Sizin tam sınırda çıkmış gebelik olabilir de olmayabilir de . 2 gün sonra tekrar edin kan testini sonra duruma göre ilaçi kullanır yada kullanmassinz.Merhaba arkadaşlar bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi . Bundan 5 ay önce dış Gebelikten dolayı kürtaj oldum ve bana 6 ay korun dediler Doktorum 5 ayda değerlerime baktı kontrollerime baktı Bir dahaki düşünebilirsin dedi ben tatil için ilaç yazdırmıştım Yani yazdırmadan önce de içime bir şüphe düştü ne olur ne olmaz yine de ben bir Beta hcg'ye baktırayım dedim hocanın yazdığı ilacın adı Primolut-N sonra bugün tekrardan Kan verdim sabah 5.6 çıktı Beta HCG ilişkinin üstünden 9 gün geçti ben bu hapı kullanabilir miyim sizce kullanmalı mıyım yani Beta hcg'ye erken verip de kanı değeri düşük çıkıp sonra pozitif olan var mı Çünkü bu hap düşüğe Neden oluyormuş bilgisi olan Acil bana yazabilir mi
Ah canım keşke arada kalmasaydım Gerçekten ben de anlayamadım sınırda gösteriyor ama emin olamadım 15 Mayıs benim regl günü ve ben yarın yola çıkacağım akşam. 11 Mayıs'ta hapı kullanmam gerekiyor . Pazar günü sabah ya da cumartesi akşamı kan versem belli olur muSizin tam sınırda çıkmış gebelik olabilir de olmayabilir de . 2 gün sonra tekrar edin kan testini sonra duruma göre ilaçi kullanır yada kullanmassinz.
Üzgünüm ama hemen belli olmaz malesf. Bide aynı yerde aynı saatte tekrar kan verseniz daha sağlıklı sonuç alırsınızAh canım keşke arada kalmasaydım Gerçekten ben de anlayamadım sınırda gösteriyor ama emin olamadım 15 Mayıs benim regl günü ve ben yarın yola çıkacağım akşam. 11 Mayıs'ta hapı kullanmam gerekiyor . Pazar günü sabah ya da cumartesi akşamı kan versem belli olur mu
MerhabaAh canım keşke arada kalmasaydım Gerçekten ben de anlayamadım sınırda gösteriyor ama emin olamadım 15 Mayıs benim regl günü ve ben yarın yola çıkacağım akşam. 11 Mayıs'ta hapı kullanmam gerekiyor . Pazar günü sabah ya da cumartesi akşamı kan versem belli olur mu
Teşekkür ederim canım testlerin ikisi de aynı marka mı olmalı farklı markalardan mı yapmalıyım senceMerhababence yarın sabah bir daha kan verebilirsin, veya eczaneden de 2 tane test al erken gebelik testi ikisini aynı anda bak bakalım bir şey çıkacak mı.
Bence 3 tane al üçü de farklı marka olsunTeşekkür ederim canım testlerin ikisi de aynı marka mı olmalı farklı markalardan mı yapmalıyım sence
Merhabaa, merak ettim sonuç nedir?Teşekkür ederim canım testlerin ikisi de aynı marka mı olmalı farklı markalardan mı yapmalıyım sence
Canım kan vermeye gitmedim ama evde test yaptım heveslenmek de istemiyorum ama silik çizgi çıktıMerhabaa, merak ettim sonuç nedir?
Kasiklarda ağrı ile başladı sonra kanamam başladı her gün artmaya başladı kanamam. parça düşürmeye başladım sonra.beta hcg değerim yavaş yükseliyordu sonra en son kan tahlili verdiğim de değerim düşünce bana küretaj yapıldı biyopsi alındı sonra metaturexat iğnesi vuruldu Yani bir hafta Yattım hastanede de düştükten sonra çıkış verdiler işte 3 gün 7 gün gibi böyle bazı günlerde işte söyledikleri gittim Kan verdim değerlerimi takip ettiler öyle bir süreç yaşadımBence özele gidip kan ver canim varsa zaten az da olsa değer artmıştır.Testler doğruysa eğer değerin yukselmis demek olur.Yani her şekilde kan verirsen öğrenirsin.İlaci da ona göre kullanırsın.
Bu arada dış gebelik belirtilerin neydi canim
Adet tarihi gectikten kaç gün sonra kanaman başlamıştı canim bide hamileliğin kaçıncı haftasına denk geliyordu yaniKasiklarda ağrı ile başladı sonra kanamam başladı her gün artmaya başladı kanamam. parça düşürmeye başladım sonra.beta hcg değerim yavaş yükseliyordu sonra en son kan tahlili verdiğim de değerim düşünce bana küretaj yapıldı biyopsi alındı sonra metaturexat iğnesi vuruldu Yani bir hafta Yattım hastanede de düştükten sonra çıkış verdiler işte 3 gün 7 gün gibi böyle bazı günlerde işte söyledikleri gittim Kan verdim değerlerimi takip ettiler öyle bir süreç yaşadım
5.haftada başladı ara ara kanama 6. Haftanın sonunda küretaj oldumAdet tarihi gectikten kaç gün sonra kanaman başlamıştı canim bide hamileliğin kaçıncı haftasına denk geliyordu yani
Çok geçmiş olsun canım sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah5.haftada başladı ara ara kanama 6. Haftanın sonunda küretaj oldum
Tesekkur ederim Amin canım inşallahÇok geçmiş olsun canım sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah
Canım olabilirr hiç riske atma istersen özel hastane de birdaha kan testi yaptır çünkü net gözüküyo pozitif çizgiCanım kan vermeye gitmedim ama evde test yaptım heveslenmek de istemiyorum ama silik çizgi çıktı
Tamam canım öyle yapayım yaaCanım olabilirr hiç riske atma istersen özel hastane de birdaha kan testi yaptır çünkü net gözüküyo pozitif çizgi
Allah hayırlısıyla ilk önce sağlık versin, inşallah dilediğin gibi olurTamam canım öyle yapayım yaa
Amin amin canım inşallah bu sefer sağlıklı normal bir gebelik olur çok tedirginimAllah hayırlısıyla ilk önce sağlık versin, inşallah dilediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?