Kanda çıkmayıp hamile olan varmı

Didem Di dem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2019
9
1
1
26
Meraba arkadaşlar uzun süredir burayı takip ediyordum şimdi yeni üye oldum size bir sorum olacak ben 3 yıldır evliyim çocuğum olmuyor en son 24 kasımda adet gördüm hala olmadım bir belirtide yok defalarca test yaptım bişey çıkmadı bugünde kan verdim yine sonuç negatif hala ihtimal varmı böyle bişey yaşayan varmı

En son 24 kasım mı?
Farkında mısınız 2 aydır regl olmuyorsunuz.
Kanda çıkmadı diyorsunuz.
Ne hamileliği!!???
Başka bir rahatsızlığınız var belliki.. hemen bir muayene olun.

Devlet hastaneleri tam bilmiyo gaziantepte yaşıyorum kadın doğum 1 tane ordada tam bakmıyorlar 2 dk muayene edip gönderiyolar en iyisi özele gidecem

Canim bence biran önce bir doktora git.. Neden o kadar bekledin ki Allah korusun saflığın söz konusu olabilir.. İnsallah sende hamile kalırsın biran önce

Öncelikle bir doktordan randevu alın muayenenizi olun neymiş sıkıntı öğrenin
Her adet göremeyen hamile olamıyor stres yapmış olabilirsiniz bir rahatsızlık olabilir ne desek varsayım olacak bu yüzden doktora gidin

Kan testi en net sonucu veriyor, zannetmiyorum. Bayadır regl olmuyormuşsunuz, en kısa zamanda uzman bir hekime görünün. Çocuğunuzun olmamasına dahi sebeptir belki, ihmal etmeyin.

Yani korkutmak istemem ama büyük ihtimalle kist var zaten ya da hormonal başka bir rahatsızlık.
Ama çok beklemişsiniz yanı.
Siz yinede gidin devlete, niye anlamasınlar.
Çooook ihmal etmişsiniz.
Allahım inşaallah tez vakitte nasip eder.

Doğru söylüyorsunuz kafamada çok takmamaya çalışıyoruö ama neden bu kadar gecikti anlamadım bende adet düzensizliğide var

Devlete daha öncede gittim tarlusal verip gönderiyolar adet düzenleyici kendim istiyorum gerek yok diyorlar diyolar
O zaman mutlaka ihmal etmeden özele gidin. 2 aydır olmamanız çok ciddi..
bir sıkıntı varsa ultrasonda ve hormon tahlillerinde çıkar zaten.
Yok birşey çıkmazsa; büyük ihtimalle stresten böyle oluyor.
Çok kafanıza takmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…