Kanda 0, idrar testinde pozitif olanlar fikrinize ihtiyacim var.

Elif340

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
60
1
1
Slm arkadaslar.son adet tarihimi hatirlayamiyorum en son kasimin son gunlerinde oldugumu hatirliyorum yani 20 si ile 30 u arasinda olabilir.dün evde gebelik testi yaptim silik cizgi cikti emin olamadim 2.kez bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti.acile gittim kan verdim beta hcg 0.00 cikti. 2 gündür adet olacakmisim gibi sag kasikta agri ve sizlama var bel agrisi var ama adet olmadim.son adet tarihimi hatirlayamayinca elim kolum bağli kalakaldim.size 2 testinde fotosunu yüklücem bi bakar misiniz.

Eklentiler

• 20211225_184935.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 148
  • 20211225_184920.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 94
  • 20211225_184914.webp
    37 KB · Görüntüleme: 120
Burda bazi arkadaşlarda gormuşdum daha sonuç çikmayinca yerine 0 yaziyorlarmiş. Tekrar kontrol etseniz? Çunki var gibi. Yine çikarsa tekrarlayin bence

Burda bazi arkadaşlarda gormuşdum daha sonuç çikmayinca yerine 0 yaziyorlarmiş. Tekrar kontrol etseniz? Çunki var gibi. Yine çikarsa tekrarlayin bence
Fotoda daha silik cikiyor testi elime alinca baya belli 2.cizgi anlamadim.kan tahlilinde 0 cikiyor ama idrarda pozitif gibi.son adet tarihimi de unuttum.nasil olacak bilmiyorum benim bildigim kadariyla önce kanda beta hcg yukselise geciyor sonra idrarda cikiyo gebelik

Mumkun degil cikmadigi icin yerine 0 yazmalari cunku 1 saat sonra sonuc cikar dediler yarim saat sonra cikti 0.00 az once yine baktim siz diyince deger ayni

Mavi renkte olan test ilk yaptigim testti 5 tl lik ucuz belki yanlis cikti die erken gebelik testi aldim hassas test sanirim onda hemen 2.cizgi silik pembe cikti.bende anlayamadim.

Cok yuksek ihtimalle dış gebelik bu. Dis gebelikte idrar testi pozitif cikar ama kanda yukselme olmaz. Iki idrar testinin birden bozuk olma ihtimali yok. Ayrica idrarda cikan pozitif degerin saglikli gebelikte kanda cikmama ihtimali yok. %90 dis gebeliktir bu

Nasıl da uydurdunuz kesin dış gebeliktir diye öyle şey mi olur? En fazla kimyasal olmus olabilir ama dış gebelikte yükseliyor değerler. 0 olmaz.

Nasıl da uydurdunuz kesin dış gebeliktir diye öyle şey mi olur? En fazla kimyasal olmus olabilir ama dış gebelikte yükseliyor değerler. 0 olmaz.
Eczacimla konuştum önce kanda hcg yükselir sonra idrara geçer diyor eczacimda cok sasirdi duruma kadın doğuma bi görün dedi bakalım randevu alıp kadın doğuma gidicem.dün gece sabaha kadar sağ kasigim ağrıdı adet olucam sandım ama tık yok.

Onu ben de anlamadim. Geçen ay bende de oldu. Erken gebelik testi silik pozitifti ama kan 1,7 çıktı Sonra 2 gün sonra yine verdim 5,9 çıktı. Bu testler ne bicim hassas, ben öyle tahmin etmiyordum. Capon teknolojisi midir nedir

Kafamda deli sorular.adetim gelecekse de stresten gelmicek siz Hamile mısınız suan

Kafamda deli sorular.adetim gelecekse de stresten gelmicek siz Hamile mısınız suan
Bahsettiğim geçen aydı malesef kimyasal sonuclandı. Şimdi yine pozitif ama daha kan vermedim. Bugün testim böyleydi

Eklentiler

• 89F904C3-13AB-44C7-9FB8-6E7F9F9EA74B.webp
    89,1 KB · Görüntüleme: 182
Eğer kaset testte gün geçtikçe iyice belirgin oluyorsa başka yerde kan testi ver canım. Özel hastanelerde 50 tlye yapıyorlar 1 saate çıkıyor. Eğer hemen ikinci çizgi çıkıyorsa yanlış olmuyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…