• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanaması olupta sonucu pozitif olanlar

cdursun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
116
0
96
Kocaeli
arkadaşlar kanaması olupta sonucu pozitif olanlar varmı merak ediyorum...iki gündür adet oluyo gibi ara ara kanamam oluyor...progestan iğne kullandığım için kanamayı durduruyor...böyle olanlarınız varmı

canım benim bugün 10. günüm senin kanaman ne zaman başladı dr una neden sormadın

kanamam olduğu için testime erken yaptırmıştım 9. gün meğersem hamileymişim 13. haftaya kadar devam etti sonra geçti çok şükür. umarım sizinde öyle olur.

Canim benim mart ayinda transferimin 11.gunu positifti ama akintiyla beraber kan geliyordu,15.gunu ise asiri kanama baslamisti acile gittik dusuk yapmissin dediler,ve kanamam 6 gun sakir sakir devam etti,bi 10 gunde kahverengi devam etmisti,iki hafta sonra hamilelik belirtilerim basladi,ugs randevusu aldim ve 8 hafta 4 gunluk falan hamiyleymisim,kalp atisinida gormustuk,hersey yolunda giderken 12. haftasinda melegimin kalbi durmustu,birkac gun once dusuk yaptim
Ins.seninki hayirli olur canim,moralini bozma olacak olacagina varir..

canım benim bugün 10. günüm senin kanaman ne zaman başladı dr una neden sormadın

doktoruma sordum adet te olabilirsin aspirin kullandığın için de olabilir dedi progestan iğneni kullan 21 mayıstada testini yaparsın sonuca göre değerlendiririz dedi

Canim benim mart ayinda transferimin 11.gunu positifti ama akintiyla beraber kan geliyordu,15.gunu ise asiri kanama baslamisti acile gittik dusuk yapmissin dediler,ve kanamam 6 gun sakir sakir devam etti,bi 10 gunde kahverengi devam etmisti,iki hafta sonra hamilelik belirtilerim basladi,ugs randevusu aldim ve 8 hafta 4 gunluk falan hamiyleymisim,kalp atisinida gormustuk,hersey yolunda giderken 12. haftasinda melegimin kalbi durmustu,birkac gun once dusuk yaptim
Ins.seninki hayirli olur canim,moralini bozma olacak olacagina varir..

teşekkür ederim....inşallah sizde birgün bebeğinize kavuşursunuz.....

Back
X