- 31 Aralık 2019
- 109
- 33
- 13
- 26
- Konu Sahibi Melisasarginn
-
Çıkmaz boşa gidersin baktın olmuyo evlenirsin nolcakO kadar beklemek istemiyorumgebelik planım yok su an evli de değilim
Daha 19 yaşındayım,üniversitedeyim.Çıkmaz boşa gidersin baktın olmuyo evlenirsin nolcak
Yani bunu şimdi değil yaşarken düşüncektin. İlişkinin üstünden 3 gün geçmediyse git ella al eger geçtiyse adete 5 gün kala erken gebelik testi yap çıkarsa doğru kürtaja daha önce çıkması inkansızDaha 19 yaşındayım,üniversitedeyim.
Prezervatf kullandım ama bazı sıkıntılar oldu.Önlemimi almıştım yani.9 gün var şu an adetime regl görmezsem kürtaj olacağım.Yani bunu şimdi değil yaşarken düşüncektin. İlişkinin üstünden 3 gün geçmediyse git ella al eger geçtiyse adete 5 gün kala erken gebelik testi yap çıkarsa doğru kürtaja daha önce çıkması inkansız
5 gün sonra erken gebelik testleri var ondan yap t çizgisi 5 dk içerisinde azda olsa belirirse hızlıca çözüm üretPrezervatf kullandım ama bazı sıkıntılar oldu.Önlemimi almıştım yani.9 gün var şu an adetime regl görmezsem kürtaj olacağım.
Evet öyle yapacağım artık.10 haftaya kadar zaman varmış araştırdığıma göre.Teşekkür ederim cevaplarınız için5 gün sonra erken gebelik testleri var ondan yap t çizgisi 5 dk içerisinde azda olsa belirirse hızlıca çözüm üret
10. Hafta sanda zarar yaşın çok küçük. Bebek canlanınca sıkıntı yaşarsın. İnşallah gebelik yoktur lütfen hataya düşme ileride anne olamazsın ve gerçekten çok üzülürsün.Evet öyle yapacağım artık.10 haftaya kadar zaman varmış araştırdığıma göre.Teşekkür ederim cevaplarınız için
bebek canlanıca derken ne demek istediniz anlamadım? benim bildiğim 18 yaşını doldurmuş reşit olmuş herkes kürtaj olabiliyor10. Hafta sanda zarar yaşın çok küçük. Bebek canlanınca sıkıntı yaşarsın. İnşallah gebelik yoktur lütfen hataya düşme ileride anne olamazsın ve gerçekten çok üzülürsün.
Bebek 10. Haftada anne karnında canlanır ve öldürülüp içeriden vakumla çekilir evet reşitsin ama senide öldürme durumu var. Onu demek istedimbebek canlanıca derken ne demek istediniz anlamadım? benim bildiğim 18 yaşını doldurmuş reşit olmuş herkes kürtaj olabiliyor
Bebegin canlanmasi demek kalp atisi demek 6. Haftada kalp atisi duyulmaya baslar ilk once kese gorulur sonrasinda bebek ve kalp atisi senin kurtaj olmanda problem yok arkadasimiz ilerdeki aile hayatinda kurtaj olman cocuk olusumuna zarar verebilir demek istiyo daha cok gencsin ve lutfen iliski yasiyacaksan da onlemini dikkatli sekilde albebek canlanıca derken ne demek istediniz anlamadım? benim bildiğim 18 yaşını doldurmuş reşit olmuş herkes kürtaj olabiliyor
Bende ileride bebek düşünüyorum ama şu an değil.Daha üniversitedeyim okuyorum 19 yaşındayım. Bebeğe bakmam mümkün değil.Amacım eleştirmek değil. Bebeğim olsun diye kaç doktor gezdim kaç ilaç kullandım bilemezsin. Eğer seninleyse lütfen aldırmadan bir kez daha düşün...
Teşekkür ederim açıkladığınız için.19 yaşındayım korunmama rağmen bazı sıkıntılar oldu.Bende böyle olsun istemedim.Umarım hamile değilimdir.Bir de abla bebek senide öldürebilir yazmıs o ne demek oluyor?Bebegin canlanmasi demek kalp atisi demek 6. Haftada kalp atisi duyulmaya baslar ilk once kese gorulur sonrasinda bebek ve kalp atisi senin kurtaj olmanda problem yok arkadasimiz ilerdeki aile hayatinda kurtaj olman cocuk olusumuna zarar verebilir demek istiyo daha cok gencsin ve lutfen iliski yasiyacaksan da onlemini dikkatli sekilde al
Beni öldürme durumu mu? o nasıl olacakBebek 10. Haftada anne karnında canlanır ve öldürülüp içeriden vakumla çekilir evet reşitsin ama senide öldürme durumu var. Onu demek istedim
Canım hamile kalırsan doktorun açıklasın sen yinede 10. Haftayı bekleme olurmu öğrenir öğrenmez sevgilinide al doktora gitBeni öldürme durumu mu? o nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?