Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
biraz daha bekle olmazsa tekrar test yaptir.belki gec dollenme olmustur.ondada cikmazsa bir doktora git sorun olabilir.bebek istiyorsa stres yapiyorsundur ondanda gecikme olabiliyor yada ilac falan aldiysan oda yapar.hayirlisi olsun
biraz daha bekle olmazsa tekrar test yaptir.belki gec dollenme olmustur.ondada cikmazsa bir doktora git sorun olabilir.bebek istiyorsa stres yapiyorsundur ondanda gecikme olabiliyor yada ilac falan aldiysan oda yapar.hayirlisi olsun
Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var en 18 martta adet oldum 14 nisanda kan testi yaptım 320.4 cikti Dr gittim ne olur ne olmaz diye dis gebelik olmasın diye yeniden aynı yerde kan test yaptir dedi 20 nisanda yeniden yaptım 2662 cikti hersey buraya kadar normal iki Gündür bende kahverengi akıntı gelmeye başladı cok degil bi parmak kadar ama panikledim Dr ulaşmadığım icin baska Dr gittim doktor yeniden kan testi yaptım bu sefer 2480 cikti ve ultrasonda kese görülmedi Dr kese olmadıgı icin dis gebelikten şüphelendi şiddetli ağrıların olursa hemen gel ve yanında mutlaka birileri olsun dedi cok korkmaya başladım sizce normal mı kesenin hala görülmemesi bide hafta sonu olduğu icin Doktoruma ulaşamadım Pazartesi hemen gidicem ama acaba ilk once yeniden bugun gittiğim hastaneye gidip kan testi yaptırsam mı bakalım dert düşücek mı? Cunku her yerde yapılan kan testlerin dgerleri aynı degil bilemiyorum ama cok Canım sıkıldı