Kizlaaarr benim suan 16. Gunum bekliyorum ama hala hasta olmadim kan tahlilimde gebelikte cikmadi nasil bise bu yaa anlamadim gebelik varda cikmamis olabilir mi kanda bayramdan hemen ince gitmistim acile verdim kan ..simdide randevu aldim gidecem doktora ama muayene etmem lazim alttan derse alttan, gebe isem zarari olmaz mi ne yaomam lazim anlamadim..kist vardi gecen ay o etkilermiki bu kadar gecikmeyi Doktora gorunmeden de bitkisel kurler denemek istemiyorum ne yapayim
Doktora gitmeden once yapabilecegim tavsiye ettigin bise var mi..canim cok sıkıldı kistte yeni cikti neden olabilir ki
Sağol canim sende al saglikla kucaguna bende yaptim sogan kuru aslind yaotiktn sonra oldu benim kist çok degisik oldu acaba gec dollenme filan olabikit mi kanda vikar miydi gec dolennede olsaGecikmen büyük ihtimal kisttir ama doktora git usgden bakmadan evde birşey uygulama ne olur ne olmaz. Benimde kistim vardı hamile kalmadan önce soğan suyu içtim 1 ay boyunca 1 ayda yok oldu kistim. Umarım seninde kaybolur ve sağlıcakla bebeğine kavuşursun cnm
Sağol canim sende al saglikla kucaguna bende yaptim sogan kuru aslind yaotiktn sonra oldu benim kist çok degisik oldu acaba gec dollenme filan olabikit mi kanda vikar miydi gec dolennede olsa
Benimde ilk defa 18 gun gecikti stresten de olabilirmiş benim mesela sag overde kist cikti küçük bise adetle temislenmesi lazim bunlar hep adeti geciktiriyormus.. Muayene ol bence.. Adet sokucu verdi bana tekrar muayene sonra...ama bende o sokucuyu kullanip kullanmama konusunda kararsızım.. Ne kadarlik evlisin ve ne zamandir korunmuyorsunuzMerhaba arkadaşlar benimde kafamda deli sorular adetim 2 gün geçti adet günü kanda gebelik negatif dedi doktor ama geç döllenmemi oldu acaba daha sonda çıkar mı çünkü hiç gecikmem olmzz ... fikirlerinizi bekliyorum
Ben 2Benimde ilk defa 18 gun gecikti stresten de olabilirmiş benim mesela sag overde kist cikti küçük bise adetle temislenmesi lazim bunlar hep adeti geciktiriyormus.. Muayene ol bence.. Adet sokucu verdi bana tekrar muayene sonra...ama bende o sokucuyu kullanip kullanmama konusunda kararsızım.. Ne kadarlik evlisin ve ne zamandir korunmuyorsunuz
Ben 2 yıldır evliyim hiç korunmadım daha önce bi klomen + ovitrelle iğne kullandım o ay bile gecikmedi bi kist oldu ama oda gitti adetle şuan kist felan yok zaten hiç bilmem kist felan olduğunu bende valla kafam Allak bullak inşallah gecikmem bebektendir.Sen peki kaç yıllık evlisin çocuğun var mı
Hicbir sey cikmadi kanda da idrarda da ne mikrop ne de bise sadece kist var dedi doktor ve stres dedi.. Adet sokucu verdi olmam icin agrim var az olamadimya bi 18 gun cok fazla zaten..allah saglik versin insallah16 gün gecikme idrar testinde bile çıkar. Kaldı ki en garantisi kan testidir.
Bende 2 senelik evliyim hiç cocuk yok ilk sene esim korundu hep simdi de olmasi icin cabaliyoruz bakalim olur umarim...benimde canim sikkin allah en hayirli vakitte nasip etsin inssBen 2 yıldır evliyim hiç korunmadım daha önce bi klomen + ovitrelle iğne kullandım o ay bile gecikmedi bi kist oldu ama oda gitti adetle şuan kist felan yok zaten hiç bilmem kist felan olduğunu bende valla kafam Allak bullak inşallah gecikmem bebektendir.Sen peki kaç yıllık evlisin çocuğun var mı
Amin inşallah hayırlı zamanda sağlıklı güzel güzel bebişlerimzi olur ben korkudan test yapamıyorum negatif çıkar diyeBende 2 senelik evliyim hiç cocuk yok ilk sene esim korundu hep simdi de olmasi icin cabaliyoruz bakalim olur umarim...benimde canim sikkin allah en hayirli vakitte nasip etsin inss
Yap canim bise olmaz en azindan icin rahatlar ben cok yaptim hep negatif artik zamana birakrim en hayirli zamanda allah nasilsa nasip eder iyi dusunelimde iyi olsunAmin inşallah hayırlı zamanda sağlıklı güzel güzel bebişlerimzi olur ben korkudan test yapamıyorum negatif çıkar diye
Bence var hemen gir kan ver daha net sonuc verirAcaba doğru mu kahverengi leke geldi biraz bugün gecikmeli 3.gün bilgisi olan var mı kızlar ??
Oncelikle doktorunuz muayene etsin tabiki o derse ona gore hareket edin benimde kistim vardi sogan kurunu uygulamamistim ibrahim saracoglunun sonrakibay hamile kalmistmDoktora gitmeden once yapabilecegim tavsiye ettigin bise var mi..canim cok sıkıldı kistte yeni cikti neden olabilir ki
Bir test daha yap bendede kahverengi gelmisdi ve hamileymisimAcaba doğru mu kahverengi leke geldi biraz bugün gecikmeli 3.gün bilgisi olan var mı kızlar ??
Malesef bayanlar 5.gün adet oldum :/ yeniden femara devam hayırlısı artık...Bir test daha yap bendede kahverengi gelmisdi ve hamileymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?