- Konu Sahibi yagmurbebek
-
Kızlar moralim çok bozuk. Adetim 5 gün geçti. Hiç böyle olmamıştı. Adetlerim düzenlidir. Normalde 24-26 günde bir olurum. Bugün 31. günüm. Dün akşam idrarda test yaptım evde. Çook silik bir çizgi çıktı. Bugün kan testi yaptırdım bir laboratuvarda. Sonuç negatif. Ama akıntım çok var, göğüslerim şişti, kasıklarımda ve belimde zaman zaman ağrılar oluyor ve ateşim hala yüksek. Acaba laboratuvarın azizliğine mi uğradım yoksa gerçekten hamilelik yok mu? Başına böyle bir şey gelen var mı?[
seni çok ii anlıyorum aynı şeyi bende yaşadım tek farkla benim adetime 1 gün vardı bazı belitilerim vardı o yüzden evde idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı ama biri çok az belirgin hemen kan testi yaptırdım ama negatif çıktı. inanamadım o kadar üzüldüm ki bende aynı şeyi sordum eşime acaba yanlışlık olabilirmi diye ama olmadı ve peşinden adet oldum. inşallah seninkinde yanlışlık olmuştur. inşallah hamilesindir. biraz daha bekle eğer yine adet olmazsan tekrar yaptır. inşallah hamilesindir Canım Benim Allah gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?