Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de rahimde 17 mm kalinlasma vardı 2 hafta önce . Doktor test yaptın mi dedi gebelikten süphelendi ama test negatif cikti. 1 hafta sonra tekrar yaptırdım o da negatif. Hergün kan geliyor ama pembe pembe . Bazen kırmızı oluyor . Bir geçiyor bir geliyor . Anlamadım ki ne olduğunu . Sağ yumurtalikta küçük bir kist varmış ondan olabilir kalinlasma dedi. Ama ben gebe miyim acaba diyorum . Başına böyle birşey gelen var mı . Doktor progestan verdi kist için . O ilaç da gebelik varsa bebegin tutunmasini sağlıyormus galiba.
@Merhaba benim de rahimde 17 mm kalinlasma vardı 2 hafta önce . Doktor test yaptın mi dedi gebelikten süphelendi ama test negatif cikti. 1 hafta sonra tekrar yaptırdım o da negatif. Hergün kan geliyor ama pembe pembe . Bazen kırmızı oluyor . Bir geçiyor bir geliyor . Anlamadım ki ne olduğunu . Sağ yumurtalikta küçük bir kist varmış ondan olabilir kalinlasma dedi. Ama ben gebe miyim acaba diyorum . Başına böyle birşey gelen var mı . Doktor progestan verdi kist için . O ilaç da gebelik varsa bebegin tutunmasini sağlıyormus gali
Uzerinden zaman gecmis ama merak ettim yazdigin tarihte hamilemiydiniz aceba
Sag salim kucagıniza alırsıniz insallahKalinlasma için doktor 20 günlük hap verdi . O hapin etkisi mi bilmiyorum çok yoğun adet oldum parçalar düştü . Ve o ay hamile kaldım
Amin inşallah darısı isteyen herkese olsun hayırlı şekildeSag salim kucagıniza alırsıniz insallah![]()