Kanda çıkmayan alerji ????

defne1453

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.504
1.642
133
Kızlar bebeğim iki ay bir haftalık,yeşil gürültülü ishal mukuslu kakası var. Üç haftadır ve bazen kanlı geliyor. Meme reddi de var. Kusmasi da. Yani alerji belirtileri var ama kanda IgE ve inek yumurta alerjileri görünmüyor doktor da iki haftada olduğum diyeti zaten ise yaramıyor kanda da görünmüyor diye boz dedi.
Alerjisi yokmuş ama bunlar neden peki anlamadım
Alerji uzmanına goturmustum sağlıklı sonuç için ama o da böyle söyledi .böyle birşey başına gelen var mı ?

Merhaba. Gelişme var mı acaba. Benim kızım da 8 aylık. 5 aydir diyet yapiyorum. 6 aydan once testler dogru sonuç vermiyor diye biliyorum. Belirtilerimiz ayni. Bizim yumurta alerjisi de var gibi görünüyor. Doktor araştırması içindeyim

Arkadasımin bebeğinde olmuştu. Yaklaşık 6 ay kadar kendisi hic sut ürünleri tüketmedi..ek.gıdaya geçince de yumurta ve yoğurt benzerini yavaş yavaş verdi. Şimdi iyi 1 buçuk yaşında. Ama arada kurdesen döküyor. Neden olduğunu bilmiyorlar. Geçmiş olsun

Genelde 4 yasindan once alerjenleri belirleyemiyorlardi en son cnku her gun degisiklik gosteriyormus eger fistk bakla vs vs buyuk alerjenler olmadigi surece 4 yasindan once dogru sonuc alamyz demsti dr emziriyorsaniz usutmus olablr bilemedim 😔 cok gecms olsn

Aynı sorunu ben de yasadım. Kızım 4 aylıkken kilo alma problemi vardı doktor mamaya baslamayı önerdi. Aslında dogdugundan beri elimin altında mama vardı ama almıyordu. 4 aylıkken almaya basladı ben de evdeki mama bayatlamıstır diye yenisini aldım. Almışken de en iyisi olsun diye markasını değiştirdim.1 hafta kadar kullandım bu arada kızımın boynu kıpkırmızı sürekli kaşıyor. eşim hep boynundan öper kokardı yapma yara olacak derdim. bişey olmaz derdi. En sonunda cocuk alerji uzmanına götürdüm. şikayetlerimi dinledi kısa bir muayene ve cocukta süt alerjisi var dedi. Alfamino diye diyet mama verdi. benim dahi peynir yogurt vs tüketmem yasaklandı. Eve geldik aglamak üzereyim. Bütün beslenme düzenim değişti. 3 gün 5 gün 10 gün gecti. eşim şundan ye diyor olmaz onda süt var diyorum. deki gibi peynir canım cekiyor yiyemiyorum. kabus gibiydi o günlet. kan testinde de cıkmamıştı ama dpktor zaten 1 yasından önce cıkmaz demişti. Ama bizim iöimizde hep bir şüphe vardı. yok hayır süt alerjisi degil olamaz en azından şimdiye kadar belirti verirdi diyorum.-1 ay falan boyle gecti günler. Artık dedim yiyecem bişey olmaz. cocugun boynuna da tülbent dolardım hep kremleyip bakımını yapıp temiz tutardım. Sonra eczacı eşime marka bir krem vermiş birkac gün onu sürdüm günde 3 defa ve kısa sürede gecti cok şükür. sonra ben günde 1 defa normal mama vermeye basladom 1 2 hafta her gün bir kere normal mama verdim. hicbir şey olmadı. sonra günde 2 ye cıkardım. daha sonraalerji mamasını tamamen bıraktım. şu anda 8 aylık. mama, peynir yogurt her sey yiyor cok şükür. yani süt alerjisi falan degildi aslında bizim gözlemlerimiz sonucu varılan nokta süt değil SAKAL alerjisiymiş.:-) hala öyle kim boynuna sakal değdirse 5 dak sonra kızarıyor baslıyor kasımaya. artık herkese söylüyorum boynundan öpmeyin sakal degdirmeyin diye

Merhaba ben de çıldırmak üzereyim. Kaç dr gezdik.Deri testi ve kanda çıkmaz diyen dr oldu.Bugün yeni bir alerji uzmanı deri testi,kan testi ve gaita testleri istedi. Dün de başka bir hastanede gaita testi verdik.Son iki ayda sadece 200 g alması çok canımı yakıyor. 10 günlük diyetim var.Kan testi 10 gün içinde belli olurmuş. Hayırlısıyla bir çözsek keşke...İşin kötüsü başka bir doktorun verdiği test yaşadığım ilde yapılmıyormuş .Sağlıkli günler kuzucuklarimiza..
Merhaba. Gelişme var mı acaba. Benim kızım da 8 aylık. 5 aydir diyet yapiyorum. 6 aydan once testler dogru sonuç vermiyor diye biliyorum. Belirtilerimiz ayni. Bizim yumurta alerjisi de var gibi görünüyor. Doktor araştırması içindeyim

Merhaba ben de çıldırmak üzereyim. Kaç dr gezdik.Deri testi ve kanda çıkmaz diyen dr oldu.Bugün yeni bir alerji uzmanı deri testi,kan testi ve gaita testleri istedi. Dün de başka bir hastanede gaita testi verdik.Son iki ayda sadece 200 g alması çok canımı yakıyor. 10 günlük diyetim var.Kan testi 10 gün içinde belli olurmuş. Hayırlısıyla bir çözsek keşke...İşin kötüsü başka bir doktorun verdiği test yaşadığım ilde yapılmıyormuş .Sağlıkli günler kuzucuklarimiza..
Ayni durumdayiz. Aylardir sut ve yumurta iceren gida diyeti yapiyorum. Bizim ilimizde de yokmus. Baska ile sevk istedik. Ayin 10 unda gidicez. Artik ogrenip rahatlamak istiyorum. Nereye kadar boyoe gidebilir. Kizim adamakilli yogurt peynir yiyemedi. Yumurta yiyemedi. Cok üzülüyorum ve gercekten yoruldum. Bi çözümü olmali.
Sonuclar cikinca buraya da yazar misin canım.
Bildigim sey 6 ay hatta bazen 1 yaşından once sonuc cikmiyormus. Baska bi arkadasim yaptirdi sonuc aldi belki bizde aliriz

Back
X