Kanda beta hcg negatif :(((((

Benim bildiğim kadaryıla değer 5 den yüksek olucak yani 5 6 7 gibi başında 0 olmadan. Ah ahh ne ümitlenmiştim ama olmadı regli olsamda bari tamamen kurtulsam şu stresten

Benim ilk hamileliğimde b-Hcg 35 çıktığında bile doktorlar beklemen lazım, hamilesin diyemeyiz demişlerdi. 7-8 gibi çıkan değerlerde de aynı şekilde bekliyorlar çünkü hormonal bir yükseliş olabilir diyorlar. Önceden de genelde 0.01 falan çıkardı, oturup ağlardım.

Bende dün aksam ağladım kan tahlili sonucu görünce ve bugun de regli oldum. Dış gebeliğim de değerim 35 di i. Sonra 1 hafta değerim 175 cıktı ve dış gebelik oldugu anlaşıldı kasıklarım da ağrı ve lekenme baslamıştı iğneyle düşürdüler. Gel zaman git zaman 1.5 yıllık evliyim daha hissedemedim anneliği.

Benim ilk hamileliğimde b-Hcg 35 çıktığında bile doktorlar beklemen lazım, hamilesin diyemeyiz demişlerdi. 7-8 gibi çıkan değerlerde de aynı şekilde bekliyorlar çünkü hormonal bir yükseliş olabilir diyorlar. Önceden de genelde 0.01 falan çıkardı, oturup ağlardım.
Canım ben de şimdi 0.07 çıktı bende yokmu birsey

Canım ben de şimdi 0.07 çıktı bende yokmu birsey

Bana bu rakamlara direk yok bir şey diyorlardı canım...

Bende dün aksam ağladım kan tahlili sonucu görünce ve bugun de regli oldum. Dış gebeliğim de değerim 35 di i. Sonra 1 hafta değerim 175 cıktı ve dış gebelik oldugu anlaşıldı kasıklarım da ağrı ve lekenme baslamıştı iğneyle düşürdüler. Gel zaman git zaman 1.5 yıllık evliyim daha hissedemedim anneliği.

5 yıllık eliyim canım, 3. defa hamile kaldım ve hayatımda ilk defa bu ayları gördüm gebelikte. İlki mol gebelikti diye zaten sorunluydum hep. Umudunu yitirme sakın.

benımde 10 gun vardı adetıme .rahatsızladım ilac almak ıcın yaptırmak zorunda kaldım 1,2 çıktı

Back
X