KANDA GEBELİĞİNİZİ NE ZAMAN ÖĞRENDİNİZ?

PiXiEE

Burası dünya, ne çok kıymetlendirdik...
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Mayıs 2020
8.257
19.016
248
Merhaba kızlar. Gebeliğinizi kan testinde ne zaman öğrendiniz kaç gün önceden test yaptırdınız bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Darısı bizlerinde başına inşallah.

Merhaba kızlar. Gebeliğinizi kan testinde ne zaman öğrendiniz kaç gün önceden test yaptırdınız bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Darısı bizlerinde başına inşallah.
Adetten tam 1 hafta sonra teste silik cikti kanda da cikti ama kimyasalmis o da

Ben adet gününden bi gün sonra evde sabah idrar testi yaptım pozitifi görünce kan testi vermiştim.

Ben adet gününden bi gün sonra evde sabah idrar testi yaptım pozitifi görünce kan testi vermiştim.
adet gününden önce test yapmış mıydınız acaba

Adet 4 gün gecikince evde test yaptım çift çıktı. 5. Günde kan testi verdim 494 çıktı değerim kesinleşti 🤗 Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah ♥️
Benimde 2 seneden sonra oldu beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum

Ben adetime 2 gün kala kan testi yaptım 82 çıkmıştı. 4 gün gecikince tekrarladım 1000 olmuştu

Ben de çok merak ederdim detaylı söyleyeyim.
Yumurtlamadan sonra 11.gün idrar testinde negatifti. Yumurtlamadan sonra 13. gün(Adetten iki gün önce) çok çok silik çizgi çıktı. Yumurtlamanın 14.günü yani adetten bir gün önce de kanda 122 çıkmıştı.

Ben de çok merak ederdim detaylı söyleyeyim.
Yumurtlamadan sonra 11.gün idrar testinde negatifti. Yumurtlamadan sonra 13. gün(Adetten iki gün önce) çok çok silik çizgi çıktı. Yumurtlamanın 14.günü yani adetten bir gün önce de kanda 122 çıkmıştı.
Bugun itibari ile adetime 4 gün var test yaptırdım negatif çıktı 0.1 çıktı ☹️

Yumurtlama testi yapmış mıydın belki geç döllenmedir
29 Mayıs olarak belirlemistim yumurtlama tarihini sonrasını pek degerlendiremedim zaten çünkü sürekli olarak sancılarım vardı :(

29 Mayıs olarak belirlemistim yumurtlama tarihini sonrasını pek degerlendiremedim zaten çünkü sürekli olarak sancılarım vardı :KK43:
Daha erkenmiş test için. Ama sana tavsiyem çok odaklanma vücudunu şartlama.ben de bu kadar hedefe kitlenmiştim olmamıştı.rahat ol biraz,nasıl olsa olacak bi gün diye düşün.

Daha erkenmiş test için. Ama sana tavsiyem çok odaklanma vücudunu şartlama.ben de bu kadar hedefe kitlenmiştim olmamıştı.rahat ol biraz,nasıl olsa olacak bi gün diye düşün.
Bundan daha erken öğrenenleri de okuyunca yaptırayım dedim test merkezi yetkiliside varsa kesin çıkar dedi hatta bir kaç gün sonra bile belli olur demiş. Ya normalde de sabırsız bir yapım var bende yaptırayım dedim ama evet çok üzüldüm ☹️😔

Bundan daha erken öğrenenleri de okuyunca yaptırayım dedim test merkezi yetkiliside varsa kesin çıkar dedi hatta bir kaç gün sonra bile belli olur demiş. Ya normalde de sabırsız bir yapım var bende yaptırayım dedim ama evet çok üzüldüm ☹😔
Biraz rahat bırak kendini bak o zaman olduğunu göreceksin🙂

Biraz rahat bırak kendini bak o zaman olduğunu göreceksin🙂
Bu ayda ovulasyon testini yapmam lazim çünkü yumurtlama gününü hossedenlerden degilim malesef onu bile hergun yapmak çok daraltıyor ruhumu bu ay çok fazla sancı cektim bugünde sabahtan beri adet olacakmış gibi bir ağrım var ama olamadim bir turu bu kadar ağrı çekmeye sonuc güzel olsaydı keşke ona çok üzüldüm

Adetime 3 gun kala testte pozitifi gördüm. BAT dan 1 gün sonra da 533 tü sonuç

Back
X