Kanda çıkmayıp SONRA hamile olduğunu öğrenen var mı ??

2 aydır korunmuyoruz. Oğlum 3 yaşına gelmek üzere. Çok istiyorum bebek. Evet önümüzdeki maçlara bakacaz :) İnşallah olur. Sen ne zamandır evlisin? Çocuğun var mı?
5 YILLIK EVLİYİM CNM 1.5 YIL ÖNCE İLK DENEMEMİZDE KALDIM HAMİLE AMA 2.5 AYLIKKEN DÜŞTÜ DÜŞÜK YAPARKEN HASTALANDIM BEN AKCİĞERİMDEN TEDAVİ 8 AY SÜRDÜ FELAN SONRA BİAZ BEKLEDİK TESTLER FELAN YAPILDI BU DÖNEMDE KİMYASAL GEBELİK GEÇİRDİM BAKALIM BEKLİORUZ:)

Hayır Enfeksiyon engel değilmiş. Hayırlı güzel haberlerini duymak isterim :)

benim de yakın zaman önce ilaç tedavim bitmişti ( akne için) bi sakınca olur mu diye gitmiştim. İlk gebeliğim istemeden olmuştu. Demek ki rahat olunca oluyormuş :) 26 yaşındayım.

benim de yakın zaman önce ilaç tedavim bitmişti ( akne için) bi sakınca olur mu diye gitmiştim. İlk gebeliğim istemeden olmuştu. Demek ki rahat olunca oluyormuş :) 26 yaşındayım.
OOO DAHA ÇOK GENÇSİNN CNM YAA:) 2.İÇİN BEN 28 OLDUM:(

ama benim kızım olursa yanında abla gibi durmak için istiyorum :) Sende çok gençsin ayrıca :)

7 ay oldu ilaçlar biteli. Şu an belimde ve kasıklarımda bıcak saplanması gibi çok kötü ağrılar var. acaba enfeksiyondan mıdır?

merhaba arkadaşlar, bende aynı durumdan muzdaripim :( iki hafta önce gaz sancısı nedeniyle dr gittim hamilelik olabilir diye önce kan testi yaptılar çıkmadı birşey gaz sancısı geçsin diye sonra iğne yaptılar bugün adet olmam lazım şimdi buınları okuyunca bende de bir umut oldu:) neyse yine çok umutlanmayalım ama inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize..

merhaba benimde bir sorum olacaktı...3 aylık evliyim 2 defa gebelik testi yaptım negatif çıktı ve 2 kezde kan testi yaptırdım bu arada adetim de 18 gün gecikti...ama dün ve ertesi gün 2 damla kan geldi pıhtılaşmış ve pembemsi akıntı şeklinde...bu nedemek acaba hamile olabilirmiyim...bundan başka da hiç bir belirti yoktu ama bugün biraz kasıklarımda ağrı olmaya başladı ... en kısa zaman da cevap vermenizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Hamilemiyim

Eklentiler

• 20151111_153741.webp
    20151111_153741.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 896
merhaba. Bende de aynı şey oldu. 15 nisan regl tarihimdi, ama 8 gündür olmuyor. Bugün kan testi yaptırdım, ama çıkmadı. idrar testlerinde de çıkmıyor. Tuvalete idrara daha sık çıkıyorum bu günlerde, belimde ağrılar var ve akıntım arttı, göğüsüm şişti.

Merhaba benimde sorunum sizler gibi en son 30 mayısta adet gördüm ve her ay 26 27 gün arasında adet görürüm çok düzenlidir ama ilk defa gecikti bugün 5.günüm olmadı dün test yaptırdım 3.75 çıktı rahim de genişleme kalınlaşma var d3di ama bişey çıkmadı sizce ne Olur böyle olupta hamile çıkan varmı çok istiyorum 1 buçuk yıldır olmadı

T

Arkadaslar cumartesi gunu idrar testi yaptim pozitif cikti, ozel hastaneye kan tahlili yaptirdim negatif (1.20) cikti.dun yine ozel hastaneye muaneye gittim ulturasonda kese gordugunu soyledi kan tahlili istedi sonuc yine negatif degeri ise ayni (1.20) cikti .polikistikover hastasiyim 5 senedir bebek istiyorum ama bu olanlara anlam veremiyorum boyle basiniza bisi gelebler var mi ? Hala adet olmadim en son 50 gun once temizlenmistim.

Arkadaslar cumartesi gunu idrar testi yaptim pozitif cikti, ozel hastaneye kan tahlili yaptirdim negatif (1.20) cikti.dun yine ozel hastaneye muaneye gittim ulturasonda kese gordugunu soyledi kan tahlili istedi sonuc yine negatif degeri ise ayni (1.20) cikti .polikistikover hastasiyim 5 senedir bebek istiyorum ama bu olanlara anlam veremiyorum boyle basiniza bisi gelebler var mi ? Hala adet olmadim en son 50 gun once temizlenmistim.

Aynisini bende yasiorum malesef kan testim 0.100 ama ultrasonda kese var bende anlam veremiorum hamilemiyim degilmiyim

Back
X