- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Melisasarginn
-
Bebek icinde öldüğünde belli zaman sonra zehirleme yapar bu 1. İhtimal 2.ihtimal ise bu bebegi aldirmak icin gittiginde yasim kucuk ailem duymasin korkusuyla kayitlara gecmesin diye merdiven altinda kendini doktor sanan kasaplara kurtaj yaptirirsan kanamadan veya yanlis operasyondan dolayi ölebilirsinTeşekkür ederim açıkladığınız için.19 yaşındayım korunmama rağmen bazı sıkıntılar oldu.Bende böyle olsun istemedim.Umarım hamile değilimdir.Bir de abla bebek senide öldürebilir yazmıs o ne demek oluyor?
Hanfendi siz iyi misiniz? daha benim hikayemi bilmeden atıp tutmuşsunuz.Öncelikle prezervatifte bir yırtık bozulma vs söz konusu değildi.Prezervatif içimde kaldı buda tamamen benden bağımsız bir olay.Lütfen bilip bilmeden yargı dağıtmayınSimdi susayim susayim diyorum ban yemek istemiyorum senin iliski yasamana saygim var beni baglayan bi noktada yok iliskiye girmende kizdigim sey o isi yapmaya gelince daha 19 yasindayim unv. Okuyorum bebek bakamam i dusunmuyosun yumurta kapiya gelince vay efendim kucugumde okuyorum da bakamam aklin iliskiye girerken nerdeydi prezervatif kullanmayi bilen insan onun yirtilma olasiginin oldugunu veya her iliskide bir gebelik riski oldugunu bilir hem adamin bosalmasina izin ver zevk icin hemde bu riskleri olduktan sonra dusun spiralle hamile kalan insanlar var bu dünyada hemde kac tane yaa Nefsine sahip cik yada karsinin zevkini degil kendi gelecegini dusun
Gizlilik diye bir şey var kayıtlara geçmiyor.Bende canımı sokakta bulmadım doğru düzgün bir doktora giderim tabi kiBebek icinde öldüğünde belli zaman sonra zehirleme yapar bu 1. İhtimal 2.ihtimal ise bu bebegi aldirmak icin gittiginde yasim kucuk ailem duymasin korkusuyla kayitlara gecmesin diye merdiven altinda kendini doktor sanan kasaplara kurtaj yaptirirsan kanamadan veya yanlis operasyondan dolayi ölebilirsin
Yargi dagitan yok daha cok kucuksun ben orda bir ornek verdim ve aciklamasini da yanina yaptim bosalma olan her iliskide hamilelik riski var karsindaki adamin zevkini degil kendi gelecegini dusun dedim sana abla tavsiyesi unv. Bende okudum ve cok sey gordum zamaninda cocuk aldirip evlendikten sonra cocuk icin yalvaran da gordum yapma kendine yazik adam bundan 3-5 sene sonra belkide hatirlamicak bile seniHanfendi siz iyi misiniz? daha benim hikayemi bilmeden atıp tutmuşsunuz.Öncelikle prezervatifte bir yırtık bozulma vs söz konusu değildi.Prezervatif içimde kaldı buda tamamen benden bağımsız bir olay.Lütfen bilip bilmeden yargı dağıtmayın
Soru sordun acikladim bildigim ve gordugum ornekler bunlardi hic kurtaj olmadim bu etrafimda yasanan olaylardi haa kayitlara gecer mi gecmez mi onu yasayan bilir dedigim gibi benim oyle bir tecrubem olmadi Rabbim kimseyi de kurtaj olmak zorunda birakmasin isteyerek veya istemeyerekGizlilik diye bir şey var kayıtlara geçmiyor.Bende canımı sokakta bulmadım doğru düzgün bir doktora giderim tabi ki
İçime boşalma da olmadı yumurtlama dönemimdeyim de uyardım içime boşalma olmadı.Zevk suyundan ve yumurtlama dönemim oldugu icin ondan bu kadar şüphelendim zaten.Yargi dagitan yok daha cok kucuksun ben orda bir ornek verdim ve aciklamasini da yanina yaptim bosalma olan her iliskide hamilelik riski var karsindaki adamin zevkini degil kendi gelecegini dusun dedim sana abla tavsiyesi unv. Bende okudum ve cok sey gordum zamaninda cocuk aldirip evlendikten sonra cocuk icin yalvaran da gordum yapma kendine yazik adam bundan 3-5 sene sonra belkide hatirlamicak bile seni
Bende meraklı değilim zaten kürtaj olmak psikolojik olarakta çok kötü bir şey.Umarım hamile değilimdir.Soru sordun acikladim bildigim ve gordugum ornekler bunlardi hic kurtaj olmadim bu etrafimda yasanan olaylardi haa kayitlara gecer mi gecmez mi onu yasayan bilir dedigim gibi benim oyle bir tecrubem olmadi Rabbim kimseyi de kurtaj olmak zorunda birakmasin isteyerek veya istemeyerek
İcinize bosalmadi ama prezervatif icinizde kaldi bu yuzden bu kadar panik dogru mu anladim?İçime boşalma da olmadı yumurtlama dönemimdeyim de uyardım içime boşalma olmadı.Zevk suyundan ve yumurtlama dönemim oldugu icin ondan bu kadar şüphelendim zaten.
Evet doğru anladınız.Ella içecektim fakat daha yeni 2 ay önce zaten ella kullanmıştım habire içmek istemediğim için kullanmadım ella.İcinize bosalmadi ama prezervatif icinizde kaldi bu yuzden bu kadar panik dogru mu anladim?
Merhaba 29 aralıkta ilişkim oldu yarın yani 6 ocakta kanda gebelik testi yaptırmak istiyorum.Aradan 9 gün geçmiş olacak gebelik olsa çıkar mı yarın yaptırsam? adetime daha uzun süre var o kadar beklemek istemiyorum öğrenmek için.Hastanelerde yapılan kan testlerin de eczanelerdeki gibi adetin gecikmesini beklemek gerekiyor mu?
yok hayır adet gecikirse cıkarGebelik kan testinde çıktı mı acaba varmiymis yani 5-6 günlük çıkabilir mi kanda.
Cnm şimdiki durumun ne çıktı.Merhaba 29 aralıkta ilişkim oldu yarın yani 6 ocakta kanda gebelik testi yaptırmak istiyorum.Aradan 9 gün geçmiş olacak gebelik olsa çıkar mı yarın yaptırsam? adetime daha uzun süre var o kadar beklemek istemiyorum öğrenmek için.Hastanelerde yapılan kan testlerin de eczanelerdeki gibi adetin gecikmesini beklemek gerekiyor mu?
Gebe değilim adet gördüm ama bu sefer ilişkiye girdiğimizde de prezervatif içimde kaldı maalesefCnm şimdiki durumun ne çıktı.
Hayır cnm bi fikrim yok. Prezervatif i çıkardın mi peki gebelik istemiyorsan ertesi gün hapı alsan cnm ne dersnGebe değilim adet gördüm ama bu sefer ilişkiye girdiğimizde de prezervatif içimde kaldı maalesefella falan içtim adetimi bekliyorum siz hiç kullandınız mı ella etkili mi biliyor musunuz
evet aldım zaten canım ella ertesi gün hapı prezervatifi çıkarttı hemen erkek arkadaşım boşalma falanda söz konusu olmadı şubatta 10 unda adet olucam bekliyorum inşHayır cnm bi fikrim yok. Prezervatif i çıkardın mi peki gebelik istemiyorsan ertesi gün hapı alsan cnm ne dersn
İnşallah hakkında hayırlısı olur cnm.evet aldım zaten canım ella ertesi gün hapı prezervatifi çıkarttı hemen erkek arkadaşım boşalma falanda söz konusu olmadı şubatta 10 unda adet olucam bekliyorum inş
Sağol inşİnşallah hakkında hayırlısı olur cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?