Gebeliğe Hazırlık KANAMASIZ DÜSÜK NASIL OLUR ??? Bi fikit verin bana nolur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
123
6+4 de muayene ye gittin hersey yolunda dedi doktor , uyumlu dedi ultrason fotosu bile verdi, sonraki muayenem 10+4 deydi gittim bebek yok dedi olusmamis dedi, bebekten kalan parcalari aldilar kürtajla bu nasil olabilir ? Aklim almiyor önce kendi doltorum bakti Almanyadayim daha sonra beni hastaneye yolladi hastanede hamilelik sona ermis ama bebek yok kalinti var dediler arkadaslar daha yeni kendime geliyorum saglikli düsünüyorum bu nasil olabilir bi bilgi verin bana

Kanama olacakmış dökülecekmiş demek ki siz kanamadan önce gitmişsiniz.

Kanama olacakmış dökülecekmiş demek ki siz kanamadan önce gitmişsiniz.
Ama bu durumsa bebek icerde yok benekten kalan kalintilat var dediler bu nasil olurki ? Ben düsük yapsm kanamam olur ama kanamamda yok ama muayenede bebekte yok sadece kalintilar var dediler onuda vakumla aldilar inan bana suan öyle kötü durumdayimki olayin sokuyla üzüntüsüyle ne yasadik anlmadik ama kafama takilan ben düsük yapmadiysam peki bebek nerde ozaman ?

Tamam işte ölmüş ve dağılmış maalesef. Kanama da olacaktı siz doktora gitmeseydiniz ama kanama başlamadan yakalamışlar.

Geçmiş olsun muhtemelen 6+4de sadece kese ve yolk kesesi olusmus tu bebek oluşmadan sadece kese büyümüşte olabılır yani boş kese olabilir sıkı takip olmadıgı için de anlaşılmadı

İlla kanama olmaısna grek yok kendi kendine eriyebılıyormuş doktor bana öyle demişti ne kadar doğru bilmiyorum
Çok geçmiş olsun

Cok tesekkür ederim birazda olsa icin rahatladi en azindan böyle bi durum olduguna sahit oldum bos gebelik degildi ultrason resmi bile verdi bebek vardi icinde haftaisna görede cok uyumlu saglikli demisti ama tabi Almanyada okada gec randevu veriyolarki bi sonraki randevuya kadar anlasilmadi malesef ama demekki dediginiz gibi oldu bebek öldügünde 9 haftalikmis doktora göre 2 hafta ölü bebek tasimisim ama kafami cok kurcalamisti yani nasil olur diye hani bebek nasil yok olabilir diye demekki o 2 haftada yok olmaya dönmüs

Ah kuzum
Geçen günde aklıma geldin, acaba Aysun nerelerde, ne yapıyor diye. Hamilelik haberine ne kadar sevinmiştik hep beraber. Ama bunda da bir hayır vardır lütfen üzülme. Bilmediğim bir konu olduğu için yorum yapamıyorum sadece yanında olduğumu bilmen için yazdım.

Büyük olasılıkla bir kromozom anomalisi yüzünden kaybettiniz bebeğinizi. Gelişimi başladı ama sonra yaşamla bağdaşmadığı için ilerleyemedi. Çok geçmiş olsun.

Canimmm Aryam öyle dagildimki zorlaniyorum 30 temmuzda aldilar bebegimi hala toparlanmis degilim 2 yil sonra cok umut baglamistim biliyosun yine nasip olur insallah saglikla Sen ne yaptin nasilsin

Cok sagolin arkadaslar biraz icim rahatladi cok soru isareti vardi kafamda icime sinmemisti

Canimmm Aryam öyle dagildimki zorlaniyorum 30 temmuzda aldilar bebegimi hala toparlanmis degilim 2 yil sonra cok umut baglamistim biliyosun yine nasip olur insallah saglikla Sen ne yaptin nasilsin
Rabbimden umut kesilmez canım, yine nasip eder. Yeter ki inanalım, güvenelim. Üzülme nolur
Ben de bildiğin gibi denemelere devam, 10 ay oldu hala bir kere bile pozitifi göremedim

Rabbimden umut kesilmez canım, yine nasip eder. Yeter ki inanalım, güvenelim. Üzülme nolur
Ben de bildiğin gibi denemelere devam, 10 ay oldu hala bir kere bile pozitifi göremedim
Ah canim saglikli olsunda gec olsun rabbim hayirlisiyla versin insallahhhh

Kizlar ben geldim bi bu testlerime bakarmisiniz ? Ben simdi temmuzun 30 unda kürtaj oldum 11 haftalik bebegimin kalbi durmustu, 6 haftaya yakin ara ara gelen kanamam sürdü 20. eylüldede sanirim ilk adetimi oldum muayeneye gittim hersey yolunda dedi ama kanama devam ettigi icin adeti ayirmam zor oldu haliyle simdi ben adet günümü bulmak icin test yapiyorum ovu testi ama test koyulasiyo sizce neden olabilir ? Yasayan varmi bu durumu
Üstteki bugünün
Alttaki dünün testi

Eklentiler

• ADB22123-4319-4CF5-8C92-A5E7D7044B3E.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 52
Cok üzüldüm adınıza ve hatta korktum allahım ne kadar zor bişey ağır işler mi yaptınız yada ilaç mı aldınız ne sebep oldu acaba çok geçmiş olsun ya cok üzgünüm adınıza

Bos gebelikmis demekki. Kese oluşmuş ama.bebek oluşmamış sağlıksız olacağı için . Kürtajla da keseyi almışlar

Yumurtlamadır. Yapmaya devam et.

Kuzum yaa cok uzuldum okuyunca inan kendim gibi icim ciz etti. Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah. Bol bol dua et . Ben butun kalbimle yaziyorum
Insallah tez zamanda kavusursun bebegine

Kuzum yaa cok uzuldum okuyunca inan kendim gibi icim ciz etti. Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah. Bol bol dua et . Ben butun kalbimle yaziyorum
Insallah tez zamanda kavusursun bebegine
Canimm Allah razi olsunn hepimizi insallahh cok zor sürecten gectim 3 ay olacak daha toparlanamadim Rabbim umudunu kirmasin kimsenin sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…