Kanda çıkar mı

labolanolbo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
16
1
1
Kızlar selam adetim gecikince 10 temmuzda ( son ilişkiden 10 adet gecikmesinden 5 gün sonra) test yaptım iki tane silik gibi gelmişti ikisi de ama çok çok silikti eczaneye sorduğumda yok demişti. Bugün yani 2 gün sonra testi tekrarladim tine aynı şekilde 2şer test ile negatif çıktılar direkt. Pazartesi kan versem sizce çıkma ihtimali var mı yoksa testler doğru mudur

Kızlar selam adetim gecikince 10 temmuzda ( son ilişkiden 10 adet gecikmesinden 5 gün sonra) test yaptım iki tane silik gibi gelmişti ikisi de ama çok çok silikti eczaneye sorduğumda yok demişti. Bugün yani 2 gün sonra testi tekrarladim tine aynı şekilde 2şer test ile negatif çıktılar direkt. Pazartesi kan versem sizce çıkma ihtimali var mı yoksa testler doğru mudur
Son adet tarihin tam ne zaman ? Son şüpheli ilişki tam ne zaman canım ? Tam anlayamadım birde test görseli ilet istersen

Son adet tarihin tam ne zaman ? Son şüpheli ilişki tam ne zaman canım ? Tam anlayamadım birde test görseli ilet istersen
Mayıs 26-30 arası son adetim.Haziran 1-23-30unda iliski oldu aslında korunmuştuk diye hatirliyorum desem 🤭.Ama bi anda gecikince bi umut olmusru. Adetim düzensizdir ama uygulama takibinde temmuz 5i afet tarihim olarak gösteriyordu. Testleri de hemen atayım

Son düzenleme:
tekli olanlar ilk yaptıklarım beraber olanlar 2 gün sonrası yaptığım testler
7DC943FD-859C-430E-9451-A7451AFC94A0.webp
IMG_9770.webp
IMG_9737.webp

Testlerin kalitesi çok düşmüş atarken uzak olduğu için o yüzden ben görmedim çüizgi

Back
X