merhaba canım bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım fakat gelişimi durduğu için malesef alındı. bendende aynı testi istediler. bende araştırdım fakülte hastaneleri çapıomuş çapayı aradım bana 10 ayda çıkıo sonucu dedi ve şok oldum...o yüzden ben özel labaratuvarda yaptırıcam ordada sonucu 1 ayda çıkıo zaten.ama tüp bebek denememden önce yaptırmayı düşünüyorum...
Merhaba arkadaşlar.benimde dr.tekrarlayan düşüklerle ilgili bazı testler istedi.bu testlerin içindede genetik testlerde vardı.ben şişli etfale gittim,durumumu anlattım dr.istediği testleride götürdüm.oradaki genetik dr.testleri yazdı ve beni samatya hast.yolladı.kan aldılar ve 1 ay sonra çıkar dediler.24 nisanda sonucu alıcam.bence çapa yanlış anlamıştır 10 ay çok uzun bence.istanbulda olan arkadaşlara tavsiyem şişliye gidin onlar sizi yönlendirir.
tşkler canım sen k.doğum dr mı gittin?peki ücret alıyolarmı ssklıdan?
Merhaba arkadaşlar.benimde dr.tekrarlayan düşüklerle ilgili bazı testler istedi.bu testlerin içindede genetik testlerde vardı.ben şişli etfale gittim,durumumu anlattım dr.istediği testleride götürdüm.oradaki genetik dr.testleri yazdı ve beni samatya hast.yolladı.kan aldılar ve 1 ay sonra çıkar dediler.24 nisanda sonucu alıcam.bence çapa yanlış anlamıştır 10 ay çok uzun bence.istanbulda olan arkadaşlara tavsiyem şişliye gidin onlar sizi yönlendirir.
canım yakın tarihte bende yaptırdım bilgi vermek istedim..artvinli merhaba;hikayeni okudum inan çok üzüldüm inşallah biz de bu koşudan geç te olsa elimiz dolu olarak çıkarız.sana sormak istediğim şşey şu.benim 3 aşılamam 2iptal tüpüm ve 1 negatif tüpüm var. bir de evliliğimin ilk yıllarında düşükle sonuçlanan spontan bir hamileliğim olmuştu.şimdiki dr um eşimden genetik test kromozom analizi istedi.dışarıda özellerde çok pahalı.çapa ya gittim evet bana da 9 ayda sonucun çıkacağını söylediler. benim de o kadar vaktim yok ne yazıkki.artı paramda yok açıkcası.sen nasıl yaptırdın bana anlatırmısın şişli etfalde hangi dr a gittin istedin tahlillerinisana nasıl kolaylık gösterdiler açıklayıcı olarak yazarsan çok sevinirim.senden haber bekliyorum.hoşçakal.sevgiyle kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?