• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda en erken beta hcg

Merhaba dış gebelik denildi bana mtx iğnesi denildi bugün olacağım ama değerim 103 88 arası gidip geliyor yan etkilerinden korkuyorum iğnenin hücre olarak kalmış atılmamış regl de oldum 1.5 haftadır devam ediyor
Merhaba iğneyi oldun mu? Hangi doz uygulandı ve ne kadar sürede beta değerin düştü?

Noldu iğne oldun mu süreci paylaşır mısın :(
Atlatmasi gerçekten zor bi dönem oldu benim icin iğneyi oldum ama cok zorlandim 2 3 hafta regl gördüm berbat şekilde kanama hiç durmalı pihtili şekilde geldi hep belgi 3 4 paket ped bitirdim yan etkileri de vardı yemeden içmeden kesiliyorsun mide bulantısı baş dönmesi uzun süre devam etti

Atlatmasi gerçekten zor bi dönem oldu benim icin iğneyi oldum ama cok zorlandim 2 3 hafta regl gördüm berbat şekilde kanama hiç durmalı pihtili şekilde geldi hep belgi 3 4 paket ped bitirdim yan etkileri de vardı yemeden içmeden kesiliyorsun mide bulantısı baş dönmesi uzun süre devam etti
Bitti mi peki? Sıfırlandımı değerin? Bittiyse ne kadar sürede sıfırı gördün :(

Benimde 1400 lere kadar çıkmıştı değerim 50 mg mtx oldum 2 gün önce 96 geldi değerim. Bende de sürekli vajinal lekelenme vardı. Ama şu 2-3 gündür regl oldum bayağıda geliyor açıkçası. Fakat doktorum sıfırı görmeden takibi bırakmak yok dedi. Sizde sıfırı mutlaka görün :( çok zor bir süreç psikolojik olarak çok yıprandım ve yoruldum. İğnenin yan etkilerini saymıyorum bile

İnşallah bir an önce düşer 1 hafta da yarı yarıya mı düşüyor acaba bilmiyorum ki

Back
X