Kanda gebelik ile ilgili?

Melisasarginn

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
109
33
13
26
Merhaba 29 aralıkta ilişkim oldu yarın yani 6 ocakta kanda gebelik testi yaptırmak istiyorum.Aradan 9 gün geçmiş olacak gebelik olsa çıkar mı yarın yaptırsam? adetime daha uzun süre var o kadar beklemek istemiyorum öğrenmek için.Hastanelerde yapılan kan testlerin de eczanelerdeki gibi adetin gecikmesini beklemek gerekiyor mu?

Daha 19 yaşındayım,üniversitedeyim.
Yani bunu şimdi değil yaşarken düşüncektin. İlişkinin üstünden 3 gün geçmediyse git ella al eger geçtiyse adete 5 gün kala erken gebelik testi yap çıkarsa doğru kürtaja daha önce çıkması inkansız

Prezervatf kullandım ama bazı sıkıntılar oldu.Önlemimi almıştım yani.9 gün var şu an adetime regl görmezsem kürtaj olacağım.

Evet öyle yapacağım artık.10 haftaya kadar zaman varmış araştırdığıma göre.Teşekkür ederim cevaplarınız için
10. Hafta sanda zarar yaşın çok küçük. Bebek canlanınca sıkıntı yaşarsın. İnşallah gebelik yoktur lütfen hataya düşme ileride anne olamazsın ve gerçekten çok üzülürsün.

10. Hafta sanda zarar yaşın çok küçük. Bebek canlanınca sıkıntı yaşarsın. İnşallah gebelik yoktur lütfen hataya düşme ileride anne olamazsın ve gerçekten çok üzülürsün.
bebek canlanıca derken ne demek istediniz anlamadım? benim bildiğim 18 yaşını doldurmuş reşit olmuş herkes kürtaj olabiliyor

Amacım eleştirmek değil. Bebeğim olsun diye kaç doktor gezdim kaç ilaç kullandım bilemezsin. Eğer seninleyse lütfen aldırmadan bir kez daha düşün...

bebek canlanıca derken ne demek istediniz anlamadım? benim bildiğim 18 yaşını doldurmuş reşit olmuş herkes kürtaj olabiliyor
Bebek 10. Haftada anne karnında canlanır ve öldürülüp içeriden vakumla çekilir evet reşitsin ama senide öldürme durumu var. Onu demek istedim

Bebegin canlanmasi demek kalp atisi demek 6. Haftada kalp atisi duyulmaya baslar ilk once kese gorulur sonrasinda bebek ve kalp atisi senin kurtaj olmanda problem yok arkadasimiz ilerdeki aile hayatinda kurtaj olman cocuk olusumuna zarar verebilir demek istiyo daha cok gencsin ve lutfen iliski yasiyacaksan da onlemini dikkatli sekilde al

Amacım eleştirmek değil. Bebeğim olsun diye kaç doktor gezdim kaç ilaç kullandım bilemezsin. Eğer seninleyse lütfen aldırmadan bir kez daha düşün...
Bende ileride bebek düşünüyorum ama şu an değil.Daha üniversitedeyim okuyorum 19 yaşındayım. Bebeğe bakmam mümkün değil.

Teşekkür ederim açıkladığınız için.19 yaşındayım korunmama rağmen bazı sıkıntılar oldu.Bende böyle olsun istemedim.Umarım hamile değilimdir.Bir de abla bebek senide öldürebilir yazmıs o ne demek oluyor?

Simdi susayim susayim diyorum ban yemek istemiyorum senin iliski yasamana saygim var beni baglayan bi noktada yok iliskiye girmende kizdigim sey o isi yapmaya gelince daha 19 yasindayim unv. Okuyorum bebek bakamam i dusunmuyosun yumurta kapiya gelince vay efendim kucugumde okuyorum da bakamam aklin iliskiye girerken nerdeydi prezervatif kullanmayi bilen insan onun yirtilma olasiginin oldugunu veya her iliskide bir gebelik riski oldugunu bilir hem adamin bosalmasina izin ver zevk icin hemde bu riskleri olduktan sonra dusun spiralle hamile kalan insanlar var bu dünyada hemde kac tane yaa Nefsine sahip cik yada karsinin zevkini degil kendi gelecegini dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…