların yanına gitmedim (ki en yakın arkadaşım da hamile) etraflarında durmadım...Ben bunları yaptım, yardımı oldu..Herkesin baş etme yolu farklı, umarım çabucak toparlanırsın.

Back
X