• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanda en erken beta hcg

Tamam canım öyle yapayım yaa
Benimde silik çıkmıştı da 3 gün önce yapmıştım testleri, ay sonu işe başlayacağım için kan vermeye gitmek istemiyorum 🥲 borçlar var ödenmesi gereken 🥺 Bugüm eczaneden 3 tane test aldım da yarın belki yaparımm

Benimde silik çıkmıştı da 3 gün önce yapmıştım testleri, ay sonu işe başlayacağım için kan vermeye gitmek istemiyorum 🥲 borçlar var ödenmesi gereken 🥺 Bugüm eczaneden 3 tane test aldım da yarın belki yaparımm
Yiaa neden niye kan vermeye gitmiyorsun anlamadım canim işe mi almazlar sıkıntı mı olur🥹🥹

Kan testp yaptırdın mıı canım?☺️

Kasiklarda ağrı ile başladı sonra kanamam başladı her gün artmaya başladı kanamam. parça düşürmeye başladım sonra.beta hcg değerim yavaş yükseliyordu sonra en son kan tahlili verdiğim de değerim düşünce bana küretaj yapıldı biyopsi alındı sonra metaturexat iğnesi vuruldu Yani bir hafta Yattım hastanede de düştükten sonra çıkış verdiler işte 3 gün 7 gün gibi böyle bazı günlerde işte söyledikleri gittim Kan verdim değerlerimi takip ettiler öyle bir süreç yaşadım
Birşey sormak istiyorum yanlış anlamada🥺 düşük de parça nasıl gözüküyor? Benden bi parça düştü ama sanki kalp gibi duruyor, küçük antep fıstığı büyüklüğünde diyim, bi tarafında koyu kırmızı siyah gibi 2 mm ve diğer ucu da aynı şekilde ip gibi duruyo ortası da çok tuhaf mürdüm rengi mi desem vişne açık rengi mi desem değişik bi parça çıktı ama çok minik di, düşük olabilirmi acaba ?

Merhaba arkadaşlar bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi . Bundan 5 ay önce dış Gebelikten dolayı kürtaj oldum ve bana 6 ay korun dediler Doktorum 5 ayda değerlerime baktı kontrollerime baktı Bir dahaki düşünebilirsin dedi ben tatil için ilaç yazdırmıştım Yani yazdırmadan önce de içime bir şüphe düştü ne olur ne olmaz yine de ben bir Beta hcg'ye baktırayım dedim hocanın yazdığı ilacın adı Primolut-N sonra bugün tekrardan Kan verdim sabah 5.6 çıktı Beta HCG ilişkinin üstünden 9 gün geçti ben bu hapı kullanabilir miyim sizce kullanmalı mıyım yani Beta hcg'ye erken verip de kanı değeri düşük çıkıp sonra pozitif olan var mı Çünkü bu hap düşüğe Neden oluyormuş bilgisi olan Acil bana yazabilir mi
Benim
11. Mayis 24.8
13 mayis 52.8
15 mayis 102
19 mayis 138
20 mayis 131 çıktı
Dış gebelik olabilir deniyor düşüşe geçti dün çünkü ama geç döllenme var dedi ilk gittiğimde doktor 2 haftalık vs gibiydi tahmini

Benim
11. Mayis 24.8
13 mayis 52.8
15 mayis 102
19 mayis 138
20 mayis 131 çıktı
Dış gebelik olabilir deniyor düşüşe geçti dün çünkü ama geç döllenme var dedi ilk gittiğimde doktor 2 haftalık vs gibiydi tahmini
Olabilir canim benim de 1100 den sonra düştü dis gebelik olduğunu öğrenmiştim

Deger düşmesi sadece sebep bende dış gebelik demek için doktor sebep bunu sundu 138 den 131 e dustu o kadar birde yerlesme lekelenmesi gibi lekeler geliyor

Deger düşmesi sadece sebep bende dış gebelik demek için doktor sebep bunu sundu 138 den 131 e dustu o kadar birde yerlesme lekelenmesi gibi lekeler geliyor
Bende 5.haftada önce lekelenme sonra parça düşürmeye başladım acile gittim 2 gün salladilar beni birsey yok diye çok çektim sen sürekli 2 güne bir kan ver kontrol et doktordan bekleme canim düşmeye devam ederse eğer onlar değerlerden anlarlar

Bugün gittim keseye hiç bakmadı sadece dis gebelik gibi dedi kan istedi yarın sabah için

Back
X