Kanda çıkmayıp SONRA hamile olduğunu öğrenen var mı ??

Merhaba adetimin üzerinden 2 gün geçmişti 1.15 çıkmıştı bugün 8 gün geçti evde test yaptım 2. Çizgi silik çıktı kan testi yaptırdim 0.1 çıktı anlamıyorum neden böyle 😔

Merhaba benim de rahimde 17 mm kalinlasma vardı 2 hafta önce . Doktor test yaptın mi dedi gebelikten süphelendi ama test negatif cikti. 1 hafta sonra tekrar yaptırdım o da negatif. Hergün kan geliyor ama pembe pembe . Bazen kırmızı oluyor . Bir geçiyor bir geliyor . Anlamadım ki ne olduğunu . Sağ yumurtalikta küçük bir kist varmış ondan olabilir kalinlasma dedi. Ama ben gebe miyim acaba diyorum . Başına böyle birşey gelen var mı . Doktor progestan verdi kist için . O ilaç da gebelik varsa bebegin tutunmasini sağlıyormus galiba.

Merhaba benim de rahimde 17 mm kalinlasma vardı 2 hafta önce . Doktor test yaptın mi dedi gebelikten süphelendi ama test negatif cikti. 1 hafta sonra tekrar yaptırdım o da negatif. Hergün kan geliyor ama pembe pembe . Bazen kırmızı oluyor . Bir geçiyor bir geliyor . Anlamadım ki ne olduğunu . Sağ yumurtalikta küçük bir kist varmış ondan olabilir kalinlasma dedi. Ama ben gebe miyim acaba diyorum . Başına böyle birşey gelen var mı . Doktor progestan verdi kist için . O ilaç da gebelik varsa bebegin tutunmasini sağlıyormus gali
@
Uzerinden zaman gecmis ama merak ettim yazdigin tarihte hamilemiydiniz aceba

Kalinlasma için doktor 20 günlük hap verdi . O hapin etkisi mi bilmiyorum çok yoğun adet oldum parçalar düştü . Ve o ay hamile kaldım

merhaba,
1 yıllık evliyim 5 aydır bebek düşünüyorduk eşimle fakat olmuyordu. yumurtalarımda tembellik olma ihtimali vardı . en son 23 ocakta adet oldum. 28 şubatta test yaptım tek çizgi. 29 şubatta kan verdim ama 2.0 çıktı. tam 42 gündür adet olmadım. fakat sancılarını 2 3 haftadır yaşıyorum. akıntım var. geç döllenme olabilir mi ? yada başka riskli bir ihtimal var mıdır sizce ?

Back
X