Sadece dünkü kan değeri üzerinden konuştu yarın gel sabah kan ver dedi karindan bakmadı bilevajinalden de kontrol etmedi mi canım karından bakıp kese yok dış gebelik mi dedi anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece dünkü kan değeri üzerinden konuştu yarın gel sabah kan ver dedi karindan bakmadı bilevajinalden de kontrol etmedi mi canım karından bakıp kese yok dış gebelik mi dedi anlamadım
Sadece dünkü kan değeri üzerinden konuştu yarın gel sabah kan ver dedi karindan
Hmm yarın öğrenirsin canim umarım sağlıklıdır düşüş yokturSadece dünkü kan değeri üzerinden konuştu yarın gel sabah kan ver dedi karindan bakmadı bile
Merhaba,Evet işe almazlar diye düşünüyorum![]()
hiç moralini bozma bence başka doktora git bi değer üzerinden böyle konusması yanlış hamilelikte moral çok önemli inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagımıza .Sadece dünkü kan değeri üzerinden konuştu yarın gel sabah kan ver dedi karindan bakmadı bile
Tek doktorla kalma canım ben başka doktora gittimİnan ki kafam allak bullak oldu
Ne yaptın canım ?İnşallah canım iyi olmasını çok istiyorum
Canım benim çok geçmiş olsun Allah'ım iyi günde sana tekrardan en sağlıklı şekilde gebelikler yaşamayı nasip etsin ümidini kaybetme Ben de 5 ay sonra tekrar denedim sakın üzülme . Kimyasal gebelik de yatış veriyorlar mı ya da herhangi bir iğne ya da ilaç veriyorlar mı Sadece değerin düşmesini mi bekliyorlar canımKimyasal gebelik oldu canım kendi kendine değerler düşmeye başlıyormus
Hmm anladım hayatım buna da şükür dış gebelik değilmiş allahtan ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir öyle bir acı çekmemiştim daha önce bunu yaşamayacağına sevindim geçmiş olsun tekrardanSadece değerler dusuyor yatış yok kendine kendine değer 0 olması gerekiyor onu bekliyorlar ilaçsız ilerliyormus küçük olduğu için benim 2 yada 3 hastalıktır benim
Canım merhaba 21 Mayıs'ta Ben kan vermiştim kan sonucum böyle Sence nasıl 28'inde doktor randevum var Ona gideceğim ama iyi mi kötü mü Emin olamadımSizin tam sınırda çıkmış gebelik olabilir de olmayabilir de . 2 gün sonra tekrar edin kan testini sonra duruma göre ilaçi kullanır yada kullanmassinz.
Son adet tarihin nedir acaba. Güzel bir değer gibi görünüyorCanım merhaba 21 Mayıs'ta Ben kan vermiştim kan sonucum böyle Sence nasıl 28'inde doktor randevum var Ona gideceğim ama iyi mi kötü mü Emin olamadım
Canım 15 mayıs da regl olmam gerekiyor du ama ben ovulasyon testi ile 29 ve 30 nisan ı değerlendirdim.Son adet tarihin nedir acaba. Güzel bir değer gibi görünüyor
Evet değerin iyi inşallah gönlünce olurCanım 15 mayıs da regl olmam gerekiyor du ama ben ovulasyon testi ile 29 ve 30 nisan ı değerlendirdim.
Merhaba dış gebelik denildi bana mtx iğnesi denildi bugün olacağım ama değerim 103 88 arası gidip geliyor yan etkilerinden korkuyorum iğnenin hücre olarak kalmış atılmamış regl de oldum 1.5 haftadır devam ediyorCanım benim çok geçmiş olsun Allah'ım iyi günde sana tekrardan en sağlıklı şekilde gebelikler yaşamayı nasip etsin ümidini kaybetme Ben de 5 ay sonra tekrar denedim sakın üzülme . Kimyasal gebelik de yatış veriyorlar mı ya da herhangi bir iğne ya da ilaç veriyorlar mı Sadece değerin düşmesini mi bekliyorlar canım